Şimdi Ara

Neden kas yapıyorsunuz? (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
533
Cevap
12
Favori
11.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sicknessss

quote:

Orijinalden alıntı: AdamsınDrogba

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _Emir

Kalbim normal insanlarınkinden daha büyük ama içe doğru değil dışa doğru genişlemiş, odacıklar büyümüş.pompalanan kan hacmi daha fazla yani artık.bazı doktorlar kalp büyümesi diye ölecen ölecen nasıl büyür zararlı diyor, bazılarıda normal bu büyüme spor yaptığın için büyümüş diyor.ne olacak şimdi?

O kadar bilgisizsiniz ki.Bak birader kalp kaslardan oluşan bir organdır.Kalp balon gibi şişerek hacim olarak büyümez. olara protein tozu kullanıldığında.Kolunuzda olan büyüme kalbinizde de olur ancak içeri doğru BÜYÜR yani kalbinize giren kan odacıkları küçülerek kaslar daha fazla yer kaplar.Bunun sonucunda kalbinizde ritmik bozulmalar meydana gelir.Anladın mı nasıl olacakmış?

Olum sapık mısın Kolunu hayvan gıbı calistirirsan buyur. Kol calisinca bacagin buyuyor mu? Kalbin buyumesi icin kalp kaslarini zorlaman lazim. Durduk yere protein gidip buyutur mu kalbi? Veletleri dolduruyorlar, okumasini arastirmasini bilmeyen, sorgulamayan bir nesil yetistiriyorlar, sonra gelip burada Karataymis profesormus. Sana benden donanimli biri tavsiyesi, tek bir kaynaga bagli kalma, hele ki turkce kaynaklara hic bagli kalma. Surekli baska yerlerden oku, internette yuzlerce ingilizce bilimsel arastirma var sonuclar var o var bu var. Sen Canan Karatay'i dinlersen kut diye 40 yasinda gidersin. Populerlik ugruna atmadigi takla yok kadinin. Lutfen ama lutfen kasin nasil buyudugunu gosteren su videoya bir goz at, ve bana sorgulayan bir birey gibi kalbin nasil buyuyecegi konusundaki goruslerini anlat. Video linki bu:https://www.youtube.com/watch?v=DHgR8jlNW60

La olum okumuyonuz mu hiç siz mesajları.Mesajın yarısını okuyup cevap verme.Azıcık okuyun geliştirin kendinizi sizin yüzünüzden okumayan bir nesil var asıl.Kalp kaslardan oluşan bir organdır. Kalp balon gibi şişerek büyümez, protein tozu kullanıldığında kolunuzda olan büyüme kalbinizde de olur ancak içeri doğru BÜYÜR yani kalbinize giren kan odacıkları küçülerek kaslar daha fazla yer kaplar.Peki sonunda ne olur kalbinizde ritmik bozulmalar meydana gelir.Yazmadım mı ben?Donanımlı birisiymiş la kendinizi beğendiğiniz kadar alçak gönüllü olmayı unutmuşsunuz.Bu benim iddam değil aynen aktardım ben.Sende bir donanimlılık yap Canan Karatayın aksini ispat et.Zerre kadar anlamadığımız konularda bu kadar kesin konuşmayın.

Ciddi sikintilarin var. Benim egitimimin ne oldugunu bilmeden bos konusma, onun disinda hangi yayinlari siklikla takip ettigim konusunda da bir fikrin yok. Kolp ocoro boyor lafini lutfen bir referansla iletir misin? link olur video olur vs. Ama google a cok basit bir sekilde whey protein, heart gibi keywordler yazdigimda karsima cikan ilk siteyi atiyorum:http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2009/08/29/whey-protein-improves-heart-health.aspx

Ingilizce seviyenin deniz seviyesinde oldugunu dusunerek acikliyorum: "ACE inhibitors work by inhibiting the conversion of angiotensin I to the potent vasoconstrictor, angiotensin II, thereby improving blood flow and blood pressure." yani, ACE inhibitorleri, agiotensin I i vasoconstrictor e donusmesini engelleyerek(damar buzucu hormon mu neymis) kan akisini ve kan basincini iyilestiriyor.

