Şimdi Ara

Neden kendi serverımızın kötü olduğunu açıklıyorum. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
1
Favori
1.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Fizzy Summoner

quote:

Orijinalden alıntı: anomaly

quote:

Orijinalden alıntı: Fizzy Summoner

yanlış bişey yaptığın zaman kimisi chatten güler falan ama eğlendiği için değil sadece seni ezmek için.. yazık

Birde bunların yok şu free bu free versiyonu var. Herifin bir tane bile asisti yok kendine müslüman sonra takım report. Şu adam free win aldı falan. Çok enteresan kişilikler.
    Bugün mesela karşımdaki Ahri baktım böyle skill falan atmıyor all dan yazdım ahri pingin falan mı var yazdım adam evet dedi. Pingi geçene kadar dalmadım adama farm yaptık boş boş.
    Aynı ping bende olsa karşıdaki ping değil o noob der.

mesela bugün karşı adc çalının içinde afk kaldı karşı supa sordum afkmı diye evet dedi dokunmadık bot pre olarak bizim ww geldi adama ulti attı kesti bizede "kessenize ne dalmıyosunuz" dedi, niye dalayımki öyle kazanıcaksam kazanmayım istemez

Şu mantığa bayılıyorum ya

Düşen afk kalan biri olduğunda direk keserim umrumda da olmaz hiç kusura bakmasın onun sorunu.

• kötü olmasının nedeni 8-17 yarış arası kesimin oyunun %85 ve üzerisini oluşturması ve durmadan küfür etmesi
  • TR serverinin kötü olmasının nedeni öyle herkesin kasması falan değil. Herkesin oyunu beceremediğinde eğleniyorum, eğlencesine oynuyorum demesi. Sadece eğlence odaklı oyun ile rekabeti amaçlayan oyunu birbirinden ayıramayan, oyun kültürü gelişmemiş insanlarımız bol olduğu için bu durumda.
    Senin dediğin gibi herkes düzgün oynamaya çalışsaydı bugün Diamond ligine gelmiş adamlar her grab-hook skilline kafa atmaz, kill peşinde koşmaz, gözleri görevlerde ve inhibitörlerde olur, gank isteyip koridoru sonuna kadar itmiş olmaz, attığı totemin yanından geçen adamı görmeyip öldüğünde ss nerde demezdi. Herkes o kadar başıboş oynuyor ki herkesin birbirine söyleyecek bişeyi oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRegular

TR serverinin kötü olmasının nedeni öyle herkesin kasması falan değil. Herkesin oyunu beceremediğinde eğleniyorum, eğlencesine oynuyorum demesi. Sadece eğlence odaklı oyun ile rekabeti amaçlayan oyunu birbirinden ayıramayan, oyun kültürü gelişmemiş insanlarımız bol olduğu için bu durumda.
    Senin dediğin gibi herkes düzgün oynamaya çalışsaydı bugün Diamond ligine gelmiş adamlar her grab-hook skilline kafa atmaz, kill peşinde koşmaz, gözleri görevlerde ve inhibitörlerde olur, gank isteyip koridoru sonuna kadar itmiş olmaz, attığı totemin yanından geçen adamı görmeyip öldüğünde ss nerde demezdi. Herkes o kadar başıboş oynuyor ki herkesin birbirine söyleyecek bişeyi oluyor.

Eğleniyorum demeleride egolarını korumak için işte. Beceremiyor ama beyin bunu kabullenemeyip bahane buluyor. Diamond seviyesini bilmiyorum şu an oralara epey uzağım.

• Serverin yaş ortalamasi 15 i gecmez ne olgunluk bekliyorsunuz anlamiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun yaş ortalaması 9 ne bekliyorsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benzer şekilde garen'im adam oyun başında daha durup dururken küfürle başlıyor ''garen farm bırak, kill sal, aşağı git yukarı gelme'' küfürle bunlar tabi hep ne dese inadını yaptım zaten adam gibi söylese koşa koşa yapayım. aşağı indim tüm skilleri boşalttım adam aldım bu sefer oradaki sal bana diye küfürlüyor ulan siz salsanız ben vursam ks diye reportlarsınız. ilki de gaza geldi ''işte anladınız mı gareni sonunda'' fln.

1 saat oyun sürdü çok çekiştik karşıda fena 2 adam vardı epey sağlam oynadılar. toplam 53 killeri var sırf ikisinin. oyunu kazandık çıkınca karşı takım komple garen olmasa bitmiştiniz. garen olmasa tek yiyordunuz, penta atardım size çektiler. Teşekkür ettim, takdirleştik çıktık ne güzeldi karşı takımı daha çok sevdim yani.
    Skype da kendi arkadaşıma bile kızdım bugün adama niye küfür ediyorsun hemen diye, mid git diyecek adama direk küfürle söylüyor lan adam gibi söylesene adam gitsin. neyse ki karşıdaki anlayışlıydı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vagabond42

Bi çok turnuva oyuncusu bile 18 yaşın üzerinde değil neyin kafasındasın anlamadım ki.

Sende onlardan olduğun için alınmışsın belli ki.
  • normal oyun dediğinden farklı değil. benim rankeda girmeme sebebimi özetlemişsin. elimden geldiğince az giriyorum çünkü artık gerçekten sıkıldım.
  • Bakın bu oyunu eğlenmek için oynayan adam eğlenirken oyunun hakkını verir, bilerek maçı vermez ve kazanmak için oynar. Ben Türkiye sunucusu için şöyle bir yorum yapıyorum, kazanmak-eğlenmek arasında olan ilişkiyi insanlar anlamıyor.

