Şimdi Ara

Neden kas yapıyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
533
Cevap
12
Favori
11.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Edit: pc başında popo büyüten biri değilim lütfen gereksiz yorumlarda bulunmayın ben kimseyi çekememezlik yapmıyorum. Bu sadece bir soru.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lenna -- 13 Temmuz 2015; 3:16:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Karikiz tavlamak için.

• Değer mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Lenna

Değer mi?
    bunun bir sürü nedeni var: sağlıklı yaşam ve fit bir görünüm başlıca sebepleri
  • Bende fitnessa gidiyorum ama kız için değil.Bu tiple bu özgüvenle hiç bi kız bana bakmaz dünyanın en fit vücutlusu olsam bile.Sporun verdiği mutluluk için, hayatımı düzene soktuğu için fitnessa gidiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kyriakos

Bu mesaj silindi.
    Daha güçlü olmak için
  • Kas yapmak ve spor yapmak aynı şey değil. Ben neden kas yaptığınızı soruyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne yapıyorsunuz?
    2 ay önce açıldı
    "Kas yapmak boş iştir" SSLİ
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kas yaparak herşeye sahip olabileceğimi sanıyorum gelsin +lar

Edit:yeter artık eksilemeyin

Edit2:yıllardır vücut geliştiriyor um hepinizden iyi durumdayım kıskanan -lesin

Edit3:biraz daha -lerseniz hepinizi dövmek zorunda kalirim o yüzden gelsin +lar

Edit4:kıskaçlar asla benim gibi olamayacaksınız

Edit son:siz artık haddinizi aştınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi momenty -- 14 Temmuz 2015; 18:25:19 >

• Lenna kullanıcısına yanıt
    Kadınlar neden makyaj yapar gibi bişey

• kiz icin yapmayla baslar sonra hobiye doner

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    neden kas yapmıyorsun ?
    daha iyi bir görünüme sahip olmak iyi bir imaj yapmak istediğimden 1 haftadır devam ediyorum.o koca poponu bilgisayar başında akşama kadar tutup ne yapıyorsun ? hele spot-kas çalıştıktan sonraki o soğuk su ile duş almak
  • Yapanlara hayran kalıyorum. Fakat örneğin bi arnold'ın kasları var, Birde Nick bateman'ın kasları, Ben Define görünümlü olan nick batemanın kasları gibi kas istiyorum o yüzden body'e başladım. Sebebi ise Bence kendi vücudunu taşıyamayan insanlar tam olarak vücudunu kullanamıyordur. Vücudumu en iyi şekilde kullanıp geliştirmek ve kızları hayran bırakıp özgüvenli olmak istiyorum en çok da kaslarımı sıkarak memelerimi oynatmak
  • quote:

Orijinalden alıntı: levelOne

neden kas yapmıyorsun ?
    daha iyi bir görünüme sahip olmak iyi bir imaj yapmak istediğimden 1 haftadır devam ediyorum.o koca poponu bilgisayar başında akşama kadar tutup ne yapıyorsun ? hele spot-kas çalıştıktan sonraki o soğuk su ile duş almak

41 kiloyum ve kızım. Lütfen.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-025ED0213

Yapanlara hayran kalıyorum. Fakat örneğin bi arnold'ın kasları var, Birde Nick bateman'ın kasları, Ben Define görünümlü olan nick batemanın kasları gibi kas istiyorum o yüzden body'e başladım. Sebebi ise Bence kendi vücudunu taşıyamayan insanlar tam olarak vücudunu kullanamıyordur. Vücudumu en iyi şekilde kullanıp geliştirmek ve kızları hayran bırakıp özgüvenli olmak istiyorum en çok da kaslarımı sıkarak memelerimi oynatmak
    İnsanoğlunun varoluşundan itibaren estetik kaygıları var... Bu da üreme dürtüsünden kaynaklı özünde. Bi kadın neden squat yaparsa bi erkek de o yüzden kas yapar.

Ben yapmıyorum. Neden yapmıyorum? Çocuk yapmayı düşünmüyorum o yüzden üreme kaygım yok benim

• yiyorsa çıkışa gel demek için

• Erkekler nasıl guzel kız arzularsa guzel vücutlu kız arzularsa kızlarda yağlı dombili keşkül kıvamlı erkek arzulamaz kaslı erkek arzular. Ayrıca aynaya bakınca kendini iyi hissetme mevzusu var. Spor salonunun stres attırma olayı var. Kas yapmak için dengeli beslenme ve hayat gerektiği için sağlıklı yaşama mevzusu var. Ayrıca çok kaslı bir adam kassız bir adamı döver. Bir de bu var.

pardon o zaman harun abi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-025ED0213

Yapanlara hayran kalıyorum. Fakat örneğin bi arnold'ın kasları var, Birde Nick bateman'ın kasları, Ben Define görünümlü olan nick batemanın kasları gibi kas istiyorum o yüzden body'e başladım. Sebebi ise Bence kendi vücudunu taşıyamayan insanlar tam olarak vücudunu kullanamıyordur. Vücudumu en iyi şekilde kullanıp geliştirmek ve kızları hayran bırakıp özgüvenli olmak istiyorum en çok da kaslarımı sıkarak memelerimi oynatmak
    3 aydır spor yapıyorum, 61 kiloydum 64 kilo oldum. Kilo almak için yapıyorum, tabi kilo alırken göbek yapmak yerine fit bir vücuda sahip olmak istiyorum. Ayrıca şunu düşün, uçurumun kenarında ellerinle zemine tutunuyorsun, o durumda kolların vücudunu çekebilecek kuvvette olmalı. Benim kas yapmaktaki son noktam bu seviyedir. Vücudumu kaldırabiliyorsam yeterli.

• Kas yapmak değilde, vücudu düzene sokup kıç-göbeği eritip inceden biceps-göğüs kası olması bile yeter. En azından dar bi gömlek yada dar bi tişört giyince hoş duruyor.

• yyildirayy kullanıcısına yanıt
    Yüzüyorum ve squat yapıyorum :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.