Şimdi Ara

Neden kas yapıyorsunuz? (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
533
Cevap
12
Favori
11.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adam dövmek için boks yapıyorum. Hiçkimse başlamasın bana yok savunmaydı oydu buydu diye.
  • Kas iyidir ama herşeyin fazlası zarar bence...

Bu arada hakkatren fazla kastan zarar gelir mi??

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vallahi karı kız için bu işe girdik ama yine bi cacık olmadı. ..
    sonra baktım hayat düzenli olmaya başladı devam dedim belki bir gün biri bakar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende evde arada sırada kas çalışan biriyim ancak sağlık falan diyenler yemeyin kardeşim beni. Spor salonlarında alıyorsunuz ilaçları tozları daha çabuk şişsin diye. Görürüm ben sizi bi 10 yıl sonra onların acısı nasıl da çıkacak. Yapacaksanız alın ağırlık yanına şınav mekik çekin bırakın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lenna

quote:

Orijinalden alıntı: Litminov

Yaş ve boy kaç?

16 1.60

Sena sen misin ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: filozofreyiz

quote:

Orijinalden alıntı: Loner Gun

Bende evde arada sırada kas çalışan biriyim ancak sağlık falan diyenler yemeyin kardeşim beni. Spor salonlarında alıyorsunuz ilaçları tozları daha çabuk şişsin diye. Görürüm ben sizi bi 10 yıl sonra onların acısı nasıl da çıkacak. Yapacaksanız alın ağırlık yanına şınav mekik çekin bırakın.

https://www.youtube.com/watch?v=LyBvuIXhcnI

https://www.youtube.com/watch?v=tOppcmLikcc

Boş yapma. Bilimsel verilerle gel. Supplement'e ilaç diyecek kadar sığ görüşlü ve cahil olamazsın. 10'larca ülkenin gıda ve sağlık bakanlığından geçiyor bu ürünler. Sadece tek bir ülkede satışı yok. Genellikle ABD kaynaklı olup, Avrupa birliği ülkelerinden tut, balkanlar, ortadoğu v.s. her yerde kontrolden geçer. Ayrıca asıl mekik dediğin şeyin baklava çıkarmadığını, üstelik yumurtalıklarda karın içi basınca bağlı olarak varis çıkardığını söylesem aklın durur.

Ayrıca yine bir o kadar da cahilsin ki kısa yoldan şişmek diyorsun. Ne hikmetse salona gelmediğin öyle belli ki: Adamlar orada aylarca supplement tüketip de çoğu zaman ölçü yakalayamıyor diye isyan ediyor. Moralleri bozuluyor. Steroid ile supplement'i birbirine karıştırma.

Sen bana burada mekiğin zararlı oldugunu söyledin ya zaten sana başka bişey yazmak gereksiz. Sen git al biraz toz ilaç sonra sıkılıp bıraktıgında zaten ne olacağını göreceksin.

• Pazuna dokunduğunda sallanan bişeyler görmemek için ayrıca. Kaslı bir insanın duvardan atlamasıyla kas yapmamış insanın duvardan atlaması arasındaki fark inanılmaz
  • Her ne kadar kendimizi beğenmek için desekte belli bir zaman sonra insanların dikkatini çekmesi hepimizin hoşuna gidiyordur (özellikle kızların dikkatini çekmesi)

Hepsinden biraz biraz neden vardır body building için

• ben kas çok yapmıyorum boyum kısa olduğu için :D hafif ağırlıkla fit yapıyorum boyum kısa bari vucuttan kazanma çabası bende
  • Sağlıklı fit bir vücut her ortamda özgüvenini yükseltir. İnsanların seni kıskanırcası bakışları özgüvenini tavan yapar. Özgüven demek de başarılı olmanın yarısıdır benim fikrimce
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AdamsınDrogba

Body gibi bir sporla uğraşmak yerine sağlık açısından daha faydalı olduğunu düşündüğüm; futbol, basketbol, voleybol atletizm tarzı sporlarla uğraşmak daha cazip bende.Sonuçta yapılan spor ciğerlerini açmalı.Bir futbolcunun fiziğini çoğu body yapan insanların fiziğine değişirim.Ve bu işi yapan adamlar belirli bir süre sonra protein tozu kullanmak durumundular.Proteinin fazla almak çok fazla karaciğeri yoruyor.15 tane yumurta yemek bence normal değil bunun sağlığa faydalı olduğunu düşünmüyorum.Bu arada her spor için geçerli.

