Şimdi Ara

Neden kas yapıyorsunuz? (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
533
Cevap
12
Favori
11.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lenna

quote:

Orijinalden alıntı: Litminov

Yaş ve boy kaç?

16 1.60

Alıntıları Göster
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justpassenger -- 28 Mayıs 2020; 5:18:40 >
  • ilk zamanlar çok sıkılıyordum ve hiç gitmek istemiyordum spora. 2. ayım bitti şimdi ise spora gitmeyince kendimi rahat hissetmiyorum, gidince kendimi daha güçlü ve mutlu hissediyorum. Herkese tavsiye ederim, özellikle asosyal bir tipseniz.
  • kavgada kodum mu oturtmak için gerçi kaslıysanız kavgaya da gelmiyorlar korkuyorlar sırf bunları hissetmek için kas yapmak isterdim ama çok üşeniyorum be ya zor iş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 13 Temmuz 2015; 16:18:19 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ardelis

quote:

Yüzüyorum ve squat yapıyorum :D

Sen niye squat yapıyorsun

Sağlıklı bir şekilde zayıflamak için. Zayıflık takıntım var hedef 37 kilo. Spor salonuna gidemiyorum bu yüzden evde spor yapmak zorundayım. Dışarı çıkmayı sevmiyorum bu yüzden koşamam. Evde yapabileceğim en kolay şey squat.

37 Kilo mu?Anerexia Nervoza'mısın?
    15 kilo filan alman lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daedlus -- 13 Temmuz 2015; 16:19:52 >
  • Kas yapmak demeyelim de,spor yapmak bi hayat tarzıdır.Ona göre yaşarsın belli bi programın vardır sağlıklı yaşarsın ,geç yaşlanırsın .Sağlam kafa sağlam vücutta diye boşa dememişler
    Spor yapmak özgüven artırır,spora başlamak zordur ama bi kere başlayabilirsen bırakmak istemezsin
  • Saatlerce bağırıp çağırmayla atamıyacağım siniri salona gidip 1 saat antrenman ile atıyorum. Kuş gibi yapıyor insanı, ne sinir ne stres kalıyor
  • Yaslandigimda elimde bir bastonla egrik bukuk olup yasama sevincimi haybetmemek icin yapiyorum ayni zamanda saglikli bir yasam gecirmemi sagliyor gobegimde olsa bedenimdeki kaslar rahatlikla tasiyor beni

• Anoreksia değilim

• Kas yapmak ana hedef olmamalı. Zaten her spor en az bir kas grubunu çalıştırır ve ister istemez gelişim sağlar. Bence sorun lise orta okulda zamanından gidilmeye başlanan spor salonlarında. Çoğunun amacı protein tozu ,supplement gibi şeyleri satmak. Bunları çıkıp savunan insanlar var. Herkes kalp krizi geçirip spor salonunda ölenleri unutuyor. Sevenlere lafım yok ancak kendini salona kapatıp şişeceğim diye bunları bilinçsizce tüketen adamlar gelip burada dengeli besleniyor deli gibi tavuk yiyorum , 10 tane yumurta yiyorum diyen adam dengeli besleniyorum demesin. Her şeyin fazlası zaten zararlı ayrıca o hormonlu tavukların zararlarından bir haberler. Dengeli beslenme sadece bir iki tane ucuz protein kaynağı tüketmekle olmaz. Her şeyden yemek gerekir. İlgiye göre spor yapmak en iyisi bana göre. Yüzme , tenis , basketbol vs ne olduğu önemli değil en son çare olarak ticarethaneye dönmüş bu bodybuilding denen :) salonlar tercih edilmeli.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justpassenger -- 28 Mayıs 2020; 5:19:5 >
  • 4 ay önce spor salonuna yazıldım. Silkelenip toparlanmak istedim ama olmadı. Bir yıllık abone oldum hem de. Sadece iki defa gittim :') Bence bu iş hakkaten azim meselesi. Yaşama sevinci azmi falan. Bende hiç yok.

Not: Ağır alkoliğim.
  • Yaklaşık 1 yıldır düzgün bir şekilde body yapıyorum. Birkaç ayda saçma sapan yaptım.
    Neden sorusuna gelince: Bir kere spor hayat tarzıdır. Branş ne olursa olsun. Hayatın zorlu ve sıkıcı halını burda rahatlama gibi sansın var. Kız mız işleri için yapmıyorum. Ayna karsısına geçince kendine baktığında işte bu demek için. Tabi bu body 'de limit yok her zaman daha iyisini iştiyorsun ve bana göre en önemlisi body yaparken vucüdünün limitlerini zorlamak gibisi yok. Her seferinden daha iyisi yapabilmek için kendini parçalamak ve yaptığında o ankı mutluluk hiçbir yerde yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark.Death -- 13 Temmuz 2015; 17:04:34 >

• Sağlık için :P

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cinéma

quote:

Orijinalden alıntı: mX-L4S3R

Daha güçlü olmak için

Sonra kas imparatorluğu mu kurcan?

Başka ne için yapılır ya
  • Kas yapmiyorum efendim.yaglarimla gayet mutluyum

• Kas yapmak sağlık açısından da önemli çünkü göbekli kişiler, fıtığa yakalanma oranı kaslı kişilere oranla daha yüksek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfestein -- 13 Temmuz 2015; 21:20:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkyTech74

Aynen hocam bende gittim,programlar verdiler fakat artık aynı kiloyu yükleniyordum.Bir abi artık arttırsan diyorum hafif geliyor artık o sana diyordu , 3 ay kadar gittim sonra bıraktım zaten.Bende şimdi yeniden başlamayı düşünüyorum ama önce bir yüzmeye katılacağım.4 senedir yüzüyorum çok faydasını gördüm şimdi tekrar yüzmeye katılacağım.

Hocam bende yuzme de dusunuyorum eger yuzmeye gidersem body e gitmem ama yillardir dusunuyorum bir turlu firsat olmadi bir dunya spor yaptim ama hepsi kisa sureliydi

• dısarı cıkmayı sevmiyorum sosyofobim 3-4 cok yakın arkadasımdan baska kimseyle yakın değilim.Sapyoseksüelim bir kızın güzelliğinden cok zekasına asık olurum bu yüzden özgüveni über seviyedeki kızlara bakmıyorum bile.Kas yapmam için bir sebep yok zaten yapmakta istemiyorum.
    Ben bir kızın memesine asık olmuyorsam onlarda benim kaslarıma asık olmasın :P
  • bu adamların hepsi gay ve artık gayler ilgi gösteriyor sanırım fitness'a.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.