"This latest study adds to the last benefit listed above, as it found that supplementation with the whey-derived peptide NOP-47 had a positive impact on vascular function in healthy people. Blood flow in the arm improved by 2.7 percent per minute following whey protein supplementation, but did not change for those in the control group who took a placebo." su kisimda da deney yapmislar, bi gruba protein tozu, diger gruba placebo vermisler, toz alan grubun kan akisi yuzde 2.7 iyilesmis, placebo alanlarda bir degisim yasanmamis.

Simdi tekrar soruyorum. Kalp neden iceri buyur? Iceri buyuten sebebp ney? Lutfen bunun aciklamasiyla gelir misin? Nasil bir mekanizma kalbi buyutuyor? Bak ben sana videolarla, arastirmalarla geliyorum. Ha gayret aslanim, biraz daha direnirsen protein tozculari dusecek.

Ya arkadaş kıtmısın kendini hir halt sanıyon.Yok şunu biliyorum yok söyleyim boyleyim.Ben biliyorum diyen insanların bir çoğu bir halt bilmez genelde.Bir de bu yetmezmiş gibi kendi bilgi seviyesi eleştirilince kuplere binen adam bana ingilizcenin deniz seviyesinde olduğunu düşünerek tarzında cumle kurarak imalı davranmış.Sen kendinle celisiyon.Yapma dedigin seyleri sen yapıyorsun.Ayrica bak bu yazdığımi 8 defa oku bu benim değil karatayın iddaasi.8 defa oku.

Ben kibirlendigimi zaten kabul ediyorum, cunku genel seviyenin ustundeyim. Ha ogrenecegim cok sey var, o yuzden her gun okuyorum. Ben de diyorum ki, Karatay bu iddiasini neye dayandiriyor, onu bir ogren, bize de acikla. Kaynak goster, ogrenelim. Bak ben mesela sorgulayip dusunen bir birey oldugum icin senin ingilizce seviyenin olmadigini dusundum cunku profiline bakinca universteye yerlesme asamasinda oldugunu, ve standart bir egitimden gectigini, ve turkiye sartlarinda lise mezunu bir bireyin sorgulama ve anlama yetisinin gelismedigini, dil bilgisinin deniz seviyesinde oldugu sonuclarindan yola ciktim. Burada bile ustun bir analitik dusunce yolu izlerken, sen hala Karatay diyor diyip kadini ilahlastiriyorsun. Bak, benim paylastigim yazida adam ne guzel aciklamis, su enzim buna donusmediginde, bu deneyde su grupla yapilmis, wheyin bu ozelliginden gibisinden aciklamalarda bulunmus. Sen neden kalbi buyuttugunu ogrenmiyorsun da, bu demis ben demedim diye savunuyorsun?

Öncelikle hangi liseden ne şekilde mezun olmak önemli.Galatasaray lisesinden mezun olan birisi pek çok 4 yıllık üniversite mezunundan daha iyi bir dil bilir bence.Ayrıca üniversiteye girmenin yaşı yoktur.Benim universiteye hazirlanmamla ilgili senin o analitik zekan okudugum universiteyi bırakıp tekrar hazirlandigimi bu sebeple universite eğitimi azda olsa görmüş olabileceğimi dusunemedi.Tamam ben bunu yapmadım ama boyle de olabilirdim.Gelelim diğer konuya gerçekten hiç birşey bilmiyorsun.Sokrates bile "Tek bildiğim hiç birşey bilmediğimdir" derken sen nasıl birsey biliyorum dersin yada nasıl bu kadar emin konuşabilirsin.Bu konusma tarzin bil karşımda senin aslinda alt seviyede olduğunu bilmeme yeterli bile.İlber Ortaylı'yı yine tekrar edicem ama ben cahillerden değil yari cahillerden korkarım diyor.Onlar birsey bildiğini zanneder körü körüne inanır oysa hicbirsey bilmezler diyor.Sende boylesin ışte.Durup durup biliyorum diyerek birsey bilmediğini gösteriyorsun.Ne biliyorsun?Arge çalışmaların, doçent,yrd doçent çalışmaların neler?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 15'ten fazla alıntı yapılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz

