Şimdi Ara

Neden kas yapıyorsunuz? (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
533
Cevap
12
Favori
11.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yoksa forum erkekleri gerçekten 1.90 kaslı sarışın mavi gözlü mü :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kilo almak ve fit gözükmek özgüvende vermiyor değil bunun yanında sağlıklı bir yaşam sunuyor.

Alışkanlıkların artıyor disiplinli oluyorsun öyle kolay birşey değil bu çünkü kolay olsaydı herkes yapardı aslında kendinle yarışıyorsun buda seni güçlü yapıyor bu yüzden kas yapıyoruz.

bu arada 37 kilomu hedefin kusura bakma ama ben buna gülerim sadece haha
  • Su da bir gercek, aksamlari aylak aylak otururdum pc, tv.

Spora basladigimdan beri eve gelir hazirlanir spora gider gelirim kitabimi okur yatar uyurum. Gercekten duzene soktu beni

Ama kiz konusundada haklilik payiniz olsada bi o kadarda haksiz olan arkadaslarimiz var.

Ben sabahlari yulaf yicem, 10 yumurta beyazi yicem. Haslanmis tavuk yiyip yagsiz pilav yicem ustune o kadar agirligin altina giricem sonrada yok gosteris yapiyorsunuz bilmem ne

Arkadas yakisanida mi giymeyelim

• quote:

Orijinalden alıntı: canbaz67

EGO açık net spor amaclı gıdıyorum dıyenler etraf saha kaynıyor kosun sadece kosun emın olun daha saglıklı olur agırlık kaldırmakta ne ? dusunsenıze bunu amelleler parayla yapıyor ama kapitalist sistem bunu size parayla satıyor .

Boş yapma, kaslarını sıkı tutmanın guçlenmenin nesi saçma. Yarın Bi gün ihtiyacın olur belki. Karın şu koltuğu çeksene dediğinde belini sakatladığında ya da çekemediğinde bu ne la diye dusunmuyecekmi bu kadın. Ayrıca sağlık getirilerden biri. Sadece sağlık için kas yapıyom diyen insan yok dünyada.

• Yapmıyorum yapmam da.Yaparsam hafif spor yaparım. Ağırlık kaldırmanın spor olduğunu sanan var hala.
  • Üzerine giydiğin Gömlek askıda gibi durmasın diye
    Pantolon giydiğinde Baba'nın pantolonunu giymiş gibi olma diye
    30-40 merdiven çıkınca tıkanma diye

• Kendimi korumak için, daha önemlisi ailemi korumak için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gren Gablin

quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

yiyorsa çıkışa gel demek için

En az 6 aydır Muay thai ile uğraşanbiri senin kemiklerini kırar.

• Kendime özgüven hediye etmek için, daha iyi hissetmek için, sağlıklı yaşamak için, vücudum emanet(herseyim olduğu gibi) emanete iyi bakmak için, her şeyden önemlisi mutlu olmak için. Kas yapmaktan çok vücudumu istediğim şekle soktuğumda mutlu oluyor en azından diğer insanlardan farklı oluyorum kendine bakan biri izlenimi bırakıyorum millette.Bunu sadece kendim için yapıyorum dersem yalan söylemiş olurum ama kendim için de yapıyorum ve yaptıkça kendimi seviyorum hayata baglaniyorum stres atma kaynağım

• Ne ego varmış maşallah..

