Şimdi Ara

Neden her yeni araba alan ilk olarak tüketimini söylüyor? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
2.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bLooP

Kendi parani kazaninca anlarsin

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: mekatronikçi

başka neyi söyleyecek ki...

o zaman otobüse bin arkadaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

Zugurt tesellisi. Sanki araci bedavaya gidiyor. 7 lt yeri.e kasip edip 6 lt yakiyor. 100 km de 1 lt yani 5 tl km de 5 kurus icin deger mi o kadar kasmaya bilmiyoru vereuim 5 kurus kasmayin dicem de cok kalabaliksiniz

100 KM de 1 Litre
    100.000 KM de 1000 litre
    Bu da 5000 TL yapar. Arabayı 200.000 KM kullansam, 10.000 TL
    Verirsen olur aslında.

az yakan araba yerine tutulan arabayı alırsak, satarken o 5 bin lirayı yine geri almış oluruz..

valla 5 bin lira için ikisi de çekilmez.. ne tutulanı, ne az yakanı..
    gidip gönlünün istediği arabayı alacaksın.. mutlu olacaksın..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Roman İbrahimoviç

İncelemelere bakıyorum, araba alan hemen ilk olarak yakıt tüketimini anlatıyor.
    Alır almaz masrafını düşünmeye başlıyorsan araba niye alıyorsun kardeşim!
    Benzin 5 lira çok pahalı bunu herkes biliyor, almadan önce sen de biliyorsun, beğenmiyorsan alma değil mi

Bütün şirketler trilyonlarca dolar harcayıp yakıt tasarrufu nasıl yaparız diye boşuna uğraşıyorlar.. argeleri sen mi kapatırsın yoksa gönderim mi çocuğu ?

• Benzinin pahalı olması herşeyin önüne geçiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: djoz

quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

Zugurt tesellisi. Sanki araci bedavaya gidiyor. 7 lt yeri.e kasip edip 6 lt yakiyor. 100 km de 1 lt yani 5 tl km de 5 kurus icin deger mi o kadar kasmaya bilmiyoru vereuim 5 kurus kasmayin dicem de cok kalabaliksiniz

100 KM de 1 Litre
    100.000 KM de 1000 litre
    Bu da 5000 TL yapar. Arabayı 200.000 KM kullansam, 10.000 TL
    Verirsen olur aslında.

az yakan araba yerine tutulan arabayı alırsak, satarken o 5 bin lirayı yine geri almış oluruz..

valla 5 bin lira için ikisi de çekilmez.. ne tutulanı, ne az yakanı..
    gidip gönlünün istediği arabayı alacaksın.. mutlu olacaksın..

Az yakmayan araba da ha deyince tutulmuyor ki ülkemde.

• tuttu mu tutar.. era'nın benzinlisi de dizeli de çok yakıyor.. ama tutuluyor..

piyasada çok az yakıp tutulmayan araç sürüyle..

• quote:

Seni hiç ıslak odunla dövmemişler, kızılcık sopasıyla veya levye ile...
  • quote:

Orijinalden alıntı: djoz

tuttu mu tutar.. era'nın benzinlisi de dizeli de çok yakıyor.. ama tutuluyor..

piyasada çok az yakıp tutulmayan araç sürüyle..

Hocam öyle diyorsun da,
    Az yakan, parçası ucuz, fiyatı ucuz, pek sık arıza çıkartmayan, çıkartsa da çözülebilen araçlar tutuluyor. Yanlış mıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sadece Sürücü

quote:

Seni hiç ıslak odunla dövmemişler, kızılcık sopasıyla veya levye ile...

otobüse binmeyi sefalet sayan senin gibi nurjuvazilere kapak olsun benim gibi vatandaşlar
  • Yakıt fiyatlarından dolayı olabilir mi acaba ?

• araba alınca cebimizden ilk yakıt parası çıkıyor
  • Standart araç alıyorsam tabiki bakarım neden bakmıyım ne yakar kaç km yapar. Ama standart üstü performans odaklı araç alıyosam bakmam. Misal sattığım aracım nissan micra 1 depo ile 1000km yapıyordum dizel :) motosikletim honda cbr1000rr otobanda 250+ hızla 11 litreyi geçiyorum tamamen keyif. En büyük faktörü unutuyosunuz burası donanım haber herşey f/p almadan önce inciğini cıncığını araştıranların merkezi. 500liralık cep telefonunu bile 10 tane incelemeden sonra alanların bim aktüeli takip edenlerin mekanı biz bu forumda büyüdük şimdi araç alırken araştırmamız yakıtına bakmamız normal
  • Bir de benzinli golf arabasına 60 bin verip kendine terapi uygulayanlar var

ortalama hızın 55 km/h üzeri olduğu tüketimleri paylaşıp duruyorlar

yani evden otobana çıkıp 80 le kamyon gibi 10km yol gidip eve geri dönüyorlar

koysanıza İstanbul trafiği gibi ortalama hız 20km/h ve altı tüketimleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akifsari -- 4 Ağustos 2013; 16:41:51 >
  • Dünyaya daha geç gelen arkadaşlar imzalarına "Alpına" yazabilsinler diye
  • Arkadasim S350 aliyor adam E250 almiyor dizel aliyor.Bunlar ucuk ornekler ama is tamamen psikolojik.İsterse benzinli 50 bin dizel 60 bin tl olsun aradaki 10 bin tl farktan dolayi benzinli tercih edenler var(KİSİ 60 bin tl yi verebiliyor).Ama nedense benzinli alan adam 10 bin tl si cebinde oldugu halde cok yakti gibisinden kendine dert yapiyor.Yakit fiyatlari o kadar cok arttiki yasam sartlari bir o kadar zorlasti.Herseyi dusunmek zorunda kaliyor insanlar.

• Roman İbrahimoviç kullanıcısına yanıt
    Oruç oruç insana küfür ettirmeye mi uğraşıyorsun ?

He şımarığım, o yüzden altımda bmw var, şımarığım o yüzden millete senin gibi atıp tutuyorum, şımarığım insanlara ahkam kesiyorum senin gibi, şımarığım çevremdekilerle alay ediyorum senin gibi, şımarığım çünkü senin gibi insanlara etiket koyma, küçümseme, hakaret etme hakkını buluyorum. şımarığım çünkü senin gibi ip5 alayım diye konu açıyorum.

Ömrüm toplu taşımada geçti, senden daha fazla binmişimdir, toplu taşıma nedir senden ögrenecek değiliz.
    imzasında alpina bmw yazan ben değilim sensin, imzamdaki araç belli, üretici sitesinde kumaş koltuk olduğu yazıyor.
    biraz karıştırınca kimin deri koltuklu merso(!) bindiği belli, "Xenon far, sunroof ve iyi bir ses sistemi." 40bin euro araç alan sensin.
    Kendin zengin oldugun için diğer insanları küçümseyip garip, gereksiz, sığ fikirlerinle buraya yazan sensin. Gerginlik ortamı da yaratan sensin, kim şımarık şimdi? Ben şımarığım değil mi? niye seninle tartıştığım için, olur mu sen paşa çocugusun seninle tartışmak şımarıklık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sadece Sürücü -- 4 Ağustos 2013; 17:44:06 >

• Eee, adam n'apsın?

Yılda 5.000 km yapacağı -misal- Golf'ü alırken Kel Ferit ittirmiş garibim; ay sonunu zor getiriyor adamcağız.

Soracak tabi...

• 5 lira oldugu icin

• Arabayı alırken dizel diye fazladan verdiği 10 bin lirayı içine sindirebilmek için.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.