Şimdi Ara

Neden kas yapıyorsunuz? (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
533
Cevap
12
Favori
11.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: momenty

Kas yaparak herşeye sahip olabileceğimi sanıyorum gelsin +lar

Edit:yeter artık eksilemeyin

Edit2:yıllardır vücut geliştiriyor um hepinizden iyi durumdayım kıskanan -lesin

Edit3:biraz daha -lerseniz hepinizi dövmek zorunda kalirim o yüzden gelsin +lar

gülmekten bayılmışım orucum bozuldu

• kızlara artistlik için her gün yumurta yiyemem
  • quote:

Orijinalden alıntı: tizar

quote:

Orijinalden alıntı: Requiestcat in Pace

Hollanda askeri sozde kasli napim boyle kasi

kardeş bilek güreşinde vücut yatırılmaz güldüğün adam kazanmış haberin yok.

Öyle birşey yok, vücudunu da elinle paralel yatırmalısın.Vücudundan güç almalısın bilek güreşinde.Ha bu bilek güreşi de yanlış gerçi.Bilek güreşi ayakta , bilek güreşi masasında yapılır.

• quote:

Orijinalden alıntı: acaluka

O zaman anlaştık denilebilir.
    Bu arada 17 yaş konusunda hatanız var. İlk 17 yaş kemik gelişimi için önemlidir. Bu yaşa kadar zaten ağırlık antrenmanı asla önerilmez.
    Kas yapmak ise doğrudan testesteron hormonuyla bağlantılıdır. Bu da tam erişkin olmayı gerektirir. Kas yapmak için optimum yaş aralığı 21-40 yaştır bu sebeple. Testesteronun dengeye ulaştığı yaş aralığıdır. Vücudun da kas için en verimli dönemidir.

Genelleme yapmak doğru olmaz, daha küçük yaştan başlayınca 20 yaşında ettiği gelişmeden daha fazlasını elde edebiliyor insan.Örnek vereyim, tanıdığım bir çocuk vardı çok önceden 14 yaşında spora başlamış. 16 yaşında 44 cm kolu vardı misal.O yaşlarda ağırlık altına girmek çok ta zararlı değil.Abartmamak lazım.O yaşlarda daha çabuk gelişim sağlanıyor bence.

• Kas kütlem fazla yağ oranımda fazla 90 kıloyum kaslarım bellı ama Parçalı degıl Yağlı işte yıllardır boks yapıyorum mma training yapmaya başlayacam sonuç olarak Özgüven kardas :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla gobegi eritsek, birde adelelerim hatlariyla biraz ortaya ciksa yeter.

• Çoğu bağyann etkileniyor 😅

• vücudu ortalamaya göre iyi biri olarak söylüyorum. çoğu insanın kas yapmas gereksiz ve vakit kaybı. neden? anlatıyorum...

kas gelişmesinin yaradılıştaki anatomik amacı, bir işe yaramasıdır. örnekliyorum...

adam inşaatta kum dökme işi yapıyor. kürekle kumu bi yerden alıp diğer yere fırlatıyor. adam 40 kürek salladığında gücü tükeniyor ve artık zorlanmaya başlıyor. bu zorlanmada kaslar zarar görmeye başlıyor.

tam bu sırada anatomik psikoloji diyor ki, adam bu işi yapıyor ben de bu işi yapmada çalışan kas gruplarını desteklemek için oraya daha fazla kas dokusu sağlamalıyım ki, bu kaslar zarar görmesin ve işini yapabilsin.

şimdi sen kas yapıyorsun. izbandut gibi oluyorsun. peki bu senin ne işine yarıyor? bu kaslara sahip olmadan da annenin market poşetlerini taşıyabilirsin. veya kapağı sökülmüş dolabına çivi çakabilirsin.

masa başı çalışan bir adamsan kalemi, klavyeyi de bu kaslar olmadan kullanabilirsin. haftada 7-8 saat buna ayıracağın vakite, kitap okumayı, film izlemeyi sığdırıp kültürel açıdan zenginleşebilirsin.

zaten kötü beslenmiyor, yemene içmene dikkat ediyorsan spor yapmasan da dümdüz bir fiziğe sahip olursun. kimse yadırgamaz. sadece şişmanlık yadırganır.