Eğlenmek için girdigin oyunda kazanmaktan ziyade anlamsız hareketler yapıp bir de üste çıkarsan, takımına hakaret edersen senle beraber savaşan 4 oyuncunun oyununa tecavüz edersin. Bu oyunun amacı kazanmak ise eğlenirken de kazanmak için elinden geleni yapacaksın.

Ben troll beyler öylesine oynuyom, bizim takımda ki xx kazanmasın **, normal oyunu takan mı var tarzı saçma salak mesajları görmek istemiyorum oyunda artık. 40 dakika boşa oyun döndürmek, sinirlenmek istemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rapid Step

herkes kendini pro zannediyor tr de sorun o bence

Abi gittini ofise

• quote:

Orijinalden alıntı: exiledFromBadmen

Ben ccc Clem ccc(kuzim inciciydi :/) nickiyle TR serverinde oynamaya bu nisan gibi başlamıştım. Sonra bu oyunun eğlenceli olmadığını fark ettim. Nedeni ise ergenler, bebeler ve Master Yi denen o lanet champi oynayanlardı. Ama bütün tanıdıklarım Türkiye serverindeydi.

Sonra, bir gün o kadar küfürle karşılaştım ki bu da bardağı taşıran son damla oldu. Daha 15 leveldim. Tam oyunu silecektim ki aklıma diğer serverlar geldi. EU West'teki Fransızların feedlediğini duydum. O yüzden NA serverinde gittim exiledFromBadmen(ehhehe) nickiyle yeni bir hesap aldım. TR'deki nicki ise sıra arkadaşıma verdim.

Şimdi NA'dayım, 23 levelim, küfür yok, AFK olan da lagdan oluyor, kafam rahat, size de tavsiye ederim. Ama pingim 230'larda geziyor. Bu da gülün dikeni işte. 0/9 gitmediğim sürece(ki bu da nadir oluyor) kimse bana feedleme demiyor. Herkes jungle'a sövmüyor. Leona olup 7/2 oynayıp yanlışlıkla deli gibi KS atıyorum, kimseden çıt yok. Tavsiye ederim

UYARI: 13 yaşındayım ama hiçbir ergeni sevmiyorum, saçma sapan davrandıklarını düşünüyorum. Hayatımda hiç Master Yi, Fiora, Darius, Akali oynamadım, Katarina'yı oynayamıyorum.

13 yasindayim o sampiyonlari oynamadim aianwauwvauwgag noob sampiyon yoktur.
    Coswep noob mu full master yi oynuyor?

• SmallKing1 kullanıcısına yanıt
    Bunları haksız win olarak görüyorum. O yüzden daha eğlenceli şampiyonları oynuyorum. Ha bir de, NA'da iyi oynarken TR'de feedliyorum. TR sunucusu sadece oyunu oynayamamı sağlıyor. O yüzden TR'yi bıraktım.

Ve kuzenimin ranked maçlarını ise sadece... izlemek istemiyorum. Aşırı küfürlü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exiledFromBadmen -- 23 Ağustos 2014; 17:13:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: exiledFromBadmen

Bunları haksız win olarak görüyorum. O yüzden daha eğlenceli şampiyonları oynuyorum. Ha bir de, NA'da iyi oynarken TR'de feedliyorum. TR sunucusu sadece oyunu oynayamamı sağlıyor. O yüzden TR'yi bıraktım.

Ve kuzenimin ranked maçlarını ise sadece... izlemek istemiyorum. Aşırı küfürlü.

O gorusunu degistir sampiyon secimiyle haksiz win olmaz

• normal gamedede aynı bence farkı yok

• quote:

Orijinalden alıntı: KmKz_Lito

Bakın bu oyunu eğlenmek için oynayan adam eğlenirken oyunun hakkını verir, bilerek maçı vermez ve kazanmak için oynar. Ben Türkiye sunucusu için şöyle bir yorum yapıyorum, kazanmak-eğlenmek arasında olan ilişkiyi insanlar anlamıyor.

Eğlenmek için girdigin oyunda kazanmaktan ziyade anlamsız hareketler yapıp bir de üste çıkarsan, takımına hakaret edersen senle beraber savaşan 4 oyuncunun oyununa tecavüz edersin. Bu oyunun amacı kazanmak ise eğlenirken de kazanmak için elinden geleni yapacaksın.

Ben troll beyler öylesine oynuyom, bizim takımda ki xx kazanmasın **, normal oyunu takan mı var tarzı saçma salak mesajları görmek istemiyorum oyunda artık. 40 dakika boşa oyun döndürmek, sinirlenmek istemiyorum.

+1 trolü oyunu iyi bilen yapar yoksa sizin yaptıgınız feedlemek olsun skill dodgelayamamak olsun yeteneksizliktir trollük değil.

• 5V5 rank hariç bu oyunun tadı yok be kardeş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SmallKing1 kullanıcısına yanıt
    bak bu arkadaşın nicke baktım kesinlikle boost 175 oyunun 81win 94lose var ya boost yada çok şanslı sürekli serilerle çıkmış silverdan ki bence boost...
  • quote:

Orijinalden alıntı: asiruhh1903

bak bu arkadaşın nicke baktım kesinlikle boost 175 oyunun 81win 94lose var ya boost yada çok şanslı sürekli serilerle çıkmış silverdan ki bence boost...

Bro bana diyorsan hesabim calindi o wl o yuzden oyle uzun zamandirda oyun atamiyorum pc hata veriyor. Zaten soloq gormiyorum hesap calindigindan beri zevkim kacti :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SmallKing1 -- 24 Ağustos 2014; 4:46:32 >
  • hırsla alakası yok bence tamamen bizim milletin herşeyi çok bilmesinden kaynaklanıyo...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.