Şimdi Ara

Neden kendi serverımızın kötü olduğunu açıklıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
1
Favori
1.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu oyunu trde oynayanları çoğu eğlenmek için oynamıyor. Kendilerini kasıyorlar. Her maçta illa ki birine low derler. Adama yazdım ki low olsa nolacak şu oyunu eğlenmek için oynayın adam yazdı ki " sen bu oyunu eğlenmek için mi oynuyon mal"
    Yok arkadaş. Hiç mi stream izlemiyorsunuz o pro oyuncuların bile çok kötü oynadığı oluyor. Karşıda biri "LOWLAR ASDASDASDAS" yazıyor mu ? Herkeste bir ego bir hırs. Ranked kalksa belki bizim server düzelir. Ciddiyim.

• Aranan kan bulundu
  • Doğru +1
  • Haklısın kardeşim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yanlış bişey yaptığın zaman kimisi chatten güler falan ama eğlendiği için değil sadece seni ezmek için.. yazık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fizzy Summoner

yanlış bişey yaptığın zaman kimisi chatten güler falan ama eğlendiği için değil sadece seni ezmek için.. yazık

Birde bunların yok şu free bu free versiyonu var. Herifin bir tane bile asisti yok kendine müslüman sonra takım report. Şu adam free win aldı falan. Çok enteresan kişilikler.
    Bugün mesela karşımdaki Ahri baktım böyle skill falan atmıyor all dan yazdım ahri pingin falan mı var yazdım adam evet dedi. Pingi geçene kadar dalmadım adama farm yaptık boş boş.
    Aynı ping bende olsa karşıdaki ping değil o noob der.
  • Güzel tespit.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: anomaly

quote:

yanlış bişey yaptığın zaman kimisi chatten güler falan ama eğlendiği için değil sadece seni ezmek için.. yazık

Birde bunların yok şu free bu free versiyonu var. Herifin bir tane bile asisti yok kendine müslüman sonra takım report. Şu adam free win aldı falan. Çok enteresan kişilikler.
    Bugün mesela karşımdaki Ahri baktım böyle skill falan atmıyor all dan yazdım ahri pingin falan mı var yazdım adam evet dedi. Pingi geçene kadar dalmadım adama farm yaptık boş boş.

mesela bugün karşı adc çalının içinde afk kaldı karşı supa sordum afkmı diye evet dedi dokunmadık bot pre olarak bizim ww geldi adama ulti attı kesti bizede "kessenize ne dalmıyosunuz" dedi, niye dalayımki öyle kazanıcaksam kazanmayım istemez

• Olay rankedın kapanması değil bence. Olay şu , birileri oyunu oynayan insanlara çok büyük bir mucize olmazsa ilerde Faker Naru vs artık hangi oyuncuyu örnek oluyorsa onun gibi olamayacağını söylemeli. Bütün bu kasmalar , oyun gidince çıldırıp küfür etmeler hep bu yüzden. Çünkü adam Silver 5 bile olsa ilerde profesyonel oyuncu olacağına falan inanıyor. Şunu herkese anlatın ondan sonra server düzelir , senin dediğin gibi insanlar bu oyunu eğlenmek için oynar.
  • quote:

quote:

quote:

mesela bugün karşı adc çalının içinde afk kaldı karşı supa sordum afkmı diye evet dedi dokunmadık bot pre olarak bizim ww geldi adama ulti attı kesti bizede "kessenize ne dalmıyosunuz" dedi, niye dalayımki öyle kazanıcaksam kazanmayım istemez

Sahsen keserdim.Firsatcilik futboldada baskettede bokstada lol dede lazim.

• herkes kendini pro zannediyor tr de sorun o bence
  • serveri satın almış adam
  • yerden göğe kadar haklısın kardeşim. memleket hak mı ?
  • Bence bu küfür,oyundan cıkma hırs ile ilgili oyunu 1 yıldır oynuyorum yeri geldi ana avrat sövdüm afk kaldım bunların hepsi Dia 5 olana kadardı bi hırsla kendimi Dia olucam diye kasıyordum gerek sinirlenip cıkıyordum küfüredenede o hırsla karşılığını veriyodum Dia oldukdan sonra hırstan eser kalmadı klasik küfürler dışında 10 oyunda ettiğim küfür sayısı 4-5 i geçmez
  • quote:

quote:

O free win olayına deli oluyorum istemsiz şekilde kötü oynadığı halde kazanıyor ben iyi oynadığım zamanlar bile kaybediyorum çıldırıyorum benimde free winlerim varda kendimede kıll oluyorum

• haklısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jim*

Olay rankedın kapanması değil bence. Olay şu , birileri oyunu oynayan insanlara çok büyük bir mucize olmazsa ilerde Faker Naru vs artık hangi oyuncuyu örnek oluyorsa onun gibi olamayacağını söylemeli. Bütün bu kasmalar , oyun gidince çıldırıp küfür etmeler hep bu yüzden. Çünkü adam Silver 5 bile olsa ilerde profesyonel oyuncu olacağına falan inanıyor. Şunu herkese anlatın ondan sonra server düzelir , senin dediğin gibi insanlar bu oyunu eğlenmek için oynar.

tt longb böyle bir şey demişti de duymamışlardır bile.
  • Free win almis hala konusuyo report low

• Madalyalı kız plz

• Trde diamond 1 maçındayız , karşımda ahri var ezdim adamı iyice 4-0 oynuyorum zed olarak. Sonra 3 kişi sıkıştırıp kestiler bizim jungle '' ... lowu '' yazdı. Cya yazıp çıktım çok mutluyum.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.