Şimdi Ara

Neden kas yapıyorsunuz? (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
533
Cevap
12
Favori
11.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • atkosturanadam kullanıcısına yanıt
    Deneyin hocam. Aynı anda kaslarınızı çalıştırabildiğiniz mükemmel bir spor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende aktif olarak spor yapan gününün 2,3 saatini salonda geçiren birisiyim. Hobi gibi bir şey spor yapmak vücut geliştirmek. Benim hoşuma gidiyor vücudumun şekil alması. Ayrıca hayatına disiplin geliyor. Hayatını kafana göre değil de spora göre yaşıyorsun. Yemeklerin ona göre. Gününü ona göre planlamalısın. En iyi motivasyonu saat kaçta yakalıyorsun ona göre hareket ediyorsun. Bunlar hep insana keyif veriyor.
  • İlk amaç vücudun daha şekilli sağlıklı olması için. İkincisi vücuda güç katmak mesela kaslı ya da güçlü iseniz bir şeyler taşınacakken ilk siz taşırsınız bir özgüveniniz olur.
    Onun dışında kız için gibi bir amaç gütmüyorum. O biraz daha farklı mevzu.Yani şişman bir adam kendine rahat sevgili yapabiliyor o biraz özgüven ve kendine geliştirmeye de kaçıyor. Mesela çok kaslı olsanız bile kız sadece ilk an etkilenir devamını sizin getirmeniz lazım kıza karşı sıkıcı olursanız pek bir anlamı kalmıyor. Onun dışında spor yararlıdır. Testestorunu felan arttırıyor dopamin salgılatıyor vb.
    Bence vücuda serilik katmak için sadece fitness yeterli değil o sadece kuvvetli yapıyor kanımca boks, karate, tekvando vb. sporları uzun süre yaparsanız size serilik katıyor.

• Lenna kullanıcısına yanıt
    Ne gerek var?

git kafanı at çöpe.işleyen demir ışıldar diye bi laf var.
  • Ben yapmıyorum ama estetik olmak kız için yapmakta mantıklı bir sebep. Hem ilaç kullanmadığın sürece sağlıklıda. Günlük hayatta da kaslı yani güçlü olmak işe yarar.
  • Merhaba

Çünkü spor sayesinde estetik bir vücut ve sağlıklı bir yaşam kazanıyorum.

İyi forumlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: condorn

bu adamların hepsi gay ve artık gayler ilgi gösteriyor sanırım fitness'a.
     Neden kas yapıyorsunuz?

kardeş çünkü bunlar yabancı gay. Türklerin gaylerinde illa bi yumuşaklık olucak Yabancılarda gaylerin alayı kas eğer gaysen mecbur kas yapıcaksın çünkü karşındaki gayde kaslı

• quote:

Orijinalden alıntı: Kartal_Kastamonu

Yas 21,boy 187

19 yaşından sonra uzadınız mı benim yaş 19 boy 178

Birde basket oynuyor muydunuz

• endorfin hormonunu az araştırırsan anlarsın

• Psikolojik olarak faydasını görüyorum çünkü. Bu bende aşka dönüştü artık. Spora gitmediğim günler rahatsız hissediyorum, bir şeyler eksikmiş hissine kapılıyorum artık. Sevgiliyi her gün her an görmek arzusu gibi bir şey bu bende artık. Sonra ayna karşısına geçiyorum bir bakmışım aşkım meyve vermiş, estetik olmaya başlamış vücudum. Neden yağlı ve sağlıksız gezeyim ki? Neden ilerde kalp, damar hastalıklarına mahal vereyim?
  • Hatmehit kullanıcısına yanıt
    14 yasinda 181dim.16da bu boya ulastim.3 yil basketbol oynadim

• karı kız için qanqaaaaa

• Hatmehit kullanıcısına yanıt
    19dan sonra boy uzamıyor normal şartlarda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk başladığımda sadece daha iri ve seksi gözükmek içindi şimdi ihtiyaç oldu benim için su içmek ne ise antreman yapmak düzenli beslenmek vücudumun geliştiğini görmekde o ayrıca antremanlarda pump olmak her vücutçunun hoşuna gider .

• quote:

Orijinalden alıntı: Lenna

Ne gerek var?
    Edit: pc başında popo büyüten biri değilim lütfen gereksiz yorumlarda bulunmayın ben kimseyi çekememezlik yapmıyorum. Bu sadece bir soru.

Yapmıyınca kaslarıma bir kaşıntı böle nasıl anlatsam bir gıdıklanma hissi geliyor kaslarım adeta beni zorla diyor
  • sana daha iyi görünebilmek için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Alfred Blalock -- 13 Temmuz 2015; 18:16:36 >
  • Vucut insanin sahip oldugu ve insa ederken kendi gozleriyle tanik olabilecegi sayili seylerden biri, kaliteli ve saglikli yasam onemli, kas yapma amacim degil ama spor yapma amacim bu

• Yapanlara saygım var, ben üşengeçlikten hiçbir zaman yapamadım. Yemek yemek ve oturmak daha cezbedici geldi her zaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolfestein

Kas yapmak sağlık açısından da önemli çünkü göbekli kişiler, fısığa yakalanma oranı kaslı kişilere oranla daha yüksek...

Mesela karın kası çalışmasına nasıl ve ne zaman başlanmalı ? Karnı çalıştıracağız derken karın zarını yırtıp fıtık olmayalım ?
    Tamamen yağları yaktıktan sonra mı uygundur ?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.