Şimdi Ara

Neden Jailbreak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
93
Cevap
1
Favori
5.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bir şeyi çok merak ediyorum Jailbreak sizin için neden bu kadar önemli? 1500-2000tl ve üzeri para verdiğiniz bir cihazdan beklentileriniz nedir? Okadar para harcayıp birilerinin marifetlerine güvenerek birşeyler çıkaracakda bikaç logo değiştirip zil sesi yüklemek veya iconların resmini değiştirmekmi? Bir dünya belkide hiç kullanmadığınız ücretli programları yüklemekmi? Yoksa çok parası olupta pahalı bir oyuncakmı kullanmak?

Kimseyi burda kışkırtmak gibi veya yargılamak gibi bir niyetim yok sadece merak ediyorum...

• O kadar para verdikten sonra bir de uygulamalara para vermek zor geliyor hepimize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neoorog

O kadar para verdikten sonra bir de uygulamalara para vermek zor geliyor hepimize.
    Cevap bekleyene kadar forumu araştırmanız yeterli olacaktır. Cydia bağlığına bakın, üşenirim derseniz buyrun:
    http://forum.donanimhaber.com/m_47414651/tm.htm

Forumda hepsi için bilgi var. En azından googleda "jailbreak nedir" "en iyi jailbreak uygulamaları" yazpıp bilgi sahibi de olunabilir. Jailbreak parasız uygulama kurmak değildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

Cevap bekleyene kadar forumu araştırmanız yeterli olacaktır. Cydia bağlığına bakın, üşenirim derseniz buyrun:
    http://forum.donanimhaber.com/m_47414651/tm.htm

Forumda hepsi için bilgi var. En azından googleda "jailbreak nedir" "en iyi jailbreak uygulamaları" yazpıp bilgi sahibi de olunabilir. Jailbreak parasız uygulama kurmak değildir.

Alıntıları Göster
    @myfranco

dostum ben yurtdışınde eğitim görmüş ve bigisayar mühendisiyim!!! Burada birçok insan iphone ne olduğunu bilmezken ben USA'dan kendim getirdim ve ilk günden beri kullanıyorum. Aklına gelebilecek her türlü telefon sahibi oldum ve inan benim elektroniğe harcadığım kadar para kimse harcamasın Tür. Ben konuya hakim olmadığımdan veya cydianın jailbrakın ne olduğunu bilmiyor değilim rahat ol sen!!!

Merak ettiğim insan simkilitli bir telefona o kadar para verirde telefonum ne zaman kırılcak ne veya nasıl yapmam gerekiyor. Şu çıkcakmış bu yapılcakmış diye speküle edenlere soruyorum sorumu merak ettiğim için. Aç sahibinden'i bak kaç tane netlogu olan telefon var yok ben beceremedim yok gevey çıkcakmış yok anlayan varsa felan...

• quote:

Orijinalden alıntı: custundag

@myfranco

dostum ben yurtdışınde eğitim görmüş ve bigisayar mühendisiyim!!! Burada birçok insan iphone ne olduğunu bilmezken ben USA'dan kendim getirdim ve ilk günden beri kullanıyorum. Aklına gelebilecek her türlü telefon sahibi oldum ve inan benim elektroniğe harcadığım kadar para kimse harcamasın Tür. Ben konuya hakim olmadığımdan veya cydianın jailbrakın ne olduğunu bilmiyor değilim rahat ol sen!!!

Merak ettiğim insan simkilitli bir telefona o kadar para verirde telefonum ne zaman kırılcak ne veya nasıl yapmam gerekiyor. Şu çıkcakmış bu yapılcakmış diye speküle edenlere soruyorum sorumu merak ettiğim için. Aç sahibinden'i bak kaç tane netlogu olan telefon var yok ben beceremedim yok gevey çıkcakmış yok anlayan varsa felan...

Alıntıları Göster
    Mesela Bunlar İçin jb'i sadece paralı programları bedava yüklemek olarak algılamayın bence

• o kadar okuyup ettin masallah da ne bu agresiflik? neden jb ?? bilmem ki neden? insanlar jb yapti diye sana aciklama yapmak zorunda mi 2000 lira verdim telefona ama ebuddyi beles indirim neden? neden? cunku keyfim bilir de ondan

neden jb denir ama faydasi sorulur sen neden diyip laf sokup durmussun
  • quote:

@myfranco

Nasıl bir egodur bu Dostum o kadar yurtdışında eğitim görmüşsün bilgisayar mühendisi olmuşsun, ama ... biraz cool ol ya, neden jailbreak? Madem jailbreak in ne olduğunu çok iyi biliyorsun böyle bir konuya neden gerek duydun? İnsanların düşünceleri senin için hayati değer taşıyor olmalı

• Jb yapanlarin %98 i uygulamaya para vermemek icin yapiyor. Aksini dusunenin aklindan suphe ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Attorney58

Jb yapanlarin %98 i uygulamaya para vermemek icin yapiyor. Aksini dusunenin aklindan suphe ederim
    uygulamalar içinde para vermek zor geliyor :)
  • Sbsetting icin bile yapilir bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeRcCaN

Mesela Bunlar İçin jb'i sadece paralı programları bedava yüklemek olarak algılamayın bence

İlk Videodaki uygulama nedir acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: ataberk3612

quote:

Orijinalden alıntı: SeRcCaN

İlk Videodaki uygulama nedir acaba?

