Şimdi Ara

Neden her yeni araba alan ilk olarak tüketimini söylüyor? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
2.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Roman İbrahimoviç

quote:

Orijinalden alıntı: ahmetkurtulus

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

İncelemelere bakıyorum, araba alan hemen ilk olarak yakıt tüketimini anlatıyor.
    Alır almaz masrafını düşünmeye başlıyorsan araba niye alıyorsun kardeşim!
    Benzin 5 lira çok pahalı bunu herkes biliyor, almadan önce sen de biliyorsun, beğenmiyorsan alma değil mi

Bu ne perhiz bu ne lahana tursusu derler adama

Bu mesaj kimin ?

Millet araci alir almaz tuketim paylasiyor sen daha almadan yakiti dusunuyorsun
     Neden her yeni araba alan ilk olarak tüketimini söylüyor?

ben kullanacak olsam yakıtı mı sorarım sence

O zaman babam bu arabayı alacak bende arka koltukta oturacam,clio nin arkası nasıldır genişmidir,kasvetlimidir diye sormanı beklerdim

senin için de bir çocuk koltuğu sorayım madem ilgi istiyorsun

Yok canım ben ufaklık için çocuk koltuğunu kaldırdım malum büyüdü .istersen sana vereyim.yüksekten izlersin yolları

sağol canım kalsın malum 12 yaşına kadar koltuk şart, seneye normal koltuğa oturursun sabret

Öyle muhaha yazarak olmuyor bu işler .hadi bakalım sütünü iç yat uyu

yine cevapsızlık yine çaresizlik yine suspus
    allahım daha cingöz insanlarla muhatap et beni
    şuna harcayacağım zamana 4 rekat namaz kılardım daha iyi

Sen cevap verememişsin yazdığıma hala cebelleşiyon.hadi yatağına

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dizel ile Benzinlinin farkı kabul edemeyenlerin sorduğu bir soru fakat ülkemizde araça binmek için önce yakıt koyman lazım doğal olarak tüketime giriyor
  • fişkiyeyi kıranı buldun mu la
  • Kahrolası hayat pahalılıgı ve sagolsun hukumetın vatandasa bindirdiği vergi yüzünden toplum olarak mecburen yakıtı hesaplıyoruz.sadece araba ıcın degıl ki?Evinde kombısıni cayır cayır kac kişi yakıyor ? Cogumuz salonu vs kullanılmayan odaları kapatır.aman bugun hava gunesli sıcak der kombiyi kapatır.Arac alma ozaman demekte yanlıstır.Çoluklu cocuklu bir insan eşiyle cocuguyla ömur boyu sürünsün mü otobuslerde...Arac artık zorunlu bir ihityactır.Alındıgı zamanda yakıtını hesaplamak biz Türkler için mecburiyettir.Pahalılık yüzünden Vatandas olarak hiç bir şeyi gönul rahatlıgıyla tüketemiyoruz çünkü.
  • Sana camaro ile mutluluklar zengin bey

ek:
    quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Benzin 5 lira çok pahalı bunu herkes biliyor, almadan önce sen de biliyorsun, beğenmiyorsan alma değil mi

Bu ne perhiz bu ne lahana tursusu derler adama

Bu mesaj kimin ?

Millet araci alir almaz tuketim paylasiyor sen daha almadan yakiti dusunuyorsun
     Neden her yeni araba alan ilk olarak tüketimini söylüyor?
    aboov aboov naptın sen hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thestell -- 5 Ağustos 2013; 2:50:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: дltuğ

quote:

Bütün şirketler trilyonlarca dolar harcayıp yakıt tasarrufu nasıl yaparız diye boşuna uğraşıyorlar.. argeleri sen mi kapatırsın yoksa gönderim mi çocuğu ?

• Adamın araba alma kriterini ne biliyorsun ki böyle bi yorum yapıyorsun belki kriterlerinde ekonomik olması var. Ayrıca benzin 5 lira ve buna rağmen arabaya biniyorsak ne yakarsa yaksın mı diyelim. Bende buna tutuluyorum arkadas

• Burası amerika değil; benzinin litresi olmuş 5TL, neden yakıta bakıyorsunuz diyen var. Bu halkın büyük çoğunluğu sabit gelirli. Kürekle para saymıyoruz ay sonu.

Yada dededen - babadan kalan dönümlerce araziyi & malı mülkü satarak yaşamıyoruz. Baba versene merconu arkadaşlarla takılcaz bu akşam demiyoruz.(diyemiyoruz)

Alın teriyle çalışıyoruz, alın teriyle kazanıyoruz, harcarken de 3 kere hesap ediyoruz. Alın teriyle çalışıp kazanmayan anlamaz zaten millet neden bu kadar hesap kitap yapıyor...

Herkes ister V8 - V12 motorlu benzini su gibi içen arabalarla amerikan rüyasını yaşamayı. Ama eldeki para belli, imkanlar belli. Geçiniz efenim geçiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zulu1616 -- 5 Ağustos 2013; 8:59:44 >
  • Benzin 5 tl. Bu şu demek:aldığımız her bir litre benzin için bir de devlete bir litre alıyoruz. X2 yani. Insanlar elbette benzini düşünecek.

• ama ne garipki insanlar 1.6 2.0 ve daha üstü araçlara yöneliyorlar oysa 1.2 1.4 hafif kasası olan b sınıfı araçlar çok rahat işlerini görecekken...
    oldu 2.0 motor araç al yada suw 2tonluk araç sonra yakıtını düşün hesapla bu ne pehriz bu ne lahana turşusu...
    memleketin durumu ortada mazot 4.5tl benzin 5 tl lpg 2.4tl keşke bu denli vergi olmasa ama bu durumda da biraz akıllı davranmalısınız...
    eğer yakıtta tasarufsa dert 1.2 ve 1.4 arası araçlara yönelmeli bide lpg..
  • Konu sahibine katiliyorum.

Cok keyifsiz bir hal aldi bu is.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.