Şimdi Ara

Neden her yeni araba alan ilk olarak tüketimini söylüyor? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
2.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 150 liraya depo dolmuyor sen ne diyorsun kardeşim? Tabi yakıt tüketimi önemli.

Lafını eden de etmeyen de önemser özellikle de çok yol yapıyorsa.

Öncelik performans olsa çoğunluk için ohoo:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.J -- 3 Ağustos 2013; 22:58:19 >
  • Benzin para mı veren olsada dertmeden istediğim araca binebilsem
  • Yasasin fakirlik hepimiz fakiriz fukarastyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

Zugurt tesellisi. Sanki araci bedavaya gidiyor. 7 lt yeri.e kasip edip 6 lt yakiyor. 100 km de 1 lt yani 5 tl km de 5 kurus icin deger mi o kadar kasmaya bilmiyoru vereuim 5 kurus kasmayin dicem de cok kalabaliksiniz

100 KM de 1 Litre
    100.000 KM de 1000 litre
    Bu da 5000 TL yapar. Arabayı 200.000 KM kullansam, 10.000 TL
    Verirsen olur aslında.

Haci alisverisi bimden yapsa 100 bin km de daha cok kara gecersin. Bu kadar kasmaya luzum yok

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

quote:

Zugurt tesellisi. Sanki araci bedavaya gidiyor. 7 lt yeri.e kasip edip 6 lt yakiyor. 100 km de 1 lt yani 5 tl km de 5 kurus icin deger mi o kadar kasmaya bilmiyoru vereuim 5 kurus kasmayin dicem de cok kalabaliksiniz

100 KM de 1 Litre
    100.000 KM de 1000 litre
    Bu da 5000 TL yapar. Arabayı 200.000 KM kullansam, 10.000 TL
    Verirsen olur aslında.

Haci alisverisi bimden yapsa 100 bin km de daha cok kara gecersin. Bu kadar kasmaya luzum yok

Zaten alışverişi mümkün olduğunca ucuz yapmaya çalışıyoruz.
    Unutmayın hocam 1500 lira maaşla yoksulum ben. E araba yürütmek için de bayağı kasıcaz haliyle.
    E araba da ihtiyaç gibi bir şey.

• Bu durum sadece Turkiyede yasanilan bir durum degil. Dunyanin heryerinde goruntu bu. Otomobil sahiplerinin cogu ekonomik otomobil sinifindaki otomobilleri aliyor. Ee hali ile nekadar ekonomik otomobiller oldugunu yakit tuketimi ile kanitlamaya calisiyor. Bir arkadas fakir oldugumuz icin demis bence cok yalnis. Tamam hepimiz milyarder degiliz ama aldigimiz otomobillerde sport otomobil degil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Roman İbrahimoviç

İncelemelere bakıyorum, araba alan hemen ilk olarak yakıt tüketimini anlatıyor.
    Alır almaz masrafını düşünmeye başlıyorsan araba niye alıyorsun kardeşim!
    Benzin 5 lira çok pahalı bunu herkes biliyor, almadan önce sen de biliyorsun, beğenmiyorsan alma değil mi

Arabanız var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: L.J

150 liraya depo dolmuyor sen ne diyorsun kardeşim? Tabi yakıt tüketimi önemli.

Lafını eden de etmeyen de önemser özellikle de çok yol yapıyorsa.

Öncelik performans olsa çoğunluk için ohoo:)

benim arabanın 250 liraya dolmuyor
  • Şefim senin araba kaç yakıyor ?
    artık insanlar az yaksın çok gitsin derdinde ama senin için böyle bir şey yok galiba.
    Nede olsa bmw'e binen adam performans düşünür normal
  • quote:

Orijinalden alıntı: TrMhMt

Bu durum sadece Turkiyede yasanilan bir durum degil. Dunyanin heryerinde goruntu bu. Otomobil sahiplerinin cogu ekonomik otomobil sinifindaki otomobilleri aliyor. Ee hali ile nekadar ekonomik otomobiller oldugunu yakit tuketimi ile kanitlamaya calisiyor. Bir arkadas fakir oldugumuz icin demis bence cok yalnis. Tamam hepimiz milyarder degiliz ama aldigimiz otomobillerde sport otomobil degil.

Bir gidip de görün derim, Doha'da sırf güneşte içerisinde ısınmasın diye, iceride alışveriş yaparken, V8 benzinli jipleri market önünde çalışır durumda bıraktıklarını...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadasim istisnalar olabilir. Ortadogunun petrol zengini ulkelerin vatandasi ile dunyanin geri kalan petrol fakiri ulkelerin vatandasini bir tutmak getcekten yanlis.

• benzin 5 tl olmuş neyi söylesin adam
  • Aracada ilk farkedilen özellik o olduğu için olabilirmi
  • Bence bu olaya kasma demeyelim de dikkatli sürme diyelim. Ben dikkatli sürünce bir depoda 150-200 km arası daha fazla yapıyorum. 63 TL - 85 TL arası kazancım oluyor yani her seferinde. Bazılarımıza göre bu miktar az olabilir, dikkatli sürmeye değmeyebilir ama benim ve diğer arkadaşlar her depoda 63 TL - 85 TL gayet büyük bir para.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Clemenza'

Bence bu olaya kasma demeyelim de dikkatli sürme diyelim. Ben dikkatli sürünce bir depoda 150-200 km arası daha fazla yapıyorum. 63 TL - 85 TL arası kazancım oluyor yani her seferinde. Bazılarımıza göre bu miktar az olabilir, dikkatli sürmeye değmeyebilir ama benim ve diğer arkadaşlar her depoda 63 TL - 85 TL gayet büyük bir para.

Ciddi bir para. Ayda bir depo yakıt bitiren bir vatandaş için aracın mtv sini bedavaya getirebilecek bir tutar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iakbay06

quote:

Orijinalden alıntı: Roman İbrahimoviç

İncelemelere bakıyorum, araba alan hemen ilk olarak yakıt tüketimini anlatıyor.
    Alır almaz masrafını düşünmeye başlıyorsan araba niye alıyorsun kardeşim!
    Benzin 5 lira çok pahalı bunu herkes biliyor, almadan önce sen de biliyorsun, beğenmiyorsan alma değil mi

Arabanız var mı?

dizeli arabadan sayıyorsan yok

• sa

benzin pahali da ondan, zaten sen de soylemissin bunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nancy Ajram -- 4 Ağustos 2013; 11:02:07 >
  • Araç alımında ilk kriter yakıt tüketimi olmaya başlayalı çok oldu.

En son bir yakınım Skoda Fabia 1.2 benzinli aldı. Şimdi yaklaşık 3 BİN TL verip LPG taktırma derdinde.
  • başka neyi söyleyecek ki...
  • Performans arabasi alsak yakit tuketimine bakmayiz. Devir ekonomi devri.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.