Alıntıları Göster
    Deck

• quote:

Orijinalden alıntı: cana-cana

uygulamalar içinde para vermek zor geliyor :)

Alıntıları Göster
    Olay sadece ücretli programların beleşe temin edilmesi değil kesinlikle.
    Bence JB İphone'un kullanımını kolaylaştırmak için son derece gerekli.Iphone ve IOS iyidir hoştur stabildir ama biraz kalastırIphone'da gelen çağrıyı meşgule atmak bile diğer telefonlara göre çok zor mesela.
    JB sayesinde telefonunuzu daha kullanışlı ve seri bir cihaza dönüştürebiliyorsunuz.

• quote:

@myfranco

kahvede bi arkadasinizla sohbet etmiyorsunuz,"rahat ol sen" nedir.?bilgisayar muhendisiyim,yurtdisinda okudum,kimse
    bilmezken bende iphone vardi.bu nasil bir egodur.once bi arastirin jb nedir,siz bilmiyorsunuz bildiginizi saniyorsunuz,forumda
    cydia nedir ne ise yarar konusu vardi ondan baslayabilirsiniz.

• quote:

@myfranco

Ben bir senedir iPhone kullanıyorum tamamıyla tüm konularını araştırıp kendim yaptım kimseye gitmedim oldumu olacak mı diye eğer sen bilgisayar mühendisi isin ve ilk ciktigindan bu yana ayfone :) kulanip jailbreak iki logo degisikligi müzik atma diyorsan tek bişey sen elindeki telefonu restore et bu ayfonu Tuzla buz ederim
    Bu arada bilgisayar mühendisi değilim teknik lise mezunuyum (elektrik) ama senin format atmasını dahi bildiğine inanmam ben yada recovery

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tlgztrk -- 13 Mart 2012; 19:52:58 >

• quote:

@myfranco

Ben size bilgisizsiniz demedimki rahat olun :)

Siz unlock ile jailbreaki karıştırmışssınız. Jailbreak yapmadan unlock yapılmıyor ancak jailbreak başlı başına bir dünya. Eskiden iphone 2000 lira civarına satılırken, insanlar Amerikadan 1000 TL civarına alıp unlock bekliyordu. Artık Amerikada da simfree çıkması ile bu olay tarihe karıştı.

Cydia'nın ne olduğunu biliyorsanız zaten sorun yok. Ben 1080p full hd filmi ipade atıp XBMC ile takılmadan seyrediyorum. Kızarkadaşım mp3 box ile istediği müziği dinliyor, airblue ile bluetooth paylaşımı yapıyorum, itransmission ile torrentten dizilierimi çekip ifile ile istediğim yere atıyorum, pdanet ile ipadimdeki neti paylaşıyorum, sbsettings ile wifi,3g açma kapama işlerini birkaç saniyede yapıyorum, anyattach ile maile direk istediğim dosyaları ekliyorum, Lyricalizer ile müzik dinlerken tek tuşla sözleri görüyorum, password pilot ile herseferinde appstore şifresi girmiyorum, remove background ile tek hareketle bütün açık uygulamarı kapatıyorum vs.. Jailbreak benim için budur. Şimdiye kadar installous bile kurulu değildi, bugün bir programı denemek için kurdum. Açıkcası beğenirsem satın alacağım.

Ha bu arada ben bilgisayar mühendisi değilim ancak nette myfranco yazarsanız yazılım olarak neler yaptığımı görürsünüz. Çok bilgisayar mühendisine işe girdikleri zaman yardımcı oldum. Bunların içinde IT manager da var, programcı da. Boşverin siz mesleği, burada meslekler konuşmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myfranco -- 13 Mart 2012; 19:50:26 >

• Bedava görüşme sağlamadıkca jb yapmam
  • :):):) muagaghahahah herkesin kafası güzel yaşıyor bende atom parçalıyor icinden zerre çıkaran mühendisim adını bilmiyom
  • quote:

Orijinalden alıntı: tlgztrk

:):):) muagaghahahah herkesin kafası güzel yaşıyor bende atom parçalıyor icinden zerre çıkaran mühendisim adını bilmiyom
    dostum sen bence iphone' dan hiç anlamıyorsun herşeyi biliyorum ayağındasın yoksa jb telefonu bozar diyenlerden misin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: postal58

Jb yapanlarin %98 i uygulamaya para vermemek icin yapiyor. Aksini dusunenin aklindan suphe ederim

Böyle bir oran çok uçuk olmuş.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.