Şimdi Ara

Neden kendi serverımızın kötü olduğunu açıklıyorum. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
1
Favori
1.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • free win olayı bazen deli ediyor, ona hiç laf atmayın, ne dravenlar gördüm dia seviyesinde, adam oynayamıyor ya oynayamıyor. Ama hard carryleniyor. Böyle iş mi olur? Ve bu serverda bu tipler bir değil, iki değil.

Ayrıca, bu serverın düzelmesi diye bir şey yok. Düzelmez. Niye diyecek olursanız, yukarda biri ilerde kimse naru faker vs olamayacağını bilmeli demiş. Riot tam aksi hareketlerle lisans vs olayına girmişken, bunu söylesen de anlatamazsın kimseye.

Eğer oyunu ciddiye alıyorsan bu server turnuvalara girip rp, para vs kazanacağın platformdan öteye geçmemeli,
  • anomaly A kullanıcısına yanıt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çünkü kimse suçu kendinde aramıyor hep başkası suçlu adam ölüyor mid ss versene diyor öldüğü kişi jungle

• quote:

Orijinalden alıntı: Fizzy Summoner

quote:

Orijinalden alıntı: anomaly

quote:

yanlış bişey yaptığın zaman kimisi chatten güler falan ama eğlendiği için değil sadece seni ezmek için.. yazık

Birde bunların yok şu free bu free versiyonu var. Herifin bir tane bile asisti yok kendine müslüman sonra takım report. Şu adam free win aldı falan. Çok enteresan kişilikler.
    Bugün mesela karşımdaki Ahri baktım böyle skill falan atmıyor all dan yazdım ahri pingin falan mı var yazdım adam evet dedi. Pingi geçene kadar dalmadım adama farm yaptık boş boş.
    Aynı ping bende olsa karşıdaki ping değil o noob der.

mesela bugün karşı adc çalının içinde afk kaldı karşı supa sordum afkmı diye evet dedi dokunmadık bot pre olarak bizim ww geldi adama ulti attı kesti bizede "kessenize ne dalmıyosunuz" dedi, niye dalayımki öyle kazanıcaksam kazanmayım istemez

Sen abartmışsın

• ranked eğlenmek için oynanmaz
  • Oyunu insanly?yny bilen oynasa sykynty kalmaz egosuz insan yok. Bir de ilk okullular olmasyn ya.
  • Ranked maçında(son ranked maçım,son lol maçım!)şöyle bir kendime baktım kendi geleceğim takımdaki diğer 4 kişiyi doğrudan bağlantılı ve adamlarda be terbiye ne de yetenek var.Ben iae bu saçma adamlar yüzünden yeri gelince Lys stresi gibi kasılıyorum tez elden sildim.En azından sadece bana bağımlı olacak oyunlar oynamak istiyorum.Bir oyunda bağımlı değişken değil bağımsız değişken olmak istiyorum.Onların saçmalıklarıyla uğraşmak zorunda mıyım?

• Bu zamana kadar gördüğüm en iyi tespit
  • Kendi sunucumuz kötü bunun çok çok sebebi var.

- Profesyonel oyuncuların para alamaması ve eloboost yapması. ( Sadece prof. oyuncular değil çoğu kişi bunu yapıyor. Bir kaç arkadaşım 2-3 kutu karşılığında bronz adamları silver-gold yaptılar..)
    - Oyunun profesyonel olma tarafı olunca herkesin hırslanıp oyun değil de sanki gerçekten spor yapıyormuş gibi oynaması. Aslında çoğumuz gamer, ne yazık ki "player" değiliz. Buna örnek olarak da sunucunun %75 ' inin tag'ının olmasını verebilirim. (Benim bile )
    - Streamerlar
    - Ve sunucunun %99.99 ' unun bir zamanlar ko , mt2 , cs gibi oyunlar oynaması. MOBA oyununu bu oyunlarla karıştırması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nbest24 -- 22 Ağustos 2014; 14:48:19 >

• quote:

quote:

quote:

yanlış bişey yaptığın zaman kimisi chatten güler falan ama eğlendiği için değil sadece seni ezmek için.. yazık

