Şimdi Ara

Neden kas yapıyorsunuz? (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
533
Cevap
12
Favori
11.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: V For Vendetta

Protein tozlarına zararsız diyenler.1950 li yillarda sigara reklamlarında doktorlar oynuyordu.

Nokta Atışı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de spor salonunda antrenör yardımcısıyım, kimse demez "karı kız için vücut yapıyorum" diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umut9334 -- 15 Temmuz 2015; 1:38:16 >
  • bu iş genetik işi genetiği iyi olan adam 3 5 ay spor yapar bazılarının 2 yılda yaptıgı spordaki fitliği adam 3 5 ayda daha iyisini kazanır..

genetik diyorum çünkü.. kimi insanlar az yesede şişkodur çok yesede zayıftır..

kendini iyi hissetmek için spor yapar..

zaten azimli insan eger 5 6 ay ı geçirdiyse o sporu bırakmaz istemez..

ben spora başlamadan çok zayıftım vucudum kilo tutmuyordu.. ve bazı sorunlarımdan dolayı bir dönem çok kilo kaybettim.. düşünün s beden bile üstünüzde bol duruyor.. yakışıklı olsanda cılız oldugundan özgüven eksikliği oluyor vs..

emin olun pek çok insan ideal vucut için spor yapıyor.. hayvan gibi kas yapanlarda bir süre sonra geliştikçe insan gelişmek istiyor heleki genetiğide müsade ediyorsa o kişi çok iyi vucuda hatta fazlasına sahip oluyor..

çok şükür şimdi giyidiğim tişörtler üzerime cuk diye oturuyor..

23 yaşındayım 4 sene karate yapmıştım hobi amaçlı 3 senedirde fitnes yapıyorum ideal bir vucudum var. hayvan gibide çalışmadım orta bir vucudum var.

herşey azim ve kararlılık yani ne istersen o olursun azim olduktan sonra. dağa çıkarken pek çok engelle karşılasırsın. aşaya baktıgında emeklerinin kimse boşa gitmesini istemez ve tırmanmaya devam eder ve çabalar

• quote:

Orijinalden alıntı: Lenna

quote:

Orijinalden alıntı: legen wait for it dary

quote:

Ne gerek var?
    Edit: pc başında popo büyüten biri değilim lütfen gereksiz yorumlarda bulunmayın ben kimseyi çekememezlik yapmıyorum. Bu sadece bir soru.

Ooo sever misin :)

björk'ü az da steven wilsonı severim mikael akerfeldtin panpası oldugu için.

bu arada anestheize

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ne gerek var?
    Edit: pc başında popo büyüten biri değilim lütfen gereksiz yorumlarda bulunmayın ben kimseyi çekememezlik yapmıyorum. Bu sadece bir soru.

Ooo sever misin :)

björk'ü az da steven wilsonı severim mikael akerfeldtin panpası oldugu için.

bu arada anestheize

Sen opeth de seversin, oo, güzel

• Reiz çok haklısın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kız arkadaşım akşamları sokakta gezerken kendini güvende hissetsin diye. Tüm kızların ilk önceliklerindendir bu, güvende hissetmek.

Yani yok ama olsaydı bundan yapardım kas herhalde.

Edit: Hayır arkadaşım kas da yok kız da yok, sülalem rahat Allah Allah :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Primarch -- 15 Temmuz 2015; 5:01:44 >
  • Alın protein tozunu.

Peyniraltı suyunu kurut güzelce ambalajla ohh. 3-5'TL'lik ürünü mucize protein tozu diye itele gitsin:
    http://www.gidahammaddeleri.com/urun/peynir-alti-suyu-tozu-yuksek-proteinli-1-kg/1699

Mucizde (?!!) ilaçları da kullanmayı ihmal etmeyin. Her derde iyi gelir: Yağı kasa çevirir, kas gelişimini artırır efendime söyleyeylim ayriyatten aganigi... YERSEN!
  • quote:

Orijinalden alıntı: filozofreyiz

quote:

Orijinalden alıntı: AdamsınDrogba

quote:

Orijinalden alıntı: V For Vendetta

Protein tozlarına zararsız diyenler.1950 li yillarda sigara reklamlarında doktorlar oynuyordu.

Nokta Atışı.

Sigaranın içindekiler belli, protein tozunun içindekiler belli. Sigaradaki bilimsel araştırmalar ve geribildirimler belli, protein tozlarınınki belli.

Çakma kramponlu ergen seni.

Body yapmayan diğer arkadaşlarımı tenzih ederim. Kimse yapmak zorunda değil. Hatta diğer sporlar da gayet iyi. Fakat bu "adamsındrogba" gibi body'cilere, protein tozu kullananlara laf eden bir ergene saygım yok. Onun gibilere de yok. Allah'ın ergeni. Kıskanıyor, deli gibi hem de.

Mesajıma alıntı yapma.Benden uzak olmanı tavsiye ediyorum.Zira elindekinin roketatar olmadığını duyunca üzüleceksin.Benim oynadığım futbol yetenektir seninki çalışma.Bu durumda senin beni kıskanman gerekiyor.

