Şimdi Ara

Neden kas yapıyorsunuz? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
533
Cevap
12
Favori
11.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Lenna

quote:

Orijinalden alıntı: Rapid Step

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BosYapmayiSeverim

quote:

Ne gerek var?
    Edit: pc başında popo büyüten biri değilim lütfen gereksiz yorumlarda bulunmayın ben kimseyi çekememezlik yapmıyorum. Bu sadece bir soru.

Açıkçası spor beni zinde tutuyor ve düzene sokuyor.Aslinda sende başlasan bir spora birakamazsin helw birde kafa dengi arkadas buldun mu on numara.Amaç illa kiz degil ha o niyetim de var ama ilk siralarda degil.Birkaç kiz için 2-3 sene harcayip vücut yapmaya uğraşmam.

Ben de squata başladım bırakamıyorum :D benim buradaki eleştirim spor yapanlara değil bodybuilding yapanlara

Dostum body buildingde spordur

Sporun bir amacı olmalı yani bir düzeni, kuralları olmalı.

Var zaten kafana gore agirligi alip kaldirmiyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ne gerek var?
    Edit: pc başında popo büyüten biri değilim lütfen gereksiz yorumlarda bulunmayın ben kimseyi çekememezlik yapmıyorum. Bu sadece bir soru.

Açıkçası spor beni zinde tutuyor ve düzene sokuyor.Aslinda sende başlasan bir spora birakamazsin helw birde kafa dengi arkadas buldun mu on numara.Amaç illa kiz degil ha o niyetim de var ama ilk siralarda degil.Birkaç kiz için 2-3 sene harcayip vücut yapmaya uğraşmam.

Ben de squata başladım bırakamıyorum :D benim buradaki eleştirim spor yapanlara değil bodybuilding yapanlara

Oyun gibi olmalı bence. Hedeften kastım o.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal

quote:

Orijinalden alıntı: Peekay

quote:

Orijinalden alıntı: atkosturanadam

quote:

Ciddi düşündüğüm bi ilişkim var ama kas yapıyorum, kız için demeyin artık şu spora.
    Kendimi bu sporla daha dinç hissediyorum, daha karizma sert duruyorsun. Yürüyüşün, duruşun değişiyor.
    Sabah kalktığında bi dinç oluyorsun, 30-40 şınav çekiyorsun, yumurtanı yiyorsun hop işine, okuluna veya sporuna.
    Sonra öğle akşam öğünlerinde yiyeceklerin belli, çantandan çıkardığın tavukla pilavla mutlusun.
    Sağlıklı besleniyoruz, düzenli spor yapıyoruz.

Tavsiye ederim.

Hocam ben 67 kg yim 134 gr protein almam lazim ama bu 22 tam yumurta ediyor ben bu kadar proteini nasil alcam

Ben 75 kiloyum günde 150 gr protein alırım dostum.
    Sabah 5 yumurta beyazı+1 adet muz+50 gr yulaf ezmesi 200gr sütün içine robotta karıştırıp içerim
    Öğlen 100 gr tavuk + salata
    akşam üzeri 100 gr tavuk + makarna
    Akşam 100 gr tavuk + pilav + salata
    Yatmadan önce 1 elma ve 1 bardak süt

Ve aralarda çikolata, püskevit

Tabikide kahve

Günlük maliyetim 6-10 lira arası ayda 300 TL gidiyor.
    Protein tozu kullanmıyorum.

Bu akşam meyve yeme alışkanlığını Türklere kim kazandırdıysa büyük günah işlemiş.

O değilde o sabahki 5 yumurtalı karışımın tadı nasıl, ben yumurta yerine 100-150 gr lor peyniriyle yapıyom aynını eğer tat çok kötü olmayacaksa 2 tanede yumurta beyazı atabilirim. Nası oluyo tat bir de haşlıyomusun yumurtayı çiğ mi atıyosun?

Tadı etkilemez dostum, muz her zaman önde oluyor.
    Lor+ 4 yumurta beyazı+ 1 muz protein bombası olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ne gerek var?