Kafan mı güzel ? Ayran mı içtin ? Göğüs çalışınca ciğerler gelişiyor. Senin soluduğun havanın 2-3 katını çekiyorum ben. Proteini fazla almak acemi ve cahil işidir. Protein miktarı = Kilon x 2 'dir. + Bol su ile kesinlikle karaciğer falan da yorulmaz. Ayrıca güzel bir vücut için 15 yumurta değil, 4-5 yumurta beyazı + 1 ölçek protein tozu + 450 - 500 gr tavuk göğüs eti + 50-100 gr. beyaz peynir + komplex karbonhidrat + faydalı yağlar + meyveler yeterlidir. (opsiyonel olarak 5 gr.'ı aşmamak kaydıyla Kreatin tüketimi de faydalıdır.)

Yani sana kesinlikle sert konuşmak istemiyorum. Haddime de değil. Ama bilmiyorsun dostum. Lütfen sor, öğren. Öyle konuş.

Ne bicim konusuyorsun sen protein sentezi.Hiç mi biyoloji görmedin.Bir defa protein tozu dedigin olay karaciğerle alakalı.Karaciğerin gereğinden daha fazla çalışmasının ne gibi bir yararı olabilir.Ne kadar fazla yorarsan organlarını o kadar çabuk iflas bayrağını çekersin.Kaldı ki birde stereoid kullananlar var.Extradan erkeklik hormonu alıyorsun ve vücut bana zaten erkeklik hormonu geliyor diyerek üretimi durduruyor.Bu kez kullanmayı bırakamıyorsun cunku vucut uretimi durdurmus oluyor.Bak dostum hangi spor olursa olabildiğince az yemek gerekir.Peygamberimizin bile hadisleri bu yönde.Ki bu sporu sağlam olarak yapan adamların bir çoğu 10 yumurtadan aşağı yumurta yemiyor.Survivorda ki Hasan bile 30 yumurta yediğini açıkladı.Bu adam bir antrenör ve senin ondan daha iyi bildiğini düşünmüyorum.30 yumurta nedir adamım? Arabaya istediğin kadar benzin at motoru eskitirsin.Boş yapıyorsun kullansan bile karaciğere bu kadar fazla madde alımı doğru değil.Biliyormuş gibi yönlendirme insanları.2 3 süslü cumle kurunca bu isten anlamış olmuyorsun.Üstelik daha kemik gelişimini tamamlayamadigi halde bu sporu yapan ergenleri hic saymıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ManyakFilozof

Kendimi korumak için, daha önemlisi ailemi korumak için.

Bu kadar.Bazı hıyarlar sadece görüntü için yaptığımızı sanır ama bazı insanların ailesi aklınıza gelen tablo gibi değildir.1 baba 1 anne 2 çocuk falan yok öyle bir dünya... Neyse yorumları göre göre çıldırma raddesine geldim konuyu kapatsam iyi olur.
  • quote:

quote:

quote:

Body gibi bir sporla uğraşmak yerine sağlık açısından daha faydalı olduğunu düşündüğüm; futbol, basketbol, voleybol atletizm tarzı sporlarla uğraşmak daha cazip bende.Sonuçta yapılan spor ciğerlerini açmalı.Bir futbolcunun fiziğini çoğu body yapan insanların fiziğine değişirim.Ve bu işi yapan adamlar belirli bir süre sonra protein tozu kullanmak durumundular.Proteinin fazla almak çok fazla karaciğeri yoruyor.15 tane yumurta yemek bence normal değil bunun sağlığa faydalı olduğunu düşünmüyorum.Bu arada her spor için geçerli.

Kafan mı güzel ? Ayran mı içtin ? Göğüs çalışınca ciğerler gelişiyor. Senin soluduğun havanın 2-3 katını çekiyorum ben. Proteini fazla almak acemi ve cahil işidir. Protein miktarı = Kilon x 2 'dir. + Bol su ile kesinlikle karaciğer falan da yorulmaz. Ayrıca güzel bir vücut için 15 yumurta değil, 4-5 yumurta beyazı + 1 ölçek protein tozu + 450 - 500 gr tavuk göğüs eti + 50-100 gr. beyaz peynir + komplex karbonhidrat + faydalı yağlar + meyveler yeterlidir. (opsiyonel olarak 5 gr.'ı aşmamak kaydıyla Kreatin tüketimi de faydalıdır.)

Yani sana kesinlikle sert konuşmak istemiyorum. Haddime de değil. Ama bilmiyorsun dostum. Lütfen sor, öğren. Öyle konuş.