• quote:

Orijinalden alıntı: denizkatar

Kesinlikle yapmalsıın. ben geçen yıl mezun oldum ve geçen yıl bir sure gittim hem moral oluyor hemde dediğin gibi insanı düzene sokuyor

Tavsiye için Sağol abicim

• şuan yeni antremandan geldim, iftar sonrası ne kadar zor olsada gidiyorsun, sebebi kızların bakması, milletin ''ooo kaslara bak'' demesi fln değil, ben 3 yıl önce aşırı stress ve hayattan bıkkınlık gibi bir ruh haline girmiştim, adına depresyon deyin ne derseniz artık, arkadaşımın gittigi semtdeki fitness salonuna kayıt oldum, ve şuan ne stress ne bişey kaldı, artı özgüven ve sağlıkda cabası, salonda yokmu öle kas yapayım, manita kaldırayım tipleri var, ama onlardan bir farkınız olsun istiyorsanız, sadece kendiniz için yapın başkaları için değil, bu arada pc başında kolasını içip, komikli video izleyen ergenlere tavsiyem: yapmayın ben 30 yaşında başladım spora keşke 10 yıl önce yapsaymışım diyorum..
  • Kızlar niye estetik yaptırıyor veya makyaj yapıyorsa hemen hemen aynı nedenlerden dolayı.Artısı işin sonunda daha sağlıklı bir durumda oluyorsun.
  • Makyajı kas yapmaya benzetmeyin arkadaş. Makyaj güneşi balçıkla sıvamak, kas yapmak güneşe kömür atmak gibi bir şey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunlab

şuan yeni antremandan geldim, iftar sonrası ne kadar zor olsada gidiyorsun, sebebi kızların bakması, milletin ''ooo kaslara bak'' demesi fln değil, ben 3 yıl önce aşırı stress ve hayattan bıkkınlık gibi bir ruh haline girmiştim, adına depresyon deyin ne derseniz artık, arkadaşımın gittigi semtdeki fitness salonuna kayıt oldum, ve şuan ne stress ne bişey kaldı, artı özgüven ve sağlıkda cabası, salonda yokmu öle kas yapayım, manita kaldırayım tipleri var, ama onlardan bir farkınız olsun istiyorsanız, sadece kendiniz için yapın başkaları için değil, bu arada pc başında kolasını içip, komikli video izleyen ergenlere tavsiyem: yapmayın ben 30 yaşında başladım spora keşke 10 yıl önce yapsaymışım diyorum..

Sen yine erken başlamışsın ben 42 yaşında başladım

• Body gibi bir sporla uğraşmak yerine sağlık açısından daha faydalı olduğunu düşündüğüm; futbol, basketbol, voleybol atletizm tarzı sporlarla uğraşmak daha cazip bende.Sonuçta yapılan spor ciğerlerini açmalı.Bir futbolcunun fiziğini çoğu body yapan insanların fiziğine değişirim.Ve bu işi yapan adamlar belirli bir süre sonra protein tozu kullanmak durumundular.Proteinin fazla almak çok fazla karaciğeri yoruyor.15 tane yumurta yemek bence normal değil bunun sağlığa faydalı olduğunu düşünmüyorum.Bu arada her spor için geçerli.

• geçen sene yaz tatiline kadar 1 sene yaptım. güçten ziyade çok sağlıklı hissediyordum. vücudum muhteşem değildi. en azından öyle hissediyordum fakat geçenlerde tesadüf eseri o dönemlerdeki bi videoma rastgeldim de çok şey değişmiş bıraktığım günden bu güne.

yaz tatili biter bitmez başlayacağım tekrar ve kısmetse uzun yıllar sadece yazları hafifleterek kesintisiz devam etmeyi planlıyorum
  • Daha güçlü olmak, kızlara daha iyi görünebilmek için vs

Bi anım var onu anlatayım geçen fitness tan çıktıktan sonra arkadaşımla eve giderken yanımızdan çok taş kızlar geçti ( arkadaşım baya bi kaslı) en ufak bir yalanım varsa ne olayım
    Kızlar yanımızdan geçtikten sonra durdular dönüp hayvan gibi baktılar anlatabildim mi

• Lenna kullanıcısına yanıt
    aynaya baktığım zaman mutlu olmak ve sağlıklı bir birey olmak için. başka hiçbirşey değil.
  • Cılız erkekle bir kızın çok az farkı vardır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.