Şimdi Ara

Neden kas yapıyorsunuz? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
533
Cevap
12
Favori
11.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnsanın kendine emek vermesi, bakması güzeldir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lenna

quote:

Orijinalden alıntı: hasoka

karbonhidratı artır 37 kilo olmaya çalışma bu şekilde devam etmenin ne saglıkla ne görünümle alakası yok

Zaten tamamen takıntı bu.. Aynaya baktığımda kemiklerimi görünce iyi hissediyorum.

Aslı senmisin?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ramiz Karaeski

quote:

quote:

karbonhidratı artır 37 kilo olmaya çalışma bu şekilde devam etmenin ne saglıkla ne görünümle alakası yok

Zaten tamamen takıntı bu.. Aynaya baktığımda kemiklerimi görünce iyi hissediyorum.

Aslı senmisin?

Hayır hahahha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ramiz Karaeski

quote:

quote:

Aslı senmisin?

Hayır hahahha

Badicilerin geneli vurduruyor

• Kilo alıyorum spor yapınca birazda kas oluyo işte
  • Güzel görünmek için sağlıklı olmak için. Ayrıca yaşlanınca daha fit olur kendine bakan insan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark0rden

quote:

Orijinalden alıntı: Gren Gablin

Daha erkeksi olmak için dicemde ben bodybuilding yapmıyorum.zaten bodyciler çoğunlukla eşcinsel.onun yerine muay thai yapıyorum.

Sacma sacma konusup milletin aklını karstırma escinsel olanlar hormon kullandklari icn oluor genelde genelde dedim cunku hormon kullananlarn bile bazilari escinsel olmuor

Sen kullanmışın sanırım :)

• quote:

Ne gerek var?
    Edit: pc başında popo büyüten biri değilim lütfen gereksiz yorumlarda bulunmayın ben kimseyi çekememezlik yapmıyorum. Bu sadece bir soru.

Açıkçası spor beni zinde tutuyor ve düzene sokuyor.Aslinda sende başlasan bir spora birakamazsin helw birde kafa dengi arkadas buldun mu on numara.Amaç illa kiz degil ha o niyetim de var ama ilk siralarda degil.Birkaç kiz için 2-3 sene harcayip vücut yapmaya uğraşmam.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 4hm3t.#

quote:

quote:

Hani diyeceğim ki bazısı karı kız tavlamak için, bazısı sağlıklı olmak için, bazısı özgüven kazanmak için, bazısı duruş bozukluğunu düzeltmek için, bazısı güç için bu sporu yapar ve sen de kim ne için yapıyor merak ediyorsun da konuyu açmışsın ama

quote:

Değer mi?

bu mesajdan sonra konuyu açma amacını anlamadım.

Ben onu kız için yapan arkadaşa dedim

Sen değmez diyorsun anladığım kadarıyla.

Bir kız için bu kadar emek değmez.

Bir kız için sağlıklı olmak değmez?
    Bir kız için güzel görünmek değmez?
    Bir kız için her gün zevk aldığın şeyi yapmak değmez?
    Bir kız için hastalıklara dirençli bir vücudunun olması değmez?
    Bir kız için güçlü, kuvvetli olmak değmez?
    Özgüven kazanmak değmez?
    Yaşlandığını hissetmemek değmez?

Sebebi ne olursa olsun KENDİN için yapıyorsun bunu ve sayısız faydası var.

• quote:

Orijinalden alıntı: BosYapmayiSeverim

quote:

Ne gerek var?
    Edit: pc başında popo büyüten biri değilim lütfen gereksiz yorumlarda bulunmayın ben kimseyi çekememezlik yapmıyorum. Bu sadece bir soru.

Açıkçası spor beni zinde tutuyor ve düzene sokuyor.Aslinda sende başlasan bir spora birakamazsin helw birde kafa dengi arkadas buldun mu on numara.Amaç illa kiz degil ha o niyetim de var ama ilk siralarda degil.Birkaç kiz için 2-3 sene harcayip vücut yapmaya uğraşmam.

Ben de squata başladım bırakamıyorum :D benim buradaki eleştirim spor yapanlara değil bodybuilding yapanlara

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hani diyeceğim ki bazısı karı kız tavlamak için, bazısı sağlıklı olmak için, bazısı özgüven kazanmak için, bazısı duruş bozukluğunu düzeltmek için, bazısı güç için bu sporu yapar ve sen de kim ne için yapıyor merak ediyorsun da konuyu açmışsın ama

quote:

Değer mi?

bu mesajdan sonra konuyu açma amacını anlamadım.

Ben onu kız için yapan arkadaşa dedim

Sen değmez diyorsun anladığım kadarıyla.

Bir kız için bu kadar emek değmez.

Bir kız için sağlıklı olmak değmez?
    Bir kız için güzel görünmek değmez?
    Bir kız için her gün zevk aldığın şeyi yapmak değmez?
    Bir kız için hastalıklara dirençli bir vücudunun olması değmez?
    Bir kız için güçlü, kuvvetli olmak değmez?
    Özgüven kazanmak değmez?
    Yaşlandığını hissetmemek değmez?