Birde bunların yok şu free bu free versiyonu var. Herifin bir tane bile asisti yok kendine müslüman sonra takım report. Şu adam free win aldı falan. Çok enteresan kişilikler.
    Bugün mesela karşımdaki Ahri baktım böyle skill falan atmıyor all dan yazdım ahri pingin falan mı var yazdım adam evet dedi. Pingi geçene kadar dalmadım adama farm yaptık boş boş.

mesela bugün karşı adc çalının içinde afk kaldı karşı supa sordum afkmı diye evet dedi dokunmadık bot pre olarak bizim ww geldi adama ulti attı kesti bizede "kessenize ne dalmıyosunuz" dedi, niye dalayımki öyle kazanıcaksam kazanmayım istemez

O zaman garip hareketler yapınca da kesme adamı. Farm kaçırıyorsa onunla eş miktarda sen de kaçır falan. O mantık doğru değil bence.

• Olay herkesin kendini cok iyi en iyi sanmasi. Forumda bile egodan cok bilmislikten gecilmiyor. Birisi oyun hakkinda kendi kisisel gorusunu yazmayagorsun karsit goruslu biri hemen "lig ne", "noob" vs saldirmaya basliyor. Liginiz ne olursa olsun daima baskasindan ligine bakmaksizin bir seyler ogrenebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bloodplus

Çünkü kimse suçu kendinde aramıyor hep başkası suçlu adam ölüyor mid ss versene diyor öldüğü kişi jungle

Daha dün basima geldi. Adam bosuna ormanci değil dimi

• quote:

Orijinalden alıntı: Riven v5

quote:

Orijinalden alıntı: Another Brain

Bu zamana kadar gördüğüm en iyi tespit

Oxici oldugunu tespit etmemden iyimi qnq

Ya sunu insan icinde soyleme diyorum yhaa

• EGO olay bu
  • Tristana oynuyordum. Oyunun başında geri düştük ki gayet normal. Hero early de zayıf. Oyun sonu tristananın gücü malum. Tf lerde kill alıyorum sürekli. Karşı adc küfrediyor. Şu MALıda kastırdınız ya sizin ben ***. Kafalar hala metin2 kafası. Kim tek atarsa en iyi o.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ertamus

Tristana oynuyordum. Oyunun başında geri düştük ki gayet normal. Hero early de zayıf. Oyun sonu tristananın gücü malum. Tf lerde kill alıyorum sürekli. Karşı adc küfrediyor. Şu MALıda kastırdınız ya sizin ben ***. Kafalar hala metin2 kafası. Kim tek atarsa en iyi o.

Tahmin edeyim karşı adc ya Caitlyn ya Draven.
  • quote:

quote:

Tristana oynuyordum. Oyunun başında geri düştük ki gayet normal. Hero early de zayıf. Oyun sonu tristananın gücü malum. Tf lerde kill alıyorum sürekli. Karşı adc küfrediyor. Şu MALıda kastırdınız ya sizin ben ***. Kafalar hala metin2 kafası. Kim tek atarsa en iyi o.

Evet

• quote:

quote:

quote:

Evet

Earlyde kule altına pushlayınca kendilerini pro sanıyorlar ya ona hastayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vagabond42

quote:

quote:

quote:

O zaman garip hareketler yapınca da kesme adamı. Farm kaçırıyorsa onunla eş miktarda sen de kaçır falan. O mantık doğru değil bence.

farm kaçırma olayı yada kötü oynama kişinin elinde olan bişey internetin veya elektriğin gitmesine yapıcak bişeyi olmadığı için dokunmuyorum ben, kesen adamıda suçlamıyorumda kesmemek daha iyi bence tabi

• quote:

Orijinalden alıntı: 55ekrem

Bence bu küfür,oyundan cıkma hırs ile ilgili oyunu 1 yıldır oynuyorum yeri geldi ana avrat sövdüm afk kaldım bunların hepsi Dia 5 olana kadardı bi hırsla kendimi Dia olucam diye kasıyordum gerek sinirlenip cıkıyordum küfüredenede o hırsla karşılığını veriyodum Dia oldukdan sonra hırstan eser kalmadı klasik küfürler dışında 10 oyunda ettiğim küfür sayısı 4-5 i geçmez

Ben asil diamond olunca sövmeye basladim .Abi sabah sabah adam afk kalıyor 2000 mac atarak diamonda çıkan it bide flmaer başı sövmuyum ?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.