Şimdi Ara

Neden kas yapıyorsunuz? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
533
Cevap
12
Favori
11.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Lenna

quote:

Orijinalden alıntı: levelOne

neden kas yapmıyorsun ?
    daha iyi bir görünüme sahip olmak iyi bir imaj yapmak istediğimden 1 haftadır devam ediyorum.o koca poponu bilgisayar başında akşama kadar tutup ne yapıyorsun ? hele spot-kas çalıştıktan sonraki o soğuk su ile duş almak

41 kiloyum ve kızım. Lütfen.

kızlar da kas yapıyor. Yapanların hepsi de ilaç, aşırı protein vs de kullanmıyor. (https://www.google.com.tr/search?q=athletic+girl )

Zaten sizin gördüğünüz o aşırı kaslar da ilaç, aşırı protein vs olmadan kesinlikle mümkün değil. Eğer bugün Arnold, Stallone çökmemişlerse bu yanlış yollara girmedikleri içindir.

https://www.youtube.com/watch?v=KziE9uAPZCo (Slyvester Stallone D:1946 69 yaşında)

Bu adamı bir de kendi yaşıtları ile kıyaslayın.

70'li-80'li yılların filmlerine (örneğin Polis Akademisi 1) bir bakın bir de şimdikilere. Şimdikilerin hepsi tornadan çıkmış gibi maşallah!

• atkosturanadam kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam bende gittim,programlar verdiler fakat artık aynı kiloyu yükleniyordum.Bir abi artık arttırsan diyorum hafif geliyor artık o sana diyordu , 3 ay kadar gittim sonra bıraktım zaten.Bende şimdi yeniden başlamayı düşünüyorum ama önce bir yüzmeye katılacağım.4 senedir yüzüyorum çok faydasını gördüm şimdi tekrar yüzmeye katılacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkyTech74 -- 13 Temmuz 2015; 10:06:39 >
  • Spora gitmiyorum ama gitmek istiyorum hayatı düzene sokucu bi özelliği olduğunu düşünüyorum buna da ihtiyacım var. Nasıl başlanır bu şeye? Niyet edemedim bi
  • Belki de en önemli özelliği ''yaşlandıkça çökme kaygısı'' Etrafımdaki kilosu 100'ü aşmış, g.tü göbeği salmış adamlardan olmak istemiyorum der bu tarz insanlar.

Diğer bir özelliği, yukarıda belirttiğim duruma ek olarak, kilo aldıkça sağlığınız bozulur. Çünkü kilo aslında sağlıksız beslenme ve vücudun alınan kaloriyi fiziksel aktivite olmadığından vücuttan atamadığı için hızlı bir yağlanma ve kilo alma süreci geçirmesi. Şeker hastalığı gibi pek çok hastalığın 1.planda nedeni aslında fazla kilodur. Bu yüzden bir sebep de ''Sağlıklı yaşama arzusu''

Yarı amatör-profesyonel vücut çalışan arkadaşlar bilir ki, yenecek olan herşey, alınacak olan her kalori, protein hesaplıdır. Bu da vücudunuza sadece çalışarak değil, beslenerek de özendiğinizi gösterir. Düzensiz veya sağlıksız beslenmediğinizden de hastalanma durumunuz diğer arkadaşa göre daha zordur.

Son sebep ise tamamiyle estetik kaygı. İki resim koyun önünüze. Yaz ayındayız, ramazan diye gitmeyenleriniz vardır belki de, ancak ramazan bitiyor ve önümüzde neredeyse 2 ay gibi bir yaz sezonu var. Denize gideceksiniz. Plajda T-Shirt'inizi çıkardığınızda dolgun göğüslerle, şişmiş kollarla, üçgen bir sırtla ve en önemlisi incecik bir bel ve belirgin karın kaslarınızla suya dalarken etrafta Erkek-Kız ayırt etmeksizin sizi süzen insanların olmasını ve imrenmesi, hoşlanmasını mı?

Yoksa aynı T-Shirt'i çıkardığınızda, sakal kılı gibi uzattığınız göbek kıllarınızla, baktığınızda ayak uçlarınızı göremediğiniz şişkinliğinizle, peltek peltek yürürken zıplayan kadınsı göğüslerinizle insanların size ''İşte klasik türk erkeği'' bakışı atmasını mı daha hoş buluyorsunuz?

İşte bütün olay aslında budur. Vücut çalışan erkek, estetik kaygısı olduğundan dolayı da bakımlı bir erkektir.

• Spor yapmak güzel bir şey; kas yapmak gösteriş.

Bu benim şahsi kanaatim. Bu amaçla yapmayanlar da vardır muhakkak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 186 boy varken sarisinken tipiniz kotuyse benim gibi vucudunuzun az duzgun olmasi lazim Omuzlari halletsem sıkıntı yok.

• Diğer sıradan insanlardan daha farklı görünmek için ve özgüveni yükseltmek için, de sıkıldım artık yapmaktan
  • Alışveriş poşetlerini bir kerede çıkarmak için çık in çık in gına geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Gren Gablin

quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

yiyorsa çıkışa gel demek için

En az 6 aydır Muay thai ile uğraşanbiri senin kemiklerini kırar.

muay thai hakkında ne kadar bilgilisin sormak istediklerim var
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda4

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: levelOne

neden kas yapmıyorsun ?
    daha iyi bir görünüme sahip olmak iyi bir imaj yapmak istediğimden 1 haftadır devam ediyorum.o koca poponu bilgisayar başında akşama kadar tutup ne yapıyorsun ? hele spot-kas çalıştıktan sonraki o soğuk su ile duş almak

41 kiloyum ve kızım. Lütfen.

kızlar da kas yapıyor. Yapanların hepsi de ilaç, aşırı protein vs de kullanmıyor. (https://www.google.com.tr/search?q=athletic+girl )

Zaten sizin gördüğünüz o aşırı kaslar da ilaç, aşırı protein vs olmadan kesinlikle mümkün değil. Eğer bugün Arnold, Stallone çökmemişlerse bu yanlış yollara girmedikleri içindir.

https://www.youtube.com/watch?v=KziE9uAPZCo (Slyvester Stallone D:1946 69 yaşında)

Bu adamı bir de kendi yaşıtları ile kıyaslayın.