Oyun gibi olmalı bence. Hedeften kastım o.

Anladim soyle soyliyim body buildingi bir arac gibi dusun hamliini atiyorsun ve kaslarini gelistiriyorsun daha sonra baska bir sporla ugrastiginda isini kolaylastiriyor. Ornegin basketbolcularda agirlik calisiyor diye biliyorum . En azindan biz calisiyorduk 3 sene lisansli basketbol oynamistim sakatlanip birakmak zorunda kaldim , 5 sene spor yapmadim . Suan eski formumu kazanmak icin ugrasiyorum sonrasinda belki dovus sanatlarina yonelirim.

• Herkesi döverim 1v1

Neden kas yapıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ramiz Karaeski

quote:

Orijinalden alıntı: Gren Gablin

quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

yiyorsa çıkışa gel demek için

En az 6 aydır Muay thai ile uğraşanbiri senin kemiklerini kırar.

Kemik kırmak öyle kolay değil.Kavgada güç - hız önemli.6 ayda muay thai yapıp dışarda herkesi dövemezsin.Yumruklardan kacabilmelisin ancak öyle muay thai yapan biri her yumruktanda kaçacak değil.Çok soğukkanlı olması lazım antrenman daki gibi olmuyor.Ben body yapıyorum ancak amacım güç şu anlık.Hacimimde var yeteri kadar.Beni yatirabilen yok. Yumrukları benden sert olan , güçlü olan birini görmedim kendi yaslarimda.Çünkü duvara yumruk atıyorum.Kol kaslarimi güç antremani yaparak işime yarayacak şekilde hacimlendiriyorum.Boş kas yapıp kendisime fazla güvenmesin kimse.

duvara fazla kafa atma ama beyin yanmis

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -Reikokuna

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

yiyorsa çıkışa gel demek için

En az 6 aydır Muay thai ile uğraşanbiri senin kemiklerini kırar.

muay thai hakkında ne kadar bilgilisin sormak istediklerim var

Daha 1 hafta oldu :P

ne gibi şeyler gerektiriyor alet edevat felan kısaca yazabilir misin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: atkosturanadam

quote:

Ciddi düşündüğüm bi ilişkim var ama kas yapıyorum, kız için demeyin artık şu spora.
    Kendimi bu sporla daha dinç hissediyorum, daha karizma sert duruyorsun. Yürüyüşün, duruşun değişiyor.
    Sabah kalktığında bi dinç oluyorsun, 30-40 şınav çekiyorsun, yumurtanı yiyorsun hop işine, okuluna veya sporuna.
    Sonra öğle akşam öğünlerinde yiyeceklerin belli, çantandan çıkardığın tavukla pilavla mutlusun.
    Sağlıklı besleniyoruz, düzenli spor yapıyoruz.

Tavsiye ederim.

Hocam ben 67 kg yim 134 gr protein almam lazim ama bu 22 tam yumurta ediyor ben bu kadar proteini nasil alcam

Ben 75 kiloyum günde 150 gr protein alırım dostum.
    Sabah 5 yumurta beyazı+1 adet muz+50 gr yulaf ezmesi 200gr sütün içine robotta karıştırıp içerim
    Öğlen 100 gr tavuk + salata
    akşam üzeri 100 gr tavuk + makarna
    Akşam 100 gr tavuk + pilav + salata
    Yatmadan önce 1 elma ve 1 bardak süt

Ve aralarda çikolata, püskevit

Tabikide kahve

Günlük maliyetim 6-10 lira arası ayda 300 TL gidiyor.
    Protein tozu kullanmıyorum.

Bu akşam meyve yeme alışkanlığını Türklere kim kazandırdıysa büyük günah işlemiş.

O değilde o sabahki 5 yumurtalı karışımın tadı nasıl, ben yumurta yerine 100-150 gr lor peyniriyle yapıyom aynını eğer tat çok kötü olmayacaksa 2 tanede yumurta beyazı atabilirim. Nası oluyo tat bir de haşlıyomusun yumurtayı çiğ mi atıyosun?