Öte yandan insanlara hakaret etmeyi seven ergenin teki olduğuna inanıyorum.Yaşın beni ilgilendirmez üslubun hakaret ile birşeyleri ispatlamak olduğu sürece görüşüm değişmez.Bu yüzden gördüğüm en ağır ergenlerdensin.Ayrı nickin bile seni ergen yapmaya yetiyor.

Çakma krampon giyilebilir herkes bütçesine göre hareket eder niye insanları bu şekilde aşağılama gereği duyarlar koca adam olduğunu iddaa eden, ama adam olmayan insanlar bilmiyorum.

Son olarak ben orjinal olmayan hiçbir ürünü kolay kolay kullanmam.Müziğimi bile spotify'den dinlerim.Ama haklı çıkma uğruna değerlerini satabilecek bir insansın.

İftira atmak,insanları karalamak bu kadar kolay olmamalı.

Benim araştırdığım hiçbir filozof herşeyi ben bilirim demedi.Şimdi git ve nickini değiştir aslanım.

Not:HAYALİNİZDE Kİ OLMAK İSTEDİĞİNİZ KİŞİ GİBİ DAVRANMAYI BIRAKIN.ÇÜNKÜ DAHA ERGENLİKTEN ÇIKMADAN O İŞLERİ YAPIYORMUŞ GİBİ DAVRANIYORSUNUZ.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ersin ÇAKI

quote:

Orijinalden alıntı: Cryin

şuanda bi tabak makarnamı yedim çıkacagız beraber evden salona doğru

Hocam makarnanın undan veya ekmekten ne farkı var. Un ve ekmek spor için önerilmiyor diye biliyorum.

Aşağıya kopyalıyorum, herkesin glesemik indeks konusunda da bilgilenmesi lazım ayrıca. Çok önemlidir sağlık için.

İyi karbonhidratlar: Ayrıca kompleks karbonhidrat olarak da adlandırılırlar. Kimyasal yapıları ve lifli olmaları sebebiyle vücudumuzu sindirirken daha fazla çalışmaya zorlarlar ve enerji daha uzun bir zamanda açığa çıkar. Çoğunlukla kompleks karbonhidratlar doğal durumlarında veya ona çok yakındırlar ( Tam tahıllı ekmek, kahvaltılık gevrek ve makarnalarda bile).

Tam tahıllı ekmek, kepek gevrekleri, yeşil sebzeler, taze meyve kompleks karbonhidrat kaynaklarıdır.

Neden iyidirler?

- Lif ve besinler yönünden zengindirler

- Düşük glisemik endekse sahiptirler

-Daha az kalori alarak, tok hissetmenizi sağlarla

-Doğal olarak metabolizmayı uyarırlar

Kötü karbonhidratlar: Basit karbonhidratlar vücudumuzda kolayca sindirilen küçük şeker molekülleridir. Açığa çıkan enerji hücrelerimizde glikojen olarak depolanır ve hemen kullanılmazsa yağa dönüşür.

Kötü karbonhidratlar genelde "tüketici dostu" yapılabilmeleri için doğal besinlerinden ve liflerinden ayrılmış, işlenmiş yiyeceklerdir.

1.Şeker ve tatlılar

2. Şekerli kahvaltı gevrekleri

3. Meşrubat ve şekerli içecekler

4. Rafine ekmekler

Neden kötüdürler?

- Lif ve besinler yönünden fakirdirler

- Glisemik indeksleri yüksektir

-Yağa çevrilen boş kalorilerdir

- Yüksek kan şekeri seviyesi yorgun hissetmenize sebep olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: omnis10

quote:

Orijinalden alıntı: patatesli milkshake

quote:

Orijinalden alıntı: omnis10

quote:

Orijinalden alıntı: patatesli milkshake

Yapanlara hayran kalıyorum. Fakat örneğin bi arnold'ın kasları var, Birde Nick bateman'ın kasları, Ben Define görünümlü olan nick batemanın kasları gibi kas istiyorum o yüzden body'e başladım. Sebebi ise Bence kendi vücudunu taşıyamayan insanlar tam olarak vücudunu kullanamıyordur. Vücudumu en iyi şekilde kullanıp geliştirmek ve kızları hayran bırakıp özgüvenli olmak istiyorum en çok da kaslarımı sıkarak memelerimi oynatmak

Arnoldun vucudumu define degil. Arnoldla kiyasladiginiz tipe baktimda olmadik yerlerimle guldum. Bu isten hiiiiccc anlamadigin nekadarda belli. Arnoldun vucuduna laf edeni ilk defa duyuyorum. Arnold efsanedir. Heleki zamaninin.. Bence destur de arnolddan bahsederken emi ergen kardesim.

Ergen kardeşim ne lan, Adabını takın. Sonra gel bana laf anlat.

Lan babandir ergen. Dogru konus klaavye erkegi

Uzaklaştırma yemiş xd Şikayet etmeme gerek yok o zaman bulmuşsun alacağını...

• Kimlerle uğraşıyoruz ya...
  • Karıya kıza yaranmak için yapıyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.