Merak ettim doğrusu. Farklı takımların taraftarlarısınız ama herkes bırıbırne başarılar diliyor. Burası iyi bir yere benziyor sanırım.
Buyur Gel Hocam İyice İçine Girince Forumun Anlarsın Buradaki Kardeşliği Herkesin Birbirini Tebrik Etmesini
neden gülüyorsun dostum?
Cevap çok açık.
Bir örnekle konuyu açıklayabiliriz ;
Fenerbahçe İnter'i oldukça iyi oynadığı bir maçtan sonra yenmiştir. Bizde aynı ülkenin insanları hem de futbolsever olarak hem ülke puanına katkısı olduğu için hem de futbol adına iyi oynadığı için tebrik etmişizdir.
Ama aynı Fenerbahçe İnter'e çok kötü oynayıp 5-0 gibi bir skorla yenilirse yine aynı arkadaşlar olarak ülke adına kaybedilen puanların hüznü bir tarafa bir güzel dalga geçerler.
Yine aynı Fenerbahçe İnter karşısında fena oynamayıp maçın son dakikalarında yediği golle yenilirse bu sefer aynı arkadaşların yazık oldu gibisinden serzenişleri ile birlikte gelecek maçlardaki başarı temennileri ortaya çıkar. ( Örnek Marsilya - Beşiktaş, Alkmaar - Fenerbahçe )
Aynı durum tüm takımlarımız ve taraftarlarımız için geçerlidir.
o zaman burası guzel bır yer. herkes cok centilmen görünüyor
Bazıları hala kendi adına konuşmayı öğrenememiş.
Dipnot:Herkesi kendiniz gibi zannetmeyin
Selametle.
Zamanın birinde yaşlı bir amca gelmiş foruma. Yazmış yazmış yazmış kimse cevap vermemiş. Amca kaderine küsmüş vurmuş kendini dağlara. Kısa bir süre sonra da ölmüş. Günlerden bir gün aradan yıllar geçmiş genç birisi " eline sağlık dayı +rep " demiş. Teşekkür etmiş. Ondan sonra başkası gelmiş " hacı çok güzel yazı yüreğine sağlık" demiş. Başkası gelmiş " daha önce verildi ban:" demiş. Birisi de gelmiş " tebrik ederim. Başarınızın devamını dilerim" demiş ve çıkmış. O gün bugündür bu forumda herkes birbirini tebrik eder. Fenerliler Beşiktaşlıları Galatasaraylı lar Malatyasporluları Beyaz Çelik'i. böyle işte.
bu ne şimdi?
quote:
Orjinalden alıntı: Butcher Fly
Merak ettim doğrusu. Farklı takımların taraftarlarısınız ama herkes bırıbırne başarılar diliyor. Burası iyi bir yere benziyor sanırım.
Fener yenilseydi görürdün tebrik etmeyi....
quote:
Orjinalden alıntı: Butcher Fly
o zaman burası guzel bır yer. herkes cok centilmen görünüyor
Keşke her zaman göründüğü gibi olsa..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme