Şimdi Ara

Neden kas yapıyorsunuz? (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
533
Cevap
12
Favori
11.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: grkankot2

kas gelistirceginize beyninizi gelistirin gencler
    kas sayesinde sadece 2 abaza hatun tavlarsiniz.

Sen beynini ne kadar geliştirdin?
  • Fit vücut , özel harekat eğitimi , özgüven ve güç-kuvvet kazanmak için
  • bence kaslı erkekler 7632 adım öndedir.

edit: Kas yapmıyorum.
  • Tabiki de öyle. Zaten bu işi abartanlar kötü göründüğünün farkında değil. Fitness gerçekten gün içindeki olumsuzluklardan sıyrılıp müthiş motivasyon sağlıyor. Ve her kas yapan adam gerizekalı olmak zorunda değil. Bu işi bilinçli şekilde yüzlerce insan var. Ha sadece vücuduyla övünen hayatta konuşabileceği veya başardığı hiç bir şey olmayan insanlar yok mu? O da var. Zaten onlar da bir arkadaş ortamında beklediği ilgiyi çekemiyorlar, mal mal geriniyorlar, kasılıyorlar ve itici olduklarının farkında değiller. İnsanın gelişmişliğini vücut değil, fikirleri, konuştukları, okudukları belirler. Vücut sadece bir artıdır. Sağlıklı beslenmek ise tüm hayata pozitif yansıyan bir özelliktir. Amacım tartışma yaratmak değil, sadece"bu adam kaslı, kesin gerizekalı şovmenin tekidir" önyargısından insanları uzaklaştırmak.
  • 1 sene önce evde yatmaktan sıkıldığım için başladım ve bağımlılık yaptı diyebiliriz, acı çekiyorum ama mutlu oluyorum neden diye sormayın mutluluğun tarifi olmaz

Edit: ve parayla alınamayan nardir şeylerden biridir vücut geliştirme kimse gidip parası neyse vereyim 5kg kas alayım diyemez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vallex -- 13 Temmuz 2015; 19:58:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal_Kastamonu

14 yasinda 181dim.16da bu boya ulastim.3 yil basketbol oynadim

Üzdün hocam :D. 183 filan olsam yeter am işte yok uzamıyorum ya sakal filanda çıktı geçti bizden artık sanırım
  • Hatmehit kullanıcısına yanıt
    Hocam boy cokta onemli degil bence.Tip varsa,agizda laf yapiyorsa sorun yok.

• Üreme dürtüsü, cinsel istençten doğan bilinçaltı. Bunlar temel etmenleri. Sağlık ve fit olmak için yaptığını söylersin fakat özünde fit görünmenin de temel etmenleri bunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal_Kastamonu

Hocam boy cokta onemli degil bence.Tip varsa,agizda laf yapiyorsa sorun yok.

Tip var pm den atarım istiyorsanda ağzım pek laf yapmaz.Hani konuşurum kızlarla sorun yok ama, saatlerce eğlendiremem
  • Kızlar kaslı erkek arar yüzyılın yalanıdır. Kızlar kendisini seven kendisine değer veren erkekleri arar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kas yapmak spor değildir çünkü hiçbir spor dalında amaç kas yapmak değildir
  • sağlıklı yaşamak , özgüven kazanmak , kendini daha iyi ifade edebilmek için yani en azından ben bunun için yapıyorum. beğenilmek falan umrumda değil bazen stres atmak kafa dağıtmak için spor yaparım.
  • acaluka kullanıcısına yanıt
    beğendim seni

• onbindolar kullanıcısına yanıt
    kızlar parası olan erkek arar
  • Herkesin kendi fikri, saygı duymak lazım. Fitness veya Crossfit i bodybuilding ile karıştırmayın. Kaldı ki o bile sağlıklı yaşam için yol gösterir. Bu yüzden ona bile teşvik etmek için elimden geleni yaparım. Sadece bilgi birikimi yapan, sosyal zekası sıfır, bir ortamda girişken olmayan kişinin aile ve iş yaşantısında hiç bir şansı yok. Benim okuduğum bölümde ÖSS puanı ile ilk 3 sırada girenlerin hiç birisi başarılı olamadı. Çünkü tek bildikleri hayatları boyunca önündeki kitaplardan bilgi edinip aptal testleri çözmekti. Sadece öğretmenlerinden aferin aldılar. Gerçek hayat bundan biraz uzak.

• Bu spor benim icin yasam bicimi gibi bi sey cogu insan icinde oyle kiz icin falan yapmiyoruz ayrica ben sevgilimle spor salonunda tanistim ve birlikte antreman yapiyoruz

• Sısmanken arkadaslarım dalga gecıyordu sımdı ıse sadece benı ızlıyorlar

• Musluman adam guclu olur saglikli olur. Kas yapmak (asiri olanlardan bahsetmiyorum) spor gerektiriceginden saglikli iste

• abartıya kaçmamak şartı ile her erkeğin ve kadının belli bir miktar kas yapması şart. 1. neden olur olmaz her yeri vücüdun kolay kolay yağ bağlamaz. diğer kısmı direncin artması kaslar yeterli olmaz ise asla ufak tefek dahi olsa yüke vurunca çabucak yorulur insan. benim 4 yılı aşkındır yaşadığım göbek sorunu bunlardan bir tanesi kimse mekik şınav vs demesin asla öyle anlatıldığı gibi olmuyor hemen. askerde 15 ay sürekli yatışta olmanın zararı maalesef gitmeden önce 65 kg dum bitişinde 100 kg dan yukarıdaydım. 4 senede 76 kg' ya kadar düştüm geri karın kısmında halen göbek var ama abartılacak kadar değil ama halen tam gitmediği için çalışmaya devam. kız muhabbetine gelince hiç deymez uğraşmaya amaç sağlık olmalı en önce.
  • O zaman anlaştık denilebilir.
    Bu arada 17 yaş konusunda hatanız var. İlk 17 yaş kemik gelişimi için önemlidir. Bu yaşa kadar zaten ağırlık antrenmanı asla önerilmez.
    Kas yapmak ise doğrudan testesteron hormonuyla bağlantılıdır. Bu da tam erişkin olmayı gerektirir. Kas yapmak için optimum yaş aralığı 21-40 yaştır bu sebeple. Testesteronun dengeye ulaştığı yaş aralığıdır. Vücudun da kas için en verimli dönemidir.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.