Ne bicim konusuyorsun sen protein sentezi.Hiç mi biyoloji görmedin.Bir defa protein tozu dedigin olay karaciğerle alakalı.Karaciğerin gereğinden daha fazla çalışmasının ne gibi bir yararı olabilir.Ne kadar fazla yorarsan organlarını o kadar çabuk iflas bayrağını çekersin.Kaldı ki birde stereoid kullananlar var.Extradan erkeklik hormonu alıyorsun ve vücut bana zaten erkeklik hormonu geliyor diyerek üretimi durduruyor.Bu kez kullanmayı bırakamıyorsun cunku vucut uretimi durdurmus oluyor.Bak dostum hangi spor olursa olabildiğince az yemek gerekir.Peygamberimizin bile hadisleri bu yönde.Ki bu sporu sağlam olarak yapan adamların bir çoğu 10 yumurtadan aşağı yumurta yemiyor.Survivorda ki Hasan bile 30 yumurta yediğini açıkladı.Bu adam bir antrenör ve senin ondan daha iyi bildiğini düşünmüyorum.30 yumurta nedir adamım? Arabaya istediğin kadar benzin at motoru eskitirsin.Boş yapıyorsun kullansan bile karaciğere bu kadar fazla madde alımı doğru değil.Biliyormuş gibi yönlendirme insanları.2 3 süslü cumle kurunca bu isten anlamış olmuyorsun.Üstelik daha kemik gelişimini tamamlayamadigi halde bu sporu yapan ergenleri hic saymıyorum.

Bu konu hakkında hakikaten bir şey bilmiyorsun ama hala ısrar ediyosun zarar da zarar diye bu vücut geliştirmeyi düzgünce yaparsan hiç bir şey olmaz 70 yaşında adam bizim spor salonunda benden ağır çalışıyo peki sen 70 yaşına gelince ( Gelebilirsen ) ne yapabilcen ? Spor faydalıdır ve herkesin yapmasını tavsiye ederim ama body olsun ama futbol olsun maksat eğlenceğiniz bir spor yapmak.

• ben sana neden yaptıklarını söyleyeyim lisede dayak yiyorlar sonra gaza gelip onları dövenlerden intikam almak için bodye başlıyorlar
  • Sporla ugrasınca olan bişey zaten.Fitness olayı ayrı tabi.
  • kas yapalim derken goz cikarmak
  • quote:

Orijinalden alıntı: TechR

Bende fitnessa gidiyorum ama kız için değil.Bu tiple bu özgüvenle hiç bi kız bana bakmaz dünyanın en fit vücutlusu olsam bile.Sporun verdiği mutluluk için, hayatımı düzene soktuğu için fitnessa gidiyorum.

İlk cümleyi direk "Boy uzatmak için fitness'a gidiyorum." Diye okudum.Artık adam nasıl bilinçaltıma girdiyse

• quote:

Orijinalden alıntı: Vallex

quote:

quote:

quote:

Bu konu hakkında hakikaten bir şey bilmiyorsun ama hala ısrar ediyosun zarar da zarar diye bu vücut geliştirmeyi düzgünce yaparsan hiç bir şey olmaz 70 yaşında adam bizim spor salonunda benden ağır çalışıyo peki sen 70 yaşına gelince ( Gelebilirsen ) ne yapabilcen ? Spor faydalıdır ve herkesin yapmasını tavsiye ederim ama body olsun ama futbol olsun maksat eğlenceğiniz bir spor yapmak.

Zaten body hakkında uzman biri değilim.Benim genel de araştırmalarım sağlıklı yaşamak yönünde.Tabi ki de kimsenin hangi yaşa kadar yaşayacağı belli değil.Algı yaratmaya gerek yok.Burda bildiğim birşey varki sentezleme görevi yürüten karaciğeri daha fazla protein maruz bırakarak daha fazla çalışmasını sağlıyorsun.Baska birşey dedigim yok zaten.Ayrıca az besin tuketmenin önemi her yerde belirtilmis zaten.Hadisleri onemsemiyorsan Canan Karatayın az yemek yeme ile ilgili yazıları var onlara bakacak olursak yine fazla besin tuketiminin zarari ortaya çıkıyor.

• başta tamamen kendi görünüm fit olmak için yapıyordum sonra bağımlılık hale geldi
  • bu soruya herkesin cevabı farklı olur, onun için gerekli gereksiz şeklinde yorum yapılacak bir mevzu değildir, kimisi vücut kitle indeksi düşük olduğu için veya kas kütlesi normalin altında olduğu için normal seviyeye gelebilmek için yapar, kimisinin doğuştan güçsüzlük gibi problemi vardır bunu çözmek için yapar, kimisinde mental halsizlik ve yorgunluk vardır vücudunu daha enerjik bir duruma getirmek için yapar, kimi sadece imaj olsun diye yapar vs... vs...

onun için kas yapmaya ne gerek var diyemeyiz, ama şunun için ( kız tavlamak için vs... ) kas yapmaya çalışmak gereksizdir diyebiliriz, doğru olan ibare budur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9CB19E078 -- 14 Temmuz 2015; 3:09:20 >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.