Sebebi ne olursa olsun KENDİN için yapıyorsun bunu ve sayısız faydası var.

Düşündüm de haklısın..

• Lenna kullanıcısına yanıt
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BosYapmayiSeverim

quote:

Ne gerek var?

Ben de squata başladım bırakamıyorum :D benim buradaki eleştirim spor yapanlara değil bodybuilding yapanlara

Adamin hedefi o hosuna gidiyordur yapiyorEgo tatmin etmek içinde var.

• quote:

quote:

quote:

Daha erkeksi olmak için dicemde ben bodybuilding yapmıyorum.zaten bodyciler çoğunlukla eşcinsel.onun yerine muay thai yapıyorum.

Sacma sacma konusup milletin aklını karstırma escinsel olanlar hormon kullandklari icn oluor genelde genelde dedim cunku hormon kullananlarn bile bazilari escinsel olmuor

Dibine kadar heteroyum merak etme sen

• quote:

Orijinalden alıntı: Peekay

Ciddi düşündüğüm bi ilişkim var ama kas yapıyorum, kız için demeyin artık şu spora.
    Kendimi bu sporla daha dinç hissediyorum, daha karizma sert duruyorsun. Yürüyüşün, duruşun değişiyor.
    Sabah kalktığında bi dinç oluyorsun, 30-40 şınav çekiyorsun, yumurtanı yiyorsun hop işine, okuluna veya sporuna.
    Sonra öğle akşam öğünlerinde yiyeceklerin belli, çantandan çıkardığın tavukla pilavla mutlusun.
    Sağlıklı besleniyoruz, düzenli spor yapıyoruz.

Tavsiye ederim.

Hocam ben 67 kg yim 134 gr protein almam lazim ama bu 22 tam yumurta ediyor ben bu kadar proteini nasil alcam

• Kas , eğer stroid basıp devasa kas yapmaktan kastın ise forumda az bulursun.norma doğal yol ile yapılan kası bahsediyorsan zaten o fit vucuttur.

• Aşırı kas farklı bir şey tabii ki de ben fit olmaya çalışıyorum çünkü daha sağlıklı hissediyorum kendimi düzenli spor yapmak çok faydalı bir şey kızlara hava atmaktan ziyade hemoroid gibi hareketsizlik sebebli hastalıkları önlemiş oluyorsun ve ileride de kalbin ve organların daha sağlıklı olmuş oluyor.Düzenli spor yapmak bayağı iyi bir şey ki yaratılışımız da düzenli spor yapmak üzerine insan sanayi devriminden öncesine kadar çok hareketliydi vücudumuz düzenli harekete göre yaratılmış.İşin özeti:kas yapmak değil de düzenli spor yapmak diye bakmak lazım olaya kas kendiliğinden oluyor zaten düzenli spor yapıldığında.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Dibine kadar heteroyum merak etme sen

:))

• quote:

Orijinalden alıntı: atkosturanadam

quote:

Ciddi düşündüğüm bi ilişkim var ama kas yapıyorum, kız için demeyin artık şu spora.
    Kendimi bu sporla daha dinç hissediyorum, daha karizma sert duruyorsun. Yürüyüşün, duruşun değişiyor.
    Sabah kalktığında bi dinç oluyorsun, 30-40 şınav çekiyorsun, yumurtanı yiyorsun hop işine, okuluna veya sporuna.
    Sonra öğle akşam öğünlerinde yiyeceklerin belli, çantandan çıkardığın tavukla pilavla mutlusun.

Tavsiye ederim.

Hocam ben 67 kg yim 134 gr protein almam lazim ama bu 22 tam yumurta ediyor ben bu kadar proteini nasil alcam

Ben 75 kiloyum günde 150 gr protein alırım dostum.
    Sabah 5 yumurta beyazı+1 adet muz+50 gr yulaf ezmesi 200gr sütün içine robotta karıştırıp içerim
    Öğlen 100 gr tavuk + salata
    akşam üzeri 100 gr tavuk + makarna
    Akşam 100 gr tavuk + pilav + salata
    Yatmadan önce 1 elma ve 1 bardak süt

Ve aralarda çikolata, püskevit

Tabikide kahve

Günlük maliyetim 6-10 lira arası ayda 300 TL gidiyor.
    Protein tozu kullanmıyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: atkosturanadam

quote:

Tavsiye ederim.

Ben 75 kiloyum günde 150 gr protein alırım dostum.
    Sabah 5 yumurta beyazı+1 adet muz+50 gr yulaf ezmesi 200gr sütün içine robotta karıştırıp içerim
    Öğlen 100 gr tavuk + salata
    akşam üzeri 100 gr tavuk + makarna
    Akşam 100 gr tavuk + pilav + salata
    Yatmadan önce 1 elma ve 1 bardak süt

Ve aralarda çikolata, püskevit

Tabikide kahve

Günlük maliyetim 6-10 lira arası ayda 300 TL gidiyor.
    Protein tozu kullanmıyorum.

Saolun hocam peki ne zamandir yapiyorsunuz ve bu duzenle ne kadar gelistiniz ben 2 tildan fazla suredir ugrastigim halde cok ufak bir gelisim oldu

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.