Şimdi Ara

'Kas yapmak boş iştir' SSLİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Fotoğraftaki kadar kas yapmak boş iştir.
    Vücut geliştirme: Çok masraflı, çok zaman ister. Hayatın olmaz her öğünün programlıdır tek tek her şeyi tartarsın, ölçersin kalori hesabı yaparsın, canın bir şey ister yemezsin, sürekli salondasındır büyük bir kısmın oraya gider, çok ağır kilolar altına girersin sakatlanma riskin artar.

Fitness: Masrafı düşüktür, istediği zaman makuldür, hayatını düzene sokacak kadar bir program olur ve sıkı bir program değildir, zararlı şeyler yememek yeterlidir tek tek her şeyi ölçüp biçmene gerek yok, sağlıklı olursun sakatlık riski minimumdur, seni kronik hastalıklardan korur, sağlıklı ve fit bir vücuda düşük bir yağ kütlesine sahip olursun.
  • kadın vücuduna değil suratına bakıyor adamın.,,demekki tip> vücut

• Kadinin bir eli mikrofanda diğeri nerde?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull

Kadinin bir eli mikrofanda diğeri nerde?
    Zamunda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Redmi K20 Pro

Zamunda.

Alıntıları Göster
    Zamunda ne demek kanka anlamadim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Kas yapmak boş iştir" SSLİ

• Fotoğraftaki kadar kas yapmak boş iştir.
    Vücut geliştirme: Çok masraflı, çok zaman ister. Hayatın olmaz her öğünün programlıdır tek tek her şeyi tartarsın, ölçersin kalori hesabı yaparsın, canın bir şey ister yemezsin, sürekli salondasındır büyük bir kısmın oraya gider, çok ağır kilolar altına girersin sakatlanma riskin artar.

Fitness: Masrafı düşüktür, istediği zaman makuldür, hayatını düzene sokacak kadar bir program olur ve sıkı bir program değildir, zararlı şeyler yememek yeterlidir tek tek her şeyi ölçüp biçmene gerek yok, sağlıklı olursun sakatlık riski minimumdur, seni kronik hastalıklardan korur, sağlıklı ve fit bir vücuda düşük bir yağ kütlesine sahip olursun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Neden kas yapıyorsunuz?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull

Zamunda ne demek kanka anlamadim

Alıntıları Göster
    Sen kötü birisin.

• quote:

Orijinalden alıntı: pcdaly

kadın vücuduna değil suratına bakıyor adamın.,,demekki tip> vücut

Orada zargana olsaydı kadın kafasını çevirirdi

Ve elemanın boyu 165

Yani boy önemli değil sadece kas önemli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-89183934B

Orada zargana olsaydı kadın kafasını çevirirdi

Ve elemanın boyu 165

Yani boy önemli değil sadece kas önemli

Alıntıları Göster
    boydan bahsetmedim
    tip dedim.,,,tip >vücut.

kadın adamın suratına bakarken fotosu çekilmiş ama nedense bakmadığı yer olan vücudunu beğendi diye algı yaratıyorsun.,,halbuki vücuduna baktığı bile yok...,,,
    tip >vücut.
  • quote:

boydan bahsetmedim
    tip dedim.,,,tip >vücut.

kadın adamın suratına bakarken fotosu çekilmiş ama nedense bakmadığı yer olan vücudunu beğendi diye algı yaratıyorsun.,,halbuki vücuduna baktığı bile yok...,,,
    tip >vücut.

Alıntıları Göster
    Senin değil kızların fikri önemli
  • burda adam babannesinin ölümünden mi ne bahsediyor kadında üzülüyor öyle bir tepki veriyor yanlıs anlasılma olmus gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-89183934B

Senin değil kızların fikri önemli

Alıntıları Göster
    verecek cevap bulamadın çünkü haklıyım ahahah..,,madem fikrim önemsiz en başta neden alıntı yapıp aksini idda etme gereği duydun... lol her türlü fail.

• quote:

verecek cevap bulamadın çünkü haklıyım ahahah..,,madem fikrim önemsiz en başta neden alıntı yapıp aksini idda etme gereği duydun... lol her türlü fail.

Alıntıları Göster

• Daha hiçbir kızın bu kadar kas beğendiğini görmedim. Fit ve abartılı olmayan bir vücudu beğeniyorlar. Paylaşılan fotoğrafta adam hüzünlü bir olayı anlatıyordu duygusal bir ortamdı kadının tepkisi ondan.
  • Konudaki yorumları okuduktan sonra hayata küsüyorum
  • KIZ İÇİN VÜCUT YAPMAYA GEREK OLMADIĞINI NE ZAMAN ANLAYACAKSINIZ..
  • Etraf bol bol anabolik steroid koktu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demacia

Fotoğraftaki kadar kas yapmak boş iştir.

Adamın kaç milyon doları var , boş iş diyor

"Bu adam da zaten Demacia gibi hayatım olsaydı keşke" diyor

• Benim daha iyi hayatım olduğuna eminim
    Yapmaktan mutluluk duyduğum rahat bir işim güzel bir maaşım var. Bu kadar sıkıntıya girip milyonlarım olmasına tercih ederim. Fitness ile de hobi ve sağlık için uğraşıyorum.
    Ha desen ki hiçbir sıkıntı çekmeden milyonların olsun, örneğin mark zuckerberg gibi onu kabul ederim, ama bu adam olmayı kabul etmem kesinlikle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demacia -- 22 Şubat 2020; 22:13:40 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.