Şimdi Ara

Neden kendi serverımızın kötü olduğunu açıklıyorum. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
1
Favori
1.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kazanmak için oynamıyorsan ranked girmeyeceksin bunu kafanıza sokun

normal oyunda da 40 dakikalık oyunu ergen tripleriniz için satacaksanız gene oynamayın

oyunu bu kadar ciddiye almıyorsanız gidin single player mmorpg falan oynayın

yok ben lolden vazgeçemem diyosanız botlar sizi bekliyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Rainmaker -- 22 Ağustos 2014; 15:59:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rapid Step

herkes kendini pro zannediyor tr de sorun o bence

Abi gittini ofise

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Rainmaker

kazanmak için oynamıyorsan ranked girmeyeceksin bunu kafanıza sokun

normal oyunda da 40 dakikalık oyunu ergen tripleriniz için satacaksanız gene oynamayın

oyunu bu kadar ciddiye almıyorsanız gidin single player mmorpg falan oynayın

yok ben lolden vazgeçemem diyosanız botlar sizi bekliyo

Benim dediğim eğlenerek oynamak. Kazanmak ile alakalı bir şey demedim. Kazanmak için oynayan adam o zaman kendini geliştirsin sürekli normal oyun atarak. Daha iyi oyuncuların yayınlarını izlesin. Hiç bir rankedımda kazanmak için yırtınmam. Ama bu throwlayacağım anlamına gelmiyor.
    Kazanmak için oynadığımda bronz 3 tüm. flamelerdim. bunu bıraktım silver 2'ye çıktım. Elbette bir hedefim var bu sezonu gold bitirmek. Ama bunu yapacağım diye milletle laf yarışına girmekte bir anlam veremiyorum. Oyun bu. Bi oyun sana afk gelir bir oyun karşı tarafa. Bir oyun sen kazanırsın bir oyun karşı taraf. Bence bir maçta önemli olan senin kendini geliştirmen ve eğlenebilmen.

• Seviyesiz velet çok olduğundandır.Şu oyunu 18 yaş üstü ve her ay 20 lira para yatırılan bir oyun yapsalar inanılmaz kaliteli olur.Başka çaresi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cast Away

Seviyesiz velet çok olduğundandır.Şu oyunu 18 yaş üstü ve her ay 20 lira para yatırılan bir oyun yapsalar inanılmaz kaliteli olur.Başka çaresi yok.

Yaş sınırıda çözüm değil kafa aynı olduktan sonra. 7'sinde neyse 70'inde de o. Bir kaç tane eleman geldiydi maçıma 19 yaşında hatta selçuk üniversitesi falan bayağı bir şey yazmıştı. Ama adam flameden başka bir şey yapmadı.
  • Cast Away kullanıcısına yanıt
    Bi çok turnuva oyuncusu bile 18 yaşın üzerinde değil neyin kafasındasın anlamadım ki.
  • Kazanınca hiçbir şey yok kaybedince "tüm takım freesiniz lowlar" yazanlar yok mu birde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cast Away

Seviyesiz velet çok olduğundandır.Şu oyunu 18 yaş üstü ve her ay 20 lira para yatırılan bir oyun yapsalar inanılmaz kaliteli olur.Başka çaresi yok.

kalite artar ama tr serverinin en az %60-70'i veletlerden oluştuğu için ve bu uygulamanın riot'un karının yarısını çöpe atması demek olduğu için bu dediğinin olması imkansız
  • Ben ccc Clem ccc(kuzim inciciydi :/) nickiyle TR serverinde oynamaya bu nisan gibi başlamıştım. Sonra bu oyunun eğlenceli olmadığını fark ettim. Nedeni ise ergenler, bebeler ve Master Yi denen o lanet champi oynayanlardı. Ama bütün tanıdıklarım Türkiye serverindeydi.

Sonra, bir gün o kadar küfürle karşılaştım ki bu da bardağı taşıran son damla oldu. Daha 15 leveldim. Tam oyunu silecektim ki aklıma diğer serverlar geldi. EU West'teki Fransızların feedlediğini duydum. O yüzden NA serverinde gittim exiledFromBadmen(ehhehe) nickiyle yeni bir hesap aldım. TR'deki nicki ise sıra arkadaşıma verdim.

Şimdi NA'dayım, 23 levelim, küfür yok, AFK olan da lagdan oluyor, kafam rahat, size de tavsiye ederim. Ama pingim 230'larda geziyor. Bu da gülün dikeni işte. 0/9 gitmediğim sürece(ki bu da nadir oluyor) kimse bana feedleme demiyor. Herkes jungle'a sövmüyor. Leona olup 7/2 oynayıp yanlışlıkla deli gibi KS atıyorum, kimseden çıt yok. Tavsiye ederim

UYARI: 13 yaşındayım ama hiçbir ergeni sevmiyorum, saçma sapan davrandıklarını düşünüyorum. Hayatımda hiç Master Yi, Fiora, Darius, Akali oynamadım, Katarina'yı oynayamıyorum.

