Şimdi Ara

Neden kas yapıyorsunuz? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
533
Cevap
12
Favori
11.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ramiz Karaeski

quote:

Orijinalden alıntı: Gren Gablin

quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

yiyorsa çıkışa gel demek için

En az 6 aydır Muay thai ile uğraşanbiri senin kemiklerini kırar.

Kemik kırmak öyle kolay değil.Kavgada güç - hız önemli.6 ayda muay thai yapıp dışarda herkesi dövemezsin.Yumruklardan kacabilmelisin ancak öyle muay thai yapan biri her yumruktanda kaçacak değil.Çok soğukkanlı olması lazım antrenman daki gibi olmuyor.Ben body yapıyorum ancak amacım güç şu anlık.Hacimimde var yeteri kadar.Beni yatirabilen yok. Yumrukları benden sert olan , güçlü olan birini görmedim kendi yaslarimda.Çünkü duvara yumruk atıyorum.Kol kaslarimi güç antremani yaparak işime yarayacak şekilde hacimlendiriyorum.Boş kas yapıp kendisime fazla güvenmesin kimse.

Kuru sıkı iyi sallıyon ha.Duvara yumruk atıyomuş puahaha.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• spor yapmadan önce çirkin zayıf özgüvensiz herifin tekiydim.spordan sonra vücudum oturdu özgüven arttı 20 kilo aldım
  • Oturmak yerine bir hobi niyetine spor yapıyorum. Kendimi iyi hissediyorum. Vaktimi iyi bir şeye harcamak mutlu ediyor. Özgüven sağlıyor ve etrafa daha iyi bakıyorsun. Bunun için değer sanırım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ramiz Karaeski

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

yiyorsa çıkışa gel demek için

En az 6 aydır Muay thai ile uğraşanbiri senin kemiklerini kırar.

Kemik kırmak öyle kolay değil.Kavgada güç - hız önemli.6 ayda muay thai yapıp dışarda herkesi dövemezsin.Yumruklardan kacabilmelisin ancak öyle muay thai yapan biri her yumruktanda kaçacak değil.Çok soğukkanlı olması lazım antrenman daki gibi olmuyor.Ben body yapıyorum ancak amacım güç şu anlık.Hacimimde var yeteri kadar.Beni yatirabilen yok. Yumrukları benden sert olan , güçlü olan birini görmedim kendi yaslarimda.Çünkü duvara yumruk atıyorum.Kol kaslarimi güç antremani yaparak işime yarayacak şekilde hacimlendiriyorum.Boş kas yapıp kendisime fazla güvenmesin kimse.

Kuru sıkı iyi sallıyon ha.Duvara yumruk atıyomuş puahaha.

Çocuk olduğun için sana anlatmaya çalışmayacağım.Bütün gücümle mi atıyorum dedim?!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ne kadar kuvvetli olursan o kadar dinç ve pozitif oluyorsun. Stres atıyorsun. Aynaya baktığında gelişim gördüğün zaman emeklerinin karşılığını alma mutluluğu yaşıyorsun.
  • ardelis A kullanıcısına yanıt
    squat girls yaz anlarsn nye yapyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasoka

squat girls yaz anlarsn nye yapyor

41 kiloyum emin ol hiçbir şekilde güzel bir popoya sahip olamam squatla :)

• Lenna kullanıcısına yanıt
    karbonhidratı artır 37 kilo olmaya çalışma bu şekilde devam etmenin ne saglıkla ne görünümle alakası yok
  • Bende özentilikten başladım ne yalan söyleyeyim ama bir zaman sonra alışkanlık oluyor mesela akşamları 500 ip atlamazsam rahatsiz oluyorum uyuyamıyorum tamamen alışkanlık meselesi.

• quote:

Orijinalden alıntı: hasoka

karbonhidratı artır 37 kilo olmaya çalışma bu şekilde devam etmenin ne saglıkla ne görünümle alakası yok

Zaten tamamen takıntı bu.. Aynaya baktığımda kemiklerimi görünce iyi hissediyorum.

Kolay gelsin
  • başlamak istiyorum zinde olmak için sırf
    Hani diyeceğim ki bazısı karı kız tavlamak için, bazısı sağlıklı olmak için, bazısı özgüven kazanmak için, bazısı duruş bozukluğunu düzeltmek için, bazısı güç için bu sporu yapar ve sen de kim ne için yapıyor merak ediyorsun da konuyu açmışsın ama

quote:

Orijinalden alıntı: Lenna

Değer mi?

bu mesajdan sonra konuyu açma amacını anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4hm3t.#

Hani diyeceğim ki bazısı karı kız tavlamak için, bazısı sağlıklı olmak için, bazısı özgüven kazanmak için, bazısı duruş bozukluğunu düzeltmek için, bazısı güç için bu sporu yapar ve sen de kim ne için yapıyor merak ediyorsun da konuyu açmışsın ama

quote:

Değer mi?

Ben onu kız için yapan arkadaşa dedim

• quote:

quote:

quote:

Değer mi?

Sen değmez diyorsun anladığım kadarıyla.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Değer mi?

Sen değmez diyorsun anladığım kadarıyla.

Bir kız için bu kadar emek değmez.

• ''Vücudunuza iyi bakın, yaşamak zorunda olduğunuz tek yer orasıdır.''

• quote:

Daha erkeksi olmak için dicemde ben bodybuilding yapmıyorum.zaten bodyciler çoğunlukla eşcinsel.onun yerine muay thai yapıyorum.

Sacma sacma konusup milletin aklını karstırma escinsel olanlar hormon kullandklari icn oluor genelde genelde dedim cunku hormon kullananlarn bile bazilari escinsel olmuor

• Güzel görünmek ve sağlıklı olmak için.

• 54 kilo ile başladım 1ayda 58 kiloya ulaştım(gainer kullamadan). Ayrıca yeni arkadaşlar edindim özgüvenim arttı. Kendimi daha iyi hissediyorum gerçi ramazandan sonra tatile gideceğim için bıraktım. Tatilden sonra başlıyacağım geri direk. Herkese tavsiye ederim .
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.