Şimdi Ara

Neden kas yapıyorsunuz? (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
533
Cevap
12
Favori
11.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Umutcan

quote:

Orijinalden alıntı: wolfestein

Kas yapmak sağlık açısından da önemli çünkü göbekli kişiler, fısığa yakalanma oranı kaslı kişilere oranla daha yüksek...

Mesela karın kası çalışmasına nasıl ve ne zaman başlanmalı ? Karnı çalıştıracağız derken karın zarını yırtıp fıtık olmayalım ?
    Tamamen yağları yaktıktan sonra mı uygundur ?

Sporun yaşı olmaz 60 yaşında bile fitness yapanlar var o kadarda olmasada 40üstü değilsen yapabilirsin yağlarıda zaten sporla yakarsın yağı yakarken alttanda kas inşa edersin sonra yağ biter inşa ettiğin kas ortaya çıkar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lenna kullanıcısına yanıt
    Saçma bir soru bence karşı cinssin merakını anlayabiliyorum Ne gerek var demişsin Kas ' a Erkek için çok önemi nedeni var Buna görünüş olarak demiyorum bile hani hava atmak işin güzel tarafı ama her anlamda kas 'ın ayrı bir nedeni var hayatta erkek için güç devamlı önemlidir Kızlar için demiyoruz ki makyaj yapmanın ne manası var diye güzel görünmek falan filan var mı bi faydası ? daha zararı var kanser yapıyo ..söylenecek daha da bişey yok bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknisye -- 13 Temmuz 2015; 18:40:12 >
  • Başta kız arkadaşım istedi, kas yapsana sende güzel durur dedi bende o öyle diyince başladım. Daha önce de kendi isteğimle başlayıp iki hafta gidip bırakıyordum hep bu sefer bırakmadan başladım. Şimdi kız arkadaşımdan ayrıyım, ama sporu hala bırakmadım hem sağlıklı bir hayat yaşıyorum, hem dışarıda özgüvenim yüksek oluyor, bir muhabbet ortamında direk body'e mi gidiyorsun diye soruyorlar insanın hoşuna gidiyor. E zaten body'nin asıl amacı hoş ve estetik görünmektir bunu kimse inkar edemez bunun içinde yapıyorum elbet. Ama bu sporu hayat boyu yapmayı düşünüyorum çünkü beni motive edip gün boyu dinç tutuyor.

Herkese tavsiye ediyorum, bilgisayar başında oturup body yapıyor kız tavlamak için plaj vücudu için, ego tatmini için diyip göbek büyütmek ya da incecik kalmak yerine sizde başlayıp laf söylemenin ne kadar gereksiz olduğunu görün. Biz bu işe emek veriyoruz adam oturduğu yerden laf sallıyor.

• bu sorunun 2 cevabı var

1- Asker,futbolcu,basketbolcu,yüzücü gibi mesleklerde hız ve kuvvet önemli olduğundan bu kişiler daha kaslı olmak ister

2- GARI GIZ tafvlamak için.gerçi ben de onun için yapıyorum

Arkadaş yazmış yukarda makyaj yapmak gibi diye aynen o hesap yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: TechR

Bende fitnessa gidiyorum ama kız için değil.Bu tiple bu özgüvenle hiç bi kız bana bakmaz dünyanın en fit vücutlusu olsam bile.Sporun verdiği mutluluk için, hayatımı düzene soktuğu için fitnessa gidiyorum.

