Şimdi Ara

Neden iOs, Neden Android? iPhone 5 mi Galaxy S4 mü?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • daha önce HTC One ve Xperia Z'yi düşündüm hatta 5S'i beklemeyi bile düşündüm ama hep yeni model beklemeylede vakit geçirmek açıkcası pek hoş gelmiyor.Model olarak değilde daha çok yazılım olarak hala kafam karışık kağıt üzerinde ne kadar S4 üstün gelsede iOs'un stabil olması, apple'ın destek konusunda daha iyi olması(ip4 ve S2'yi son güncellemelerden sonra incelediğimde iphone 4 daha stabil geldi) uygulamaların iOs'a uyarlanmış olması iOs'u daha özgür, daha rahat ve dosya yönetimi konusunda android ise daha ilgi çekici geliyor. Daha önce Android bi telefon kullanmışlığım olmadı iOs'u ise iPhone 3G ile kullanmıştım gerçi o zaman hiç bu kadar gelişmiş olmayan basit bi yazılımdı. Uzun ömürlü(3-4 yıl) ve batarya ömrü konusunda sıkıntı çıkarmayan yüksek performanslı ve kolay kolay yıpranmıycak sağlam her işimi görücek bi süre sonra çöp olmıycak değer kaybetmiycek bi telefon istiyorum. kullanıcı değerlendirmeleri daha yararlı olur.

• Değer kaybetmeyecek ise htc ve iphone dışında alternatif yok. Güncelleme de istediğinize göre iphone almanız lazım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • Nedir bu s4 sevdası o fiyata HTC One varken
    i5
  • Galaxy S4 ü ben hiç beğenmedim. Donanımın üst düzey olduğu cihazlar arasında geriye kalan tek unsur kullanım amaçlarınız ve tasarım olacak ki One varken S4 hiçbir şey.
    Neden iOS diye sorarsanız klasik bir cevap olan Appstore ve Stabilite cevabını alırsınız.
    neden Android deriseniz kişiselleştirme ön plana çıkacaktır.

İkisi de ayrı kesimlere hitap ediyor. iOS kullananlar genellikle basit cihazlardan hoşlanırlar. iOS cihazların kullanımı Eski symbian cihazlar kadar kolaydır ve bütün kesimlere hitap eder. Donma - kasma yaşatmaması da ekstra bir handikaptır Android e karşı.
    Android kullananlar ise telefonla haşır neşir olanlar ve kurcalamayı sevenlerdir genellikle. Yeni yazılım atmak ve telefonda yeni özellikler keşfetmekten hoşlanırlar. Her eline alan anında kullanamaz.
    Bazıları ise iOS cihaz kullananları görmekten bıktıkları için Android e yönelmişlerdir.

Benim tavsiyem Htc One. Her türlü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Speedy-Step

Nedir bu s4 sevdası o fiyata HTC One varken
    i5

One gerçekten güzel bi cihaz bugün iki telefonuda(S4 ve One) inceleme fırsatım oldu S4 daha hoş geldi elime kapanma sorunları falan çıkıyormuş, One'ın lipo pili açıkcası biraz tartışmaya açık gibi geldi kararsız kaldım. One nedense beni aşırı cezbedemedi ilk defa Samsung telefonunu beğendim ilk defa bi HTC modelini beğenmedim bu benim kişisel görüşüm tabi ki ama büyük bi çoğunluk özellikle kullanan ve bu işten anlayanlar bana One'ı tavsiye etti
  • quote:

Orijinalden alıntı: konsolalmayacalisanadam

Galaxy S4 ü ben hiç beğenmedim. Donanımın üst düzey olduğu cihazlar arasında geriye kalan tek unsur kullanım amaçlarınız ve tasarım olacak ki One varken S4 hiçbir şey.
    Neden iOS diye sorarsanız klasik bir cevap olan Appstore ve Stabilite cevabını alırsınız.

İkisi de ayrı kesimlere hitap ediyor. iOS kullananlar genellikle basit cihazlardan hoşlanırlar. iOS cihazların kullanımı Eski symbian cihazlar kadar kolaydır ve bütün kesimlere hitap eder. Donma - kasma yaşatmaması da ekstra bir handikaptır Android e karşı.
    Android kullananlar ise telefonla haşır neşir olanlar ve kurcalamayı sevenlerdir genellikle. Yeni yazılım atmak ve telefonda yeni özellikler keşfetmekten hoşlanırlar. Her eline alan anında kullanamaz.
    Bazıları ise iOS cihaz kullananları görmekten bıktıkları için Android e yönelmişlerdir.

tam istediğim cevap aslında bu tarz bişeydi. nedendir bilmiyorum kişisel görüşüm olarak S4 daha hoş geliyor One'da güzel cihaz ama aşırı derecede ısınamadım maalesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeilStewie -- 6 Haziran 2013; 20:18:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: onuralp12

quote:

Orijinalden alıntı: konsolalmayacalisanadam

Galaxy S4 ü ben hiç beğenmedim. Donanımın üst düzey olduğu cihazlar arasında geriye kalan tek unsur kullanım amaçlarınız ve tasarım olacak ki One varken S4 hiçbir şey.

tam istediğim cevap aslında bu tarz bişeydi. nedendir bilmiyorum kişisel görüşüm olarak S4 daha hoş geliyor One'da güzel cihaz ama aşırı derecede ısınamadım maalesef

Hangi cihazı alırsanız alın pişman olmayacağınız bir gerçek. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• o konu hakkında adım gibi eminim :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.