Şimdi Ara

Neden kimse yapamıyor arkadaşlar??? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
0
Favori
2.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=award+bios+%C5%9Fifre&btnG=Ara&meta=lr%3Dlang_tr

bunu dene ilk birkaç sonuç işini görür gibi görünüyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ramerturk

quote:

Orjinalden alıntı: sahin21

dediklerinizi aynen yaptım ve açılmadı makina.bende jumperleri geri aynı yere taktım ama yine şifre sordu!gelde deli olma.yarım saat pil takmadım yaa yarım saat.ama olmuyor işte..nerde nasıl bi yanlışlık olur ki?herşeyi denedim orda yazdığınız herşeyi hemde ama illede current password diyo makina

anakart modeli nedir bi onu yazsana. ona göre bakalım başka bişi mi var.
    böyle bişi ilk defa görüyorum.

bilmiyorumki intelin anakartı evdeki makinada.şimdi cafedeyim zaten.intelin bi anakartı ama bilmiyorum açık adını modelini falan.

• quote:

Orjinalden alıntı: unsal2003

http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=award+bios+%C5%9Fifre&btnG=Ara&meta=lr%3Dlang_tr

bunu dene ilk birkaç sonuç işini görür gibi görünüyor...

saol kardeş evde deneyeceğim.

• umarım çözüm olur... eski setuplarda deneme fırsatım olmuştu ama yeni setuplarda denemedim... fazla bir değişiklik olduğunu sanmıyorum hemen her yazılımda ve donanımda bir arka kapı bırakır üreticiler... sana kalan bu arka kapıyı bulmak
  • quote:

Orjinalden alıntı: unsal2003

umarım çözüm olur... eski setuplarda deneme fırsatım olmuştu ama yeni setuplarda denemedim... fazla bir değişiklik olduğunu sanmıyorum hemen her yazılımda ve donanımda bir arka kapı bırakır üreticiler... sana kalan bu arka kapıyı bulmak

inşallah olur yaa yoksa kafayı yicem bu saatte hala cafedeyiz yaa..
  • Allahtan babam internette surf yapmaktan başka bişey bilmiyo ..Yoksa oda öyle bişey yapar..Adam bi kere bana kızıp Mouse saklamışdı pc açamiym die
  • pili çıkar elektrik kablosunuda sök 16 dk bekle ve tak bakalım neler olucak
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZEUS__

bi 10 dakka daha bekle.yani önce pili çıkar..

naptın be hocam otobüs mü bekliycen 10 dk 1 2 dk yeter de artar bile. neyse

cmos jumper ı anakartlarda farklı renklerde bulunan jumperlardır diğer jumperleardan daha kolay ayırt edilebilmesi için. bilgisayarın açılabilmesi için 2-3 konumundadır
    *I
    *I
    *

bu şekilde yani resetlemek için 1-2 konumuna getirimen lazım
    *
    *I
    *I
    böyle. daha sonra tekrar 2-3 konumuna getitip makineni açabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakoşsayar

quote:

Orjinalden alıntı: ZEUS__

bi 10 dakka daha bekle.yani önce pili çıkar..

naptın be hocam otobüs mü bekliycen 10 dk 1 2 dk yeter de artar bile. neyse

cmos jumper ı anakartlarda farklı renklerde bulunan jumperlardır diğer jumperleardan daha kolay ayırt edilebilmesi için. bilgisayarın açılabilmesi için 2-3 konumundadır
    *I
    *I
    *

bu şekilde yani resetlemek için 1-2 konumuna getirimen lazım
    *
    *I
    *I
    böyle. daha sonra tekrar 2-3 konumuna getitip makineni açabilirsin

ne güldüm yaa hay allah.tam yapamıyo herhalde baksana bea oku yukarları denedim olmuyo diyo.herhalde tam silemedi dedim.oyalıyom çaktırmasenin bi üstündeki yoruma bak asıl 16 dk diyo.15 değil 17 değil tam 16

• quote:

Orjinalden alıntı: crueltr

pili çıkar elektrik kablosunuda sök 16 dk bekle ve tak bakalım neler olucak

yok bir hafta açmayın o kendi kendini iyileştirir zaten

ne 16 dk sı yahu

1-2 dk

hatta 15sn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakoşsayar -- 19 Ağustos 2006; 2:45:16 >

• Tam bi traji komedı ya yok boyle bırsey
  • 70 post ve 2 sayfaya uzanan topic hala sapasağlam paswordlu bios.

• quote:

70 post ve 2 sayfaya uzanan topic hala sapasağlam paswordlu bios.

bizde mi sorun acaba...

• internete şifre koyduysa direk türk telekomu ara bence onlar söylerler tabi bazı aşamalar var
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakoşsayar

quote:

70 post ve 2 sayfaya uzanan topic hala sapasağlam paswordlu bios.

bizde mi sorun acaba...

evet arkadaşlar amcam geldi ve yaptı sağolsun.sorun sizde yad bende değilmiş ama yanlış yollar izlemişiz.eğer sizde böyle bi problemle karşılaşırsanız gelin bana öğrendim nasıl olduğunu

• nasıl yaptın sorunu yazsan...
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: zeki1981

bios pilini sök ve ters tak yani üste gelen yer alta gelsin ve üstteki ayakla pili metal bi şeyle temas ettir o zaman bios tamamen sıfırlar galip sen olursun

ya kusura bakma ama anlamadım açar mısın biraz daha?o dediğini yapabilirsem ne olur?bilgisayara bişey olmaz değil mi?

pili sök ve yuvaya ters tak + kutup - kutup a gelsin ve üst taraf pile temas etmeyecek onuda metal bişeyle örnek iğne temas ettir yani biosa ters akım vereceksin bişey olmaz bilgisayara elektirik takılı olsun ama bilgisayarı açma 10 saniye öyle tut ve pili çıkar sonra kasayı aç parola sıfırlamış olacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeki1981 -- 19 Ağustos 2006; 17:16:20 >

• quote:

evet arkadaşlar amcam geldi ve yaptı sağolsun.sorun sizde yad bende değilmiş ama yanlış yollar izlemişiz.eğer sizde böyle bi problemle karşılaşırsanız gelin bana öğrendim nasıl olduğunu

şimdi ayıp ettin işte

yardım istedin onlarca mesaj ve yardım çabası başarısız oldu ve sen şimdi sorun halloldu deyip geçiyorsun...

sorunun nerede olduğunu ve nasıl çözdüğünü de yazsaydın sende başkalarına yardımcı olmuş vede bizlerinde yeni birşey öğrenmemizi sağlardın....

lıyorum seni

• Sanırım arkadaşın babası syskey den windowsa şifre koymuş.Windows un bekleme ekranından sonra siyah bi ekranda windows açılış şifresi ister.Bunu kaldırmanın tek yolu format diye biliyorum.Ancak arkadaş başka bir çözüm bulmuş galiba.Açıklarsa çok ii olur...
  • YA ARKADAŞIM ÖNÜNE GELENİ KURCALA İŞTE ELBET BULURSUN HİÇ BULAMAZSAN BİLE BABANIN VURDUĞU YERDE GÜL BİTER TAKMA KAFANA
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.