Boy uzatmak için desene la

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrCaner

quote:

Orijinalden alıntı: condorn

bu adamların hepsi gay ve artık gayler ilgi gösteriyor sanırım fitness'a.
     Neden kas yapıyorsunuz?

kardeş çünkü bunlar yabancı gay. Türklerin gaylerinde illa bi yumuşaklık olucak Yabancılarda gaylerin alayı kas eğer gaysen mecbur kas yapıcaksın çünkü karşındaki gayde kaslı

o bizde de yavaştan olmaya başladı. ama daha çok elit dediğimiz tipler. kaslılar ve kaslı arıyolar.
    ama bizdeki yaygın olan tabi ki iri yarı adamların narin gaylerle birlikte olması

• quote:

Orijinalden alıntı: Requiestcat in Pace

Hollanda askeri sozde kasli napim boyle kasi

Avrupa ınsanının, Turk ınsanı yanında ne kadar insan oldugunu bı kez daha gosterdın sağol.

• Eğer ss atabılseydım karın ıçlerındekı yağların resmını atardım, o tuaf seyın ıçınızde olduğunu bılmek o kadar tıskındırıcı kı...
  • Insanların kendine olan güveni kendi baslarına birsey başardıklarında veya kendilerine Birsey kattıklarında artar bu yuzden spor yapıyorlar kendilerini iyi hissetmek ve aynaya baktıklarında kendilerini geliştirdiklerinden gurur duyacaklar fakat fitness yapan bir insan kendini için değil Dışa donuk olarak yapıyorsa o insan kendini beğendirme olmayan güvenini böyle atlatacağıni düşünmektedir buda son derece Saçma bir düşünce bence

• Parkour için. Öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umutcan

quote:

Orijinalden alıntı: wolfestein

Kas yapmak sağlık açısından da önemli çünkü göbekli kişiler, fısığa yakalanma oranı kaslı kişilere oranla daha yüksek...

Mesela karın kası çalışmasına nasıl ve ne zaman başlanmalı ? Karnı çalıştıracağız derken karın zarını yırtıp fıtık olmayalım ?
    Tamamen yağları yaktıktan sonra mı uygundur ?

Karın zarı ne?Periton diyorsan o iç organları karının duvarını içten sarar,spor yaparken en büyük risk tendinit yani kadın kemiğe tutunduğu yerin iltihabı.Bu da karın kaslarında çok olmaz.Genelde Göğüs kasının tutunduğu Koltuk altına yakın bölgede olur.O yüzden Göğüs sıkıştırma yapanlara Scapulalarına yani kürek kemiklerine retract yapmaları gerektiği söylenir

• caydırıcılık için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Requiestcat in Pace

Hollanda askeri sozde kasli napim boyle kasi

kardeş bilek güreşinde vücut yatırılmaz güldüğün adam kazanmış haberin yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lenna

Ne gerek var?
    Edit: pc başında popo büyüten biri değilim lütfen gereksiz yorumlarda bulunmayın ben kimseyi çekememezlik yapmıyorum. Bu sadece bir soru.

Şahsım adına konuşuyorum. Sağlıklı bir iskelet/kas sistemine sahip olayım diye çünkü yaşlanınca çok sorun çıkıyor. Daha sağlıklı vücuda sahip olmak için (yağ oranı, kolestrol gibi değerleri dengelemek için). Sadece kas çalışılmaz çünkü ben kardio da yapıyorum fazla.
    Spor salonuna başkaları gibi sosyalleşmeye gitmiyorum yani ortamım yok öyle. Ayrıca bu iş çok yorucu, çalışması ayrı yoruyor (intense çalışırım), yemek hazırlamsı ayrı yorucu (temiz besin). Yani herkesin yapabileceği birşey değil bence.

Benim cevabım bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 13 Temmuz 2015; 19:03:57 >
  • erkekler neden kas yapar? cevap basit kendilerini ezik hissettikleri için. alet kaslı büyük olmayınca bu eziklik psikolojisi gereği adam diyor bari vücudum kaslı olsun oradan yırtarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: biqbanq6

dısarı cıkmayı sevmiyorum sosyofobim 3-4 cok yakın arkadasımdan baska kimseyle yakın değilim.Sapyoseksüelim bir kızın güzelliğinden cok zekasına asık olurum bu yüzden özgüveni über seviyedeki kızlara bakmıyorum bile.Kas yapmam için bir sebep yok zaten yapmakta istemiyorum.
    Ben bir kızın memesine asık olmuyorsam onlarda benim kaslarıma asık olmasın :P