Alıntıları Göster
    Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 15'ten fazla alıntı yapılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz
  • her yaz aynı terane.Tişört giyme mevsimi gelince büyük çoğunluğu milletin göbeği akabinde çırpı gibi kolları olanlar pislemeye başlamış ortalığı.Olum bu kadar kıskanç olmayın.Çalış seninde olsun.Gerek sözlükte gerek forumlarda vg çalışanları hep gömmek peşindeler.Zararı varsada sanane sana batan ne?
    kaldıki pizzaya hamburgere gömüp kıç büyüten moronlar sağlık konusunda hiç ahkam kesmesin.Birde 1 ay boyunca oruç tutanlara sağlıktan hönkürmeye başlayanlar varki dağlara taşlara
    vg spordan ziyada yaşam şeklidir.Bu yaşamda şeker un tuz minumumda,protein değeri yüksek besinler tercihte,düzenli uyuma düzenli beslenme ise yaşam şeklini oluşturmaktadır
    yaz gelince kıskançlık krizlerinize gireceğinizi kışın azıcık totonuzu sıkıp hiç olmazsa şınav-mekik-barfix ile 3-5 aya bişiler yapar bu kadar kriz sentomu yaşamazdınız
    Vg yapanlar yüzünden adamlar hayata o kadar küsmüşki yazın derhal gelip geçmesini istiyorlar.Birde bunların plajda havuzda versiyonu varki aman düşman başına adam fıcı göbeği,kalem kolları ile deniz taşıran,beğendiği kızıda vg yapan adonosli bicepsli adama kaptırınca denizde kendini boğmaya çalışır

gıda takviyelerinin zaralı oldugunu düşünüyorsan kullanmazsın olur biter.Zaten beslenme iyi olmadıgı sürece bunlar sana fayda getirmez.Kullananda gerekli pratikliği sağladığı için kullanır.Çenenizi çalıştırdınız kadar vücudunuzu çalıştırsaydınız sizde bu azınlıkta olurdunuz

bir eleştirimde vg cilere yav lütfen daracık tişört giyip te bunları krizlere sokmayın.Sonra içlerine biriktirip internete pisliyorlar
    Bu iş o kadar kolay olsaydı herkez yapardı.Farkındalık oluşturmak istiyorsan çabalamak zorundasın.Ayrıca genetik faktörde önemli

not:çırpı kalem-kol,fıçı göbek,hoplayan meme vb, gibi tanımlar sağlıgı yerinde olupda maçası yemediğinden pisleyenleri betimlemek için kullanılmış olup,çeşitli hastalıklar nedeniyle sorunlar yaşayan insanlar bu tanımların dışında tutulmuştur.Allah(c.c) onlara acil şifalar versin vg yapan arkadaşlarda edindiği bilgilerle yeterli tecrübesi varsa bu insanlarada beslenme konusunda yardımcı olmaya çalışsın

ekleme:karı kız için yapıyorsunuz demiş biriside ee yapmıyak mı gardaş
    ekleme 2:gelsin eksiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 14 Temmuz 2015; 13:13:09 >

• Ya yürüyün gidin kas beyinliler sizi.30 yumurta yemeyi savunan adamlar var burda.Daha cevap vermeyeceğim.Karı kız için body yapıyorsunuz millete hava atıyorsunuz insanları ezikliyorsunuz bir çoğunuz.Bende muay thai yapıyorum herkes uğraştığı sporla hava atsin sonuçları görelim.Karı kiz olmasa kaciniz bu sporu yapacak merak ediyorum gidin isinize ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdamsınDrogba -- 14 Temmuz 2015; 13:08:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Richard Parker

her yaz aynı terane.Tişört giyme mevsimi gelince büyük çoğunluğu milletin göbeği akabinde çırpı gibi kolları olanlar pislemeye başlamış ortalığı.Olum bu kadar kıskanç olmayın.Çalış seninde olsun.Gerek sözlükte gerek forumlarda vg çalışanları hep gömmek peşindeler.Zararı varsada sanane sana batan ne?
    kaldıki pizzaya hamburgere gömüp kıç büyüten moronlar sağlık konusunda hiç ahkam kesmesin.Birde 1 ay boyunca oruç tutanlara sağlıktan hönkürmeye başlayanlar varki dağlara taşlara
    vg spordan ziyada yaşam şeklidir.Bu yaşamda şeker un tuz minumumda,protein değeri yüksek besinler tercihte,düzenli uyuma düzenli beslenme ise yaşam şeklini oluşturmaktadır
    yaz gelince kıskançlık krizlerinize gireceğinizi kışın azıcık totonuzu sıkıp hiç olmazsa şınav-mekik-barfix ile 3-5 aya bişiler yapar bu kadar kriz sentomu yaşamazdınız
    Vg yapanlar yüzünden adamlar hayata o kadar küsmüşki yazın derhal gelip geçmesini istiyorlar.Birde bunların plajda havuzda versiyonu varki aman düşman başına adam fıcı göbeği,kalem kolları ile deniz taşıran,beğendiği kızıda vg yapan adonosli bicepsli adama kaptırınca denizde kendini boğmaya çalışır