Tadı etkilemez dostum, muz her zaman önde oluyor.
    Lor+ 4 yumurta beyazı+ 1 muz protein bombası olur.

4 çok ya o kadara gerek yok zaten 150 fr lor 30 gr falan protein 2 de yumurta olsa 40a çıkar, zaten 250-300 ml falan sütle içiyorum 50 falan gibi bir protein, yarıya bölüp bi spordan önce bir spordan sonra içiyom temiz. Yumurtasız haliyle bile felaket şişkinlik yapıyor zaten sindirene kadar 2 saat beklemem gerekiyo en az, bir de yumurtayı çok koyarsam ölürüm dsfa.

• Burada insanlar kız için gitmiyorum filan diyecek ama %90 ı kız için gider diğer kısmıda kendini iyi hissettirdiği için

• fazla abartmadan bu işi neden yapıyorum:
    - böyle tshirt gömlek üzerime şıp diye oturuyor. estetik.
    - duruşum, nefes alışım farkediyor. estetik + sağlık.
    - bişeyleri daha kolay kaldırabiliyorum. çok az işe yarama durumu da söz konusu.
    - spor yaptığım için yemek yerken vicdan azabı çekmiyorum. bam güm yiyorum. yanıyor zaten.
    - kız arkadaşım kolumu sıkıyor, ısırıyor. eğleniyor. onun mutlu olmasını seviyorum.
    - erkek çevresi saygı duyuyor, bu konularda size birşeyler soruyor. güzel bir şey.

e niye yapmayım lan ben bunu.

Eksisozlukten alintidir.

• BU FORUMDA HERKES SPORCU ÇIKTI YA
  • quote:

Ne gerek var?

Niye yapiyorum; bi ara kiloluydum tekrar eski hale dönmemek ve verdiği oz guven,sağlıklı yasam için de ayrıca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moonwalker00 -- 13 Temmuz 2015; 13:42:21 >
  • Suanda ciliz biriyim kilo alip sismanlamak yerine kas yapip daha iyi gorunmek tabiki tercihim. Daha spora baslamadim ama benim amacim zayif gozukmemek saglikli yasamak ve kilo almak.

• ego
  • İmzandaki sen misin? Merhaba bağyan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur89tr

İmzandaki sen misin? Merhaba bağyan.

Değilim

• İnsan cidden kendini iyi hissediyor ya.Yazın çalıştığım parayla 2 ay spora gittim sonra ailemin destek olmasını bekledim sporu çok sevdim yalvardım yakardım ama destek olmadılar.Cidden o günlerde çok mutluydum konuşkanlığım artmıştı ve özgüvenimde aynı şekilde artmıştı.Sporu bıraktıktan sonra gene aynı halta döndük arkadaşlar çağırdı gitmez oldum vs. yürüyüş gene kamburlaştı,ayaklar gene topallamaya başladı.Spor insana çeki düzen veriyor.Açık açık söyleyeyim hep kızlar bana zayıf olduğumu falan söylüyordu bende sevdiğim kıza iyi gözükebilmek için sırf onun için spora başlamıştım ama devamını maddi durumum yüzünden getiremedim malesef.
  • quote:

quote:

Değilim

Neyse o zaman ciddileşeyim. Sen kocan olarak göbekli birini mi, yoksa kaslı birini mi tercih edersin? Ben yerinde olsam kaslıyı tercih ederim. Nedeni daha sert vurur. Ama göbekli fantezin varsa orasını bilemem.
  • quote:

quote:

quote:

Değilim

Neyse o zaman ciddileşeyim. Sen kocan olarak göbekli birini mi, yoksa kaslı birini mi tercih edersin? Ben yerinde olsam kaslıyı tercih ederim. Nedeni daha sert vurur. Ama göbekli fantezin varsa orasını bilemem.

Tığ gibi birini tercih ederim maksimum 50 kg olmalı

• quote:

quote:

quote:

quote:

Değilim

Tığ gibi birini tercih ederim maksimum 50 kg olmalı

Evet beler max 50kg olanlar sıraya!!!bir11

Ben 2 katıyım maalesef.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.