Şimdi Ara

Neden herkes böyle?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Neden ülkenin nasıl yönetileceğine göre değil de, değer yargısına göre oy veriyorsunuz? Ben dindarım o yüzden akpye, ben atatürkçüyüm o yüzden chpye, ben türkçüyüm o yüzden iyi partiye diye düşünüyor herkes. Bu değer yargıları bireyin kendisini ilgilendirir, ülke yönetimine bu değer yargıları karıştırılmamalı.

Neden takım tutar gibi parti fanatiğisiniz? Neden birisi sizin partinizi eleştirince doğru da olsa bunu hakaret gibi algılayıp karşınızdakine "bu kesin ... partili" damgasını yapıştırıyorsunuz? Kendi partinizi hiç eleştirmediğiniz için mi başkası eleştirince direkt bu yargıya varıyorsunuz? Başka partiyi destekliyor diye neden düşman oluyorsunuz? Bu önyargıdır, cahilliktir, yobazlıktır. Herkes sizinle aynı görüşe sahip değil. Sadece ailesi veya arkadaş çevresinden o şekilde gördüğü, o şekilde yetiştiği için hiç sorgulamadan ve araştırmadan hangi grup daha sempatik geliyorsa ona yanaşan çok kişi var maalesef. Herkese göre siyasi görüşü kendisinden farklı olan kişiler ya cahil, ya hain, ya aptal; sadece kendisiyle aynı siyasi görüşü olan insanlar iyi, diğerleri kötü. Neden bir partiyi destekleyen insanların hepsini aynı kefeye koyuyorsunuz? Her insan kendi başına bir bireydir ve siyasi görüşü o bireyi iyi veya kötü yapmaz. Herkese göre kendi partisinin hiç bir hatası yok, karşıt olduğu partinin yaptığı her şey hata. Her partinin doğruları da var, yanlışları da. Ama en doğru olan, o günkü şartlarda ülkeye en faydalı olacak olan hangisi diye değerlendirsek keşke... Umarım herkes fanatikliği bir kenara bırakıp ülkesi için en iyi olacağını düşündüğü partiye ve adaya oy verir. Umarım bu seçim; beraberinde kimsenin kimseyi yargılamadığı, huzurlu, halkın refah içinde ve mutlu yaşadığı, gelişmiş bir Türkiye'yi getirir. Hayırlısı neyse o olsun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Kimse cevap vermediğine göre demek ki doğru tespit yapmışım...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aziz Nesinin meşhur bir lafı vardır.Sebebi orda saklı...
  • Ben cevap yazayım. Evet tespit doğru. Ama Vatanseverlik hikaye. Akp seçmenine soruyorlar neden Akp diye. Adam çünkü Erdoğan şöyle Erdoğan böyle. Hatta biri Erdoğan Trabzonspor'da asbaşkanlık mı ne yaptı da ondan dedi. Toplum kalitesiz ve eğitimsiz. Maneviyata sahte bir önem veriyor. Onun arkasında subliminal olarak beslediği duygulara göre oy veriyor. İcraata ve yönetim stiline bakmıyor. Ne bekliyorsun ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 24 Haziran 2018; 12:11:30 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne kadar garip insanlar var
    8 yıl önce açıldı
    ‏‏‎ ‎
    9 yıl önce açıldı
    Bu Ne Demek Şimdi?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.