gıda takviyelerinin zaralı oldugunu düşünüyorsan kullanmazsın olur biter.Zaten beslenme iyi olmadıgı sürece bunlar sana fayda getirmez.Kullananda gerekli pratikliği sağladığı için kullanır.Çenenizi çalıştırdınız kadar vücudunuzu çalıştırsaydınız sizde bu azınlıkta olurdunuz

bir eleştirimde vg cilere yav lütfen daracık tişört giyip te bunları krizlere sokmayın.Sonra içlerine biriktirip internete pisliyorlar
    Bu iş o kadar kolay olsaydı herkez yapardı.Farkındalık oluşturmak istiyorsan çabalamak zorundasın.Ayrıca genetik faktörde önemli

not:çırpı kalem-kol,fıçı göbek,hoplayan meme vb, gibi tanımlar sağlıgı yerinde olupda maçası yemediğinden pisleyenleri betimlemek için kullanılmış olup,çeşitli hastalıklar nedeniyle sorunlar yaşayan insanlar bu tanımların dışında tutulmuştur.Allah(c.c) onlara acil şifalar versin vg yapan arkadaşlarda edindiği bilgilerle yeterli tecrübesi varsa bu insanlarada beslenme konusunda yardımcı olmaya çalışsın

ekleme:karı kız için yapıyorsunuz demiş biriside ee yapmıyak mı gardaş

Sekil A

Aslında hepiniz boylesiniz ama bu adam içi dışı bir çıktı.

Edit:Allahtan üzerime alınmıyorum.Varsa aksini iddaa eden ringe çıkabiliriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdamsınDrogba -- 14 Temmuz 2015; 13:10:13 >

• AdamsınDrogba kullanıcısına yanıt
    kıskançlıktan çatlayan,vg yapanın yanıdna böyle konuşmaya maçası yemeyip pisleyen biri ŞEKİL A
  • Yav vg faydalı birşey ama spor salonlarında böğüre böğüre ağırlık kaldıranlara ayar oluyorum.

• kas yapmak değil o.

yağlardan kurtulmak ve vücudu fit bir hale getirmek.

yani kısaca sağlıklı ve zinde olmak.
  • quote:

kıskançlıktan çatlayan,vg yapanın yanıdna böyle konuşmaya maçası yemeyip pisleyen biri ŞEKİL A

Kıskançlıktan çatlamak mı? Ben hayatımı spora adamışım gelmiş ne diyorsun. Benden daha etkileyici vücudunuz olabilir ama bir hali saha maçında yahut hareket isteyen bir yerde rüzgar gibi geçerken beni izlersiniz siz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdamsınDrogba -- 14 Temmuz 2015; 13:15:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal

Erkekler nasıl guzel kız arzularsa guzel vücutlu kız arzularsa kızlarda yağlı dombili keşkül kıvamlı erkek arzulamaz kaslı erkek arzular. Ayrıca aynaya bakınca kendini iyi hissetme mevzusu var. Spor salonunun stres attırma olayı var. Kas yapmak için dengeli beslenme ve hayat gerektiği için sağlıklı yaşama mevzusu var. Ayrıca çok kaslı bir adam kassız bir adamı döver. Bir de bu var.

Helio gracie diyenler bir adam var bilir misin

• Konu protein tozu'na kayıyor gibi o canım toza laf edip kötüleyenleri ileride olacak bebeklerine hiçbir şekilde ek gıda(bebe maması,vitaminli mamalar) almamaya davet ediyorum.İkiside ek gıda sonuçta , ya herro ya merro
  • quote:

quote:

Kıskançlıktan çatlamak mı? Ben hayatımı spora adamışım gelmiş ne diyorsun. Benden daha etkileyici vücudunuz olabilir ama bir hali saha maçında yahut hareket isteyen bir yerde rüzgar gibi geçerken beni izlersiniz siz

İyi ne güzle işte madem spor yapıyorsun bu işin zorlugunu biliyorsun niye muhalefet ediyorsun?Karı kız için demissin elbette büyük etken doğada bu böyle değilmidir ?*seçici olma dişilere bahşedilmiştir
    bak misal tavus kuşuna beğendiği dişiyi etkilemek için kuyrugunu şekilden şekle sokuyor namıssız
    erkeklerde dişiyi etkilemeye çalışıyor vücut ile parayla veya zekasıyla dünya kurulduğundan bu yana durum böyle.Bak misal zengin kart horozlara 20'lik çıtırları götürüyor neden çünkü seçici etmen var parası.
    sözüm sana değil spor yapmayıp bu işin zorlugunu bilmeden b*klayanlara.