70'li-80'li yılların filmlerine (örneğin Polis Akademisi 1) bir bakın bir de şimdikilere. Şimdikilerin hepsi tornadan çıkmış gibi maşallah!

Arnold çökmedi ha?

Stallone da testestoron almıyorsa hiç bir şey bilmiyorum. bırak 70'i, 50'li yaşlarda bile yıkım olayı yapım olayından fazladır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ted Mosby -- 13 Temmuz 2015; 10:38:08 >

• o yaşta o hali çok çok iyi. Kendi yaşıtlarıyla kıyasla, hatta kendi yaşındaki eski "badici" lerle.
  • harika bir vücuda sahip olmak için
  • quote:

Orijinalden alıntı: TechR

Bende fitnessa gidiyorum ama kız için değil.Bu tiple bu özgüvenle hiç bi kız bana bakmaz dünyanın en fit vücutlusu olsam bile.Sporun verdiği mutluluk için, hayatımı düzene soktuğu için fitnessa gidiyorum.

Bi konunda da tipim yerinde ama ozguvenim yok demistin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peekay

quote:

Orijinalden alıntı: atkosturanadam

quote:

Orijinalden alıntı: Peekay

Ciddi düşündüğüm bi ilişkim var ama kas yapıyorum, kız için demeyin artık şu spora.
    Kendimi bu sporla daha dinç hissediyorum, daha karizma sert duruyorsun. Yürüyüşün, duruşun değişiyor.
    Sabah kalktığında bi dinç oluyorsun, 30-40 şınav çekiyorsun, yumurtanı yiyorsun hop işine, okuluna veya sporuna.
    Sonra öğle akşam öğünlerinde yiyeceklerin belli, çantandan çıkardığın tavukla pilavla mutlusun.
    Sağlıklı besleniyoruz, düzenli spor yapıyoruz.

Tavsiye ederim.

Hocam ben 67 kg yim 134 gr protein almam lazim ama bu 22 tam yumurta ediyor ben bu kadar proteini nasil alcam

Ben 75 kiloyum günde 150 gr protein alırım dostum.
    Sabah 5 yumurta beyazı+1 adet muz+50 gr yulaf ezmesi 200gr sütün içine robotta karıştırıp içerim
    Öğlen 100 gr tavuk + salata
    akşam üzeri 100 gr tavuk + makarna
    Akşam 100 gr tavuk + pilav + salata
    Yatmadan önce 1 elma ve 1 bardak süt

Ve aralarda çikolata, püskevit

Tabikide kahve

Günlük maliyetim 6-10 lira arası ayda 300 TL gidiyor.
    Protein tozu kullanmıyorum.

Bu akşam meyve yeme alışkanlığını Türklere kim kazandırdıysa büyük günah işlemiş.

O değilde o sabahki 5 yumurtalı karışımın tadı nasıl, ben yumurta yerine 100-150 gr lor peyniriyle yapıyom aynını eğer tat çok kötü olmayacaksa 2 tanede yumurta beyazı atabilirim. Nası oluyo tat bir de haşlıyomusun yumurtayı çiğ mi atıyosun?

• Seni daha iyi dövebilmek için nihahaha...

(Kızımla Kırmızı Başlıklı Kızı izledikte ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowz61

Spora gitmiyorum ama gitmek istiyorum hayatı düzene sokucu bi özelliği olduğunu düşünüyorum buna da ihtiyacım var. Nasıl başlanır bu şeye? Niyet edemedim bi

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: Requiestcat in Pace

Hollanda askeri sozde kasli napim boyle kasi

Hollandalı kaslıda tūrk komutan hiç kaslı değil zaten..Abi yapmayın kasın milletimi olur bicepsler türk tricepsler alman olunca daha iyu oluyor falan

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 4hm3t.#

quote:

quote:

Hani diyeceğim ki bazısı karı kız tavlamak için, bazısı sağlıklı olmak için, bazısı özgüven kazanmak için, bazısı duruş bozukluğunu düzeltmek için, bazısı güç için bu sporu yapar ve sen de kim ne için yapıyor merak ediyorsun da konuyu açmışsın ama

quote:

Değer mi?

bu mesajdan sonra konuyu açma amacını anlamadım.

Ben onu kız için yapan arkadaşa dedim

Sen değmez diyorsun anladığım kadarıyla.

Bir kız için bu kadar emek değmez.

Kardeş hayırdır kompleksin mi var nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: CremeFraiche

quote:

quote:

quote:

quote:

Hani diyeceğim ki bazısı karı kız tavlamak için, bazısı sağlıklı olmak için, bazısı özgüven kazanmak için, bazısı duruş bozukluğunu düzeltmek için, bazısı güç için bu sporu yapar ve sen de kim ne için yapıyor merak ediyorsun da konuyu açmışsın ama

quote:

Değer mi?

Kızlar çok pislik varlıklar, biliyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CremeFraiche

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Değer mi?

Kızlar çok pislik varlıklar, biliyorum

Taam, hadi 37 kilo ol sen.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.