Ben de sapyoseksüelim

• Hobi, sağlıklı, fit, sıkı ve çevik bir vücut, özgüven, motivasyon.
  • Spor-Fitness dünyanın en güzel olayı. Zaten düzenli spor yapıldığında kas kendiliğinden gelişiyor. Ben üniversiteye gitmeden önce 58 klioydum, boyum 181cm. Tabi boya göre oldukça az bir kilo. Daha sonra spora başladım, Fitness, Crossfit, Ağırlık antrenmanları sonucunda 1 yılda yavaş yavaş 74 kiloya çıktım ve bu kiloda vücudu korumak için spor yapıyorum şu anda. Estetik açıdan da fena olmayan bir vücuda sahip oldum. Yani herkesin spor yapmak için bir sebebi olmalı bence. Bu işin ne kızla, ne ortamla, ne de şovla ilgisi olmamalı. Ancak sonuç olarak bir özgüven kazandırıyor orası gerçek. Örneğin iş hayatında ilk izlenim önemlidir. Özellikle insanlarla sıkça iletişim halinde olduğunuz bir meslek ise, karşınızdaki kişi görünüşünüze önem veriyor. Bu gibi durumlarda iyi bir vücut müthiş özgüvenle yaklaşmanızı sağlıyor insanlara.

Onun dışında deniz kenarındaki bir ilçede yaşayan birisiyim. Lise hayatım boyunca denize t-shirtle girdim. Bahane olarak da güneş lekesi oluyor falan derdim. Gerçekten aşırı zayıftım ve beni gören herkes "yesene oğlum biraz, ölcen zayıflıktan, bi deri bi kemiksin olm" falan gibi aptal aptal şeyler söylüyorlardı. Bu çok rahatsız edici bir şeydi. Oldukça büyük emek harcadım bu iş için ve şu anda gönül rahatlığıyla t-shirtsüz dolaşıyorum ve görenlerin takdir etmesi de hoşuma gidiyor. Çünkü bir emek verdim ve karşılığını görmek mutlu edici. Neyse işte böyle bir olay. Burada Spora başlayacak olup da ben çok zayıfım, işte ne kadar uğraşsam olmuyor diyenleri duyar gibiyim. Sakın bırakmayın arkadaşlar, iyi antrenman, iyi beslenme ve iyi uyku. Bunlara dikkat ettiğiniz sürece herkes iyi bir vücuda sahip olabilir. Ancak özveri isteyen bir iştir. Bunu göze alıyorsanız hiç durmayın.

Resimleri şov için değil, değişimi görüp de başlamak isteyenler olur diye paylaşıyorum. Zaten çok da şovluk bir vücut değil, boyuma göre ideal ölçüler.

İlk iki resim arasında sadece 3 ay var arkadaşlar. Bilerek aynı kıyafetlerle çekilmiştim. Sadece 3 ay sıkı çalışarak normal bir vücuda ulaşmıştım. Tabi o saatten sonra insan duramıyor. Diğer iki resim şimdiki halim. Spora başladıktan 1 sene kadar sonra bu hale geldim ve yaklaşık 1.5 senedir de bunu korumak için spor yapıyorum.

Neden kas yapıyorsunuz?
     Neden kas yapıyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acaluka -- 13 Temmuz 2015; 19:27:54 >

• İnsan kendini erkek gibi hisseder çalışırken pump etkisini hissettiğinde kendini hulk gibi hissedersin o onda önüne ne gelirse parçalayacak gibi hissedersin bu duyguyu yaşayan bilir.

• daha ağır şeyler kaldırabilecekken,daha güçlü,daha dayanıklı olabilecekken neden azıyla yetineyim?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.