Şimdi Ara

Neden kimse yapamıyor arkadaşlar??? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
0
Favori
2.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: flyy

hocam mılletı ıyı gaza getırmıssın hee baslıga bak sorun cozulurse ust konu yapsınlar bare

yazmadan önce biraz okusaydın sorunun çoktan çözülmüş olduğunu görürdün...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sahin21

dediklerinizi aynen yaptım ve açılmadı makina.bende jumperleri geri aynı yere taktım ama yine şifre sordu!gelde deli olma.yarım saat pil takmadım yaa yarım saat.ama olmuyor işte..nerde nasıl bi yanlışlık olur ki?herşeyi denedim orda yazdığınız herşeyi hemde ama illede current password diyo makina

Kardeş pili çıkardıktan onra fişi de çektin mi? Anakarta hale elektirik geliyorsa yapabilir. Fişi de çek.

Aşağıdaki linkte pili çıkarmadan şifre kırma anlatılıyor..

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=7560

• Pil çıkarma ,resetleme işlemlerini güç kablosu takılıyken yapmıyosun herhalde?Power fişi takılı durumdayken resetleme yapamazsın!
  • anakartın üstünde CLEAR CMOS yazılı 3 pinli jumper var. ordaki jumper ı çıkar ve bekle. daha sonra diğer tarafa tak. başka bi jumper la oynama anakartın üzerinde yazıyordur (CLR CMOS) olması gerek OLMAZSA YANLIŞ BİŞİ YAPIYORSUN DEMEKTİR.... bide bişi sorucam baban bilgisayarcı falan mı
  • slm

bazı anakartlarda birden fazla bios pili olabiliyor (gigabyte modellerinde var mesela) bunuda dikkate almak lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: bayrak2268

Pil çıkarma ,resetleme işlemlerini güç kablosu takılıyken yapmıyosun herhalde?Power fişi takılı durumdayken resetleme yapamazsın!

ben yapıyorum kapıyorum makinayı fişi de çıkartmıyorum sadece cmos jumper ile oynuyorum bios sıfırlanıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakoşsayar

quote:

Orjinalden alıntı: bayrak2268

Pil çıkarma ,resetleme işlemlerini güç kablosu takılıyken yapmıyosun herhalde?Power fişi takılı durumdayken resetleme yapamazsın!

ben yapıyorum kapıyorum makinayı fişi de çıkartmıyorum sadece cmos jumper ile oynuyorum bios sıfırlanıyor

Jumper la ok ama pil çıkararak resetleme işi güç bağlantısı yokken yapılmalıdır.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.