Şimdi Ara

Neden kas yapıyorsunuz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
533
Cevap
12
Favori
11.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TearsForFears

yiyorsa çıkışa gel demek için

En az 6 aydır Muay thai ile uğraşanbiri senin kemiklerini kırar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk olarak özgüven veriyor. İkinci olarak daha güzel bir vücuda neden karşı olalım ki? Sen birine neden kilo veriyorsun ki ne gerek var dersen millet sana öylece bakar. Aynı şey.
  • Beyler seneye üniversite Sınavları'na giricem ve spora başlamayı düşünüyorum bu düşünce sınav puanımı yükseltir mi sizce spor insana bi düzen katar sonuçta öneri verir misiniz

• hayatta herkes kendinde olmayanı ister , hasta olan sağlık , fakir olan para vs.. hormonlarımız bizi karşı cinsi etkilemek için sürüklediği için kadınlarda az olan kas dokusunu geliştirerek kadınların kendinde olmayıp isteyeceği şeye sahip olmak için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: magneticbed

Beyler seneye üniversite Sınavları'na giricem ve spora başlamayı düşünüyorum bu düşünce sınav puanımı yükseltir mi sizce spor insana bi düzen katar sonuçta öneri verir misiniz

Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur :) başla bence

• spor yapıyorum bunun sonucunda kaslar ortaya çıkıyor bunuda mı ben söyleyeyim
  • şişman ya da sıska biriyle mi evlenirsin
    yoksa biraz daha erkeksi yapıda vcdü olan biriyle mi

• Hollanda askeri sozde kasli napim boyle kasi

• Beyler artik çoğu kişi kas yapıyor. Biz yapmayanlar azınlıkta kalıyoruz gitgide. İlerde değerleneceğiz elbet, bekleyin az kaldı. :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TechR

Bende fitnessa gidiyorum ama kız için değil.Bu tiple bu özgüvenle hiç bi kız bana bakmaz dünyanın en fit vücutlusu olsam bile.Sporun verdiği mutluluk için, hayatımı düzene soktuğu için fitnessa gidiyorum.

techR sahalarda abooovvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv muhteşem dönüş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lenna

Yüzüyorum ve squat yapıyorum :D

Sen niye squat yapıyorsun

• Ciddi düşündüğüm bi ilişkim var ama kas yapıyorum, kız için demeyin artık şu spora.
    Kendimi bu sporla daha dinç hissediyorum, daha karizma sert duruyorsun. Yürüyüşün, duruşun değişiyor.
    Sabah kalktığında bi dinç oluyorsun, 30-40 şınav çekiyorsun, yumurtanı yiyorsun hop işine, okuluna veya sporuna.
    Sonra öğle akşam öğünlerinde yiyeceklerin belli, çantandan çıkardığın tavukla pilavla mutlusun.
    Sağlıklı besleniyoruz, düzenli spor yapıyoruz.

Tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardelis

quote:

Orijinalden alıntı: Lenna

Yüzüyorum ve squat yapıyorum :D

Sen niye squat yapıyorsun

Sağlıklı bir şekilde zayıflamak için. Zayıflık takıntım var hedef 37 kilo. Spor salonuna gidemiyorum bu yüzden evde spor yapmak zorundayım. Dışarı çıkmayı sevmiyorum bu yüzden koşamam. Evde yapabileceğim en kolay şey squat.

• Aynaya bakinca guzel bir vucut gormek

Boyum uzun oldugu icin mankenlik yapabilmek

Bazi sporlar zayif vucutla yapilmaz o sporlari yapabilmek icin

Karsi cinsi etkilemek icin

Ve butun gun pc basinda gobek buyuten insanlarin bize sallamasindan biktim.

Bu spor zordur aci ve sabir gerektirir.Beslenmene dikkat etmen gerekir ama sonucunuda guzel alirsin

• Kavga dediğin şey tek yumruğa bakar dostum boksa giden bir eleman senin surata bir yumruk oturtur öldün sanırsın.Ben body yapmıyorum ama yakında başlıcam amacım fit vücut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal

Erkekler nasıl guzel kız arzularsa guzel vücutlu kız arzularsa kızlarda yağlı dombili keşkül kıvamlı erkek arzulamaz kaslı erkek arzular. Ayrıca aynaya bakınca kendini iyi hissetme mevzusu var. Spor salonunun stres attırma olayı var. Kas yapmak için dengeli beslenme ve hayat gerektiği için sağlıklı yaşama mevzusu var. Ayrıca çok kaslı bir adam kassız bir adamı döver. Bir de bu var.

Cok kasli adam kassiz adami dover dedin pratikde oyle ama

Foroman muhammed ali

Kerim abdul cabbar brus lee

Mike tyson maclarinada bi bak derim

• quote:

Kavga dediğin şey tek yumruğa bakar dostum boksa giden bir eleman senin surata bir yumruk oturtur öldün sanırsın.Ben body yapmıyorum ama yakında başlıcam amacım fit vücut.

Tamam muay thai kick boksun daha serti.Bodyci anca dış görünüş hiçbir işe yaramaz.

• Skolyozum var o yüzden kaslarımı güçlü tutmam gerekiyor ayrıca iyi bir görünüm ve dayanıklılıkda cabası.Ama fitnessa gitmiyorum evde kendim çalışıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gren Gablin

quote:

yiyorsa çıkışa gel demek için

En az 6 aydır Muay thai ile uğraşanbiri senin kemiklerini kırar.

Kemik kırmak öyle kolay değil.Kavgada güç - hız önemli.6 ayda muay thai yapıp dışarda herkesi dövemezsin.Yumruklardan kacabilmelisin ancak öyle muay thai yapan biri her yumruktanda kaçacak değil.Çok soğukkanlı olması lazım antrenman daki gibi olmuyor.Ben body yapıyorum ancak amacım güç şu anlık.Hacimimde var yeteri kadar.Beni yatirabilen yok. Yumrukları benden sert olan , güçlü olan birini görmedim kendi yaslarimda.Çünkü duvara yumruk atıyorum.Kol kaslarimi güç antremani yaparak işime yarayacak şekilde hacimlendiriyorum.Boş kas yapıp kendisime fazla güvenmesin kimse.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Kilo almak için
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.