• NA'da çok fazla ping var. Kite falan yapmak çok zor.
  • Oyuna başladığımda feedlediğim zamanları hatırladım. Double soloları. AP voliyle tower diveları.. O zamanlar aşırı eğleniyordum bu lanet olası oyunla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Puzlu Masta

Oyuna başladığımda feedlediğim zamanları hatırladım. Double soloları. AP voliyle tower diveları.. O zamanlar aşırı eğleniyordum bu lanet olası oyunla.

Bütün adclere kanasusamış - statik - hayalet - runaan ebedi kasardım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anomaly -- 22 Ağustos 2014; 19:20:04 >
  • ranked oynamayın normal veya aram girin trolleyin hem eğlenin hem eğlendirin(tr ve eune hariç)
  • quote:

Orijinalden alıntı: anomaly

quote:

Orijinalden alıntı: Puzlu Masta

Oyuna başladığımda feedlediğim zamanları hatırladım. Double soloları. AP voliyle tower diveları.. O zamanlar aşırı eğleniyordum bu lanet olası oyunla.

Bütün adclere kanasusamış - statik - hayalet - runaan ebedi kasardım.

Ben herşeyden veriyor diye üçlü çıkardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fizzy Summoner

quote:

quote:

yanlış bişey yaptığın zaman kimisi chatten güler falan ama eğlendiği için değil sadece seni ezmek için.. yazık

Birde bunların yok şu free bu free versiyonu var. Herifin bir tane bile asisti yok kendine müslüman sonra takım report. Şu adam free win aldı falan. Çok enteresan kişilikler.
    Bugün mesela karşımdaki Ahri baktım böyle skill falan atmıyor all dan yazdım ahri pingin falan mı var yazdım adam evet dedi. Pingi geçene kadar dalmadım adama farm yaptık boş boş.
    Aynı ping bende olsa karşıdaki ping değil o noob der.

mesela bugün karşı adc çalının içinde afk kaldı karşı supa sordum afkmı diye evet dedi dokunmadık bot pre olarak bizim ww geldi adama ulti attı kesti bizede "kessenize ne dalmıyosunuz" dedi, niye dalayımki öyle kazanıcaksam kazanmayım istemez

Sen afk kalsan keserler ama. Bir kere tam baron yaparken oyundaki herkes düşmüştü ama biz ölmeyelim karşı takım keser falan diye hemen baseye koştuk base falan attık o sırada düzeldi tabi bu karşı takım da hemen baronu yaptı 10 saniyede biz alamadan aldı baronu. Orda bağlantı problemi yaşamasaydık baron bizimdi ama adamlar direkt fırsata çevirdi bunu baronu aldılar haksız bir şekilde ve oyunu kazandılar. O oyundan sonra afk falan dinlemem derecelide.

• Eğlenmek için oynuyorsan ranked girme lütfen.

• anomaly A kullanıcısına yanıt
    Dedim zaten ping 230 falan diye. Kite falan zor ama gülün dikeni işte :) Ben zaten support oynuyorum genelde.

• quote:

Orijinalden alıntı: exiledFromBadmen

Dedim zaten ping 230 falan diye. Kite falan zor ama gülün dikeni işte :) Ben zaten support oynuyorum genelde.

Aslında haklısın support maini olan biri rahatlıkla oynayabilir o pingte. İmzadaki Leona'yı farketmedim :D
  • quote:

Bu oyunu trde oynayanları çoğu eğlenmek için oynamıyor. Kendilerini kasıyorlar. Her maçta illa ki birine low derler. Adama yazdım ki low olsa nolacak şu oyunu eğlenmek için oynayın adam yazdı ki " sen bu oyunu eğlenmek için mi oynuyon mal"
    Yok arkadaş. Hiç mi stream izlemiyorsunuz o pro oyuncuların bile çok kötü oynadığı oluyor. Karşıda biri "LOWLAR ASDASDASDAS" yazıyor mu ? Herkeste bir ego bir hırs. Ranked kalksa belki bizim server düzelir. Ciddiyim.

1.5 yıldır oynuyorum ve düşüncem hep bu yönde oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vagabond42

quote:

quote:

quote:

yanlış bişey yaptığın zaman kimisi chatten güler falan ama eğlendiği için değil sadece seni ezmek için.. yazık

Birde bunların yok şu free bu free versiyonu var. Herifin bir tane bile asisti yok kendine müslüman sonra takım report. Şu adam free win aldı falan. Çok enteresan kişilikler.
    Bugün mesela karşımdaki Ahri baktım böyle skill falan atmıyor all dan yazdım ahri pingin falan mı var yazdım adam evet dedi. Pingi geçene kadar dalmadım adama farm yaptık boş boş.
    Aynı ping bende olsa karşıdaki ping değil o noob der.

mesela bugün karşı adc çalının içinde afk kaldı karşı supa sordum afkmı diye evet dedi dokunmadık bot pre olarak bizim ww geldi adama ulti attı kesti bizede "kessenize ne dalmıyosunuz" dedi, niye dalayımki öyle kazanıcaksam kazanmayım istemez

O zaman garip hareketler yapınca da kesme adamı. Farm kaçırıyorsa onunla eş miktarda sen de kaçır falan. O mantık doğru değil bence.

AFK adamı öldürmek uykusunda birini öldürmek gibi oluyor.
    Hain hissediyorum kendimi.
    O yüzden son 1 yıldır yapmıyorum

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.