• quote:

Orijinalden alıntı: greatphantom

quote:

Erkekler nasıl guzel kız arzularsa guzel vücutlu kız arzularsa kızlarda yağlı dombili keşkül kıvamlı erkek arzulamaz kaslı erkek arzular. Ayrıca aynaya bakınca kendini iyi hissetme mevzusu var. Spor salonunun stres attırma olayı var. Kas yapmak için dengeli beslenme ve hayat gerektiği için sağlıklı yaşama mevzusu var. Ayrıca çok kaslı bir adam kassız bir adamı döver. Bir de bu var.

Bilmem
  • Richard Parker kullanıcısına yanıt
    Evet bir Body'ci gibi vucudum yok.Ama çocukluğumdan beri futbol ve dövus sporlari yapiyorum kondisyonum çok iyi ama dedigim gibi body'ci vücudumuz olmuyor.Tipime ve üslubuma guverek pek çok hayal denilan kızla çıktığım oldu

Aslinda bunlara hiç gerek yok paran olsun yeter bence.

• quote:

Evet bir Body'ci gibi vucudum yok.Ama çocukluğumdan beri futbol ve dövus sporlari yapiyorum kondisyonum çok iyi ama dedigim gibi body'ci vücudumuz olmuyor.Tipime ve üslubuma guverek pek çok hayal denilan kızla çıktığım oldu

tabiki para olduktan sonra orası ayrı mevzu.Birde sanıldıgı aksine kızlar pek önem vermiyor vg olayına bilimsle araştırmalar var bu konuda.Dileyen vucutgeliştirme.com sitesinden bu makalelere ulaşabilir
    bir diğeride kızlar vg çalışan ile normal fit vucudu pek ayırt edemiyor yani fit vücut olsun aslında yeter
    dil çok önemli şahsen ben vg yapmadan önce çıktıgım kız kadar güzel bir kızla daha çıkamadım birazda şans ve beceri işi

• quote:

quote:

tabiki para olduktan sonra orası ayrı mevzu.Birde sanıldıgı aksine kızlar pek önem vermiyor vg olayına bilimsle araştırmalar var bu konuda.Dileyen vucutgeliştirme.com sitesinden bu makalelere ulaşabilir
    bir diğeride kızlar vg çalışan ile normal fit vucudu pek ayırt edemiyor yani fit vücut olsun aslında yeter
    dil çok önemli şahsen ben vg yapmadan önce çıktıgım kız kadar güzel bir kızla daha çıkamadım birazda şans ve beceri işi

Aynen öyle hocam.O degilde tavus kuşu bunlari yapıyor mu harbiden? Gözümden düştü light herifler

• AdamsınDrogba kullanıcısına yanıt

çiftleşme çağrısı yapan tavus kuşları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 14 Temmuz 2015; 13:35:00 >

• Şahsen güçlenmek ve dayanıklılığımı artırmak için çalışıyorum.Aslında evde ve kol ağırlıklı çalıştığım için tam çalıştığım söylenemese de spora başlamadan önce çok zayıfken bu sporla daha sağlıklı kilo alımı yapabildim.Hayatta her şeyde olduğu gibi bu sporun da sporculara sağladığı pozitif ve negatif tesirleri mevcut..Tercih meselesi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carlosmexo -- 14 Temmuz 2015; 13:36:01 >
  • Richard Parker kullanıcısına yanıt
    Eve geçtiğim zaman ilk işim izlemek olucak

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: greatphantom

quote:

Bilmem

Özetle geçeyim canınız sıkılmasın;

Kendisi tekniğin kuvvet ve kastan çok daha önemli olduğunu düşünüyor ve jiu jitsuyu geliştiriyor. Yani kaslı adam döverek gibi bir durum yok, söylediklerinde çok haklısın ama son cümlene karıştım kusura bakmazsın umarım

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.