benim fit bi vücudum var bu da tamamen profesyonel. çok küçük yaşlardan itibaren, atletizm, yüzme, futbol, lisede basketbol, üniversitede rugby takımlarında bulundum. yıllardır yaptığım antremanlar bana bu vücudu sağladı.

kendimi iyi hissetmek adına haftada birkaç gün sahilde koşuya iniyorum, birkaç gün havuza inip yüzüyorum. bunların da bana geri dönüşü vücudumu fit tutmak oluyor. hem de her hafta 1-2 halı saha maçı yaptığımdan kondisyonumu yüksek tutuyorum.

kaslı maslı biri değilim yani. fotoğraf da yükleyeyim. sadece yüzmeden dolayı omuzlarım ve kanatların geniştir. biraz da karın kaslarım var işte o da bu sporların verdiği birşey.

hayatım boyunca bir fitness salonuna üyeliğim olmadı yani.

şunu ekliyorum. vücudunu fit görüp mutlu oluyorsan, kendini sağlıklı hissediyorsan yap. boğazıma hakim olamıyorsan, iradesizsen ve şişman kalmak istemiyorsan yap.

ama bence buna bir sermaye harcamayın. supplementlere paralar veriyorsunuz, spor salonlarına paralar veriyorsunuz. yazık günah. vücut geliştirme işinden para kazananlar var. ne kadar saçma.

kolun 45 cm olsun diye spor salonlarına, hocalara, destek ürünlere para ödüyorsun ama kolunun 45 cm olmasının ne sana ne başkasına bir faydası var.

onca parayı ve zamanı, eşinize, dostunuza veya ihtiyacı olan mazlumlara verseniz ne kadar da güzel olur aslında.

Neden kas yapıyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Semih Güzey -- 13 Temmuz 2015; 21:29:14 >

• daha dinç ve daha iyi görünmek için
  • O tavukla pilavla nasıl mutlu olunuyor ilginç

• Kendi vücudunu beğenmek çok güzel olduğundan yaparlar.
  • valla bana isttediğim gömlek otursuna o kadar önem değil vücut zayıfım diye lise 1 e kadar çocuk reyonundan giyinmek nasıl his bilir misiniz :( hala small giymeye devam.O yüzden vücut önemli
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanalp44

quote:

Orijinalden alıntı: momenty

Kas yaparak herşeye sahip olabileceğimi sanıyorum gelsin +lar

Edit:yeter artık eksilemeyin

Edit2:yıllardır vücut geliştiriyor um hepinizden iyi durumdayım kıskanan -lesin

Edit3:biraz daha -lerseniz hepinizi dövmek zorunda kalirim o yüzden gelsin +lar

gülmekten bayılmışım orucum bozuldu

Ayiltirim istersen

• tabikide karı kız için kızlar kaslı erkeklere bayılır ;)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • momenty kullanıcısına yanıt
    Ayiltsana

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kız kaldırmak için.

6 aylık fitness'a yazıldım. 600 lira bayıldım. Gittim mi? 10-15 defa gitmişimdir. Toz filan neyim de aldım. Ama insan sırf kızlar için gidince olmuyormuş meğersem. Demek ki sevmek de gerekiyormuş. Ben buradan şunu anladım. Fitness'a yazılanların çoğu kız tavlamak için, yazılır. Ama düzenli gidenler hakikaten bu işi sevdikleri için giderler. Düzenli gidenler de %5-4 falandır. :D
  • Stres atmak için, hayatimi duzene sokmasi icin.
    Kendimi daha cok begenmem için.
    Not: 1 aydir gidiyorum daha spora

• quote:

Orijinalden alıntı: hasanalp44

Ayiltsana

Dümdüz olmadan burayı terket

• Vücudun iyiymiş kardeşim tebrikler.

• El Pueblo Unido E kullanıcısına yanıt
    yok be kardo. ortalamaya göre iyi diyorum çünkü bizim halk çalıştığından fazla yediği için çoğunlukla şişman.

vücudum dümdüz vücut yani. yediğine içtiğine dikkat et ve sevdiğin aktiviteleri yap böylesin zaten. gördüğün üzere öyle şişkin kol göğüs kaslarına falan sahip değilim.

gayet zayıfça bi adamım forumun yarısı döver beni :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Semih Güzey -- 13 Temmuz 2015; 22:05:19 >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.