Şimdi Ara

Neden kimse yapamıyor arkadaşlar???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
0
Favori
2.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar babam bana kızıp bilgisayara şifre koydu.ve artık evden nete giremiyorum lütfen yardımcı olun arkadaşlar.Nasıl açabilirim bilgisayarı.Açar açmaz şifre soruyor o yüzden pili çıkarmak fayda etmiyor.Lütfen yardımcı olabilecek arkadaşların acilen yardımını bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahin21 -- 18 Ağustos 2006; 23:05:32 >

• Şifreyi Bios a koymuşsa pek birşey yapamazsın sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cleaner80

Şifreyi Bios a koymuşsa pek birşey yapamazsın sanırım.
    şifre biiosa koyulduysa ankartın pilini çıkar 10 15 saniye bekle sonra takıp pc yi aç eğer windowsa koyduysa fazla birşey yapamazsın...internette şifre kırıcı programlar vaar onlar işine yarar ama babanın koydugu şifreyide patlatmıs olursun.bununda farkına varır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuReL

şifre biiosa koyulduysa ankartın pilini çıkar 10 15 saniye bekle sonra takıp pc yi aç eğer windowsa koyduysa fazla birşey yapamazsın...internette şifre kırıcı programlar vaar onlar işine yarar ama babanın koydugu şifreyide patlatmıs olursun.bununda farkına varır...

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bios mu bilmem ama bilgisayarı açıyorum açılıyor bip bip diye ses çıkıyo ve siyah bi ekranda şifre soruyo.pili çıkarıp açtım ama açılmadı.pili çıkardım makinayı açtım yine şifre soruyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuReL

Alıntıları Göster
    guvenli kipten administrator olarak giris yapip sifreyi degistirebilir yada kaldirabilrisin
  • quote:

Kullanıcı hesaplarından şifreleme yapmışsa şunu deneyebilirsin: Şifre sorma ekranında sırayla iki defa ctr+alt+del'e bas.. Açılan yeni şifre ekranında kullanıcı adına ADMINISTRATOR yazıp, şifre kısımını boş bırakarak tamam de.. Bu şekilde giriş yapmayı başarabilirsen denetim masasından kullanıcı hesaplarına girip şifreyi iptal et ve bilgisayarı yeniden başlat..
  • quote:

windows şifresimi bios şifresimi senin babanın koyduğu şifre
  • quote:

Orijinalden alıntı: rich_boy

Alıntıları Göster
    kesin babanın doğum tarihidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rich_boy

Alıntıları Göster
    anlattımya arkadaşlar windows açılmadan şifre soruyor hemen.kullanıcı şifresi değil anladığım kadarıyla.çünkü bilgisyar açılmıyor hemen şifre soruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahin21

anlattımya arkadaşlar windows açılmadan şifre soruyor hemen.kullanıcı şifresi değil anladığım kadarıyla.çünkü bilgisyar açılmıyor hemen şifre soruyor.

Alıntıları Göster
    değil kardeş yaa çok şey denedima am yok yok yok.deli olmammak elde değil soruyorum söylemiyorda.
  • quote:

Alıntıları Göster
    bios pilini çıkar ama hemen takma bi 10 dk bekle.sonra tak,aç.yine sorarsa ben burdayım

• quote:

Alıntıları Göster
    o zaman arkadslarin dedigi gibi bios pilini cikart 2-3 dk bekle duzelmesi gerekiyor fakat sonra babana ne cevap vereceksin sifre nereye gitti diye sorarsa

• quote:

Orijinalden alıntı: serji

o zaman arkadslarin dedigi gibi bios pilini cikart 2-3 dk bekle duzelmesi gerekiyor fakat sonra babana ne cevap vereceksin sifre nereye gitti diye sorarsa

Alıntıları Göster
    ammaann boşver vermem cevap falan ne biliyim baba derim
    Eve gidince deneyeceğim arkadaşlar inşalalh işe yarar.eğer yaramazsa arkadaşlar kulaklarınız çinler ona göre

• quote:

ammaann boşver vermem cevap falan ne biliyim baba derim
    Eve gidince deneyeceğim arkadaşlar inşalalh işe yarar.eğer yaramazsa arkadaşlar kulaklarınız çinler ona göre

Alıntıları Göster
    arkadaşlar kesin işe yarar diyosanız hemen gideceğim eve yoksa burdan evden geri buraya gelemem.kesin mi diyorsunuz öyle yaparsam sormaz mı şifre?

• quote:

arkadaşlar kesin işe yarar diyosanız hemen gideceğim eve yoksa burdan evden geri buraya gelemem.kesin mi diyorsunuz öyle yaparsam sormaz mı şifre?

Alıntıları Göster
    yaw kesin tabi sormaz ama dedigim gibi 3-4 dk bekle
  • quote:

Alıntıları Göster
    siyah ekraan diosun eğer oyleysee sormaz bide windowsa koyduysaan ozmn napcan bakalım =) kii biosa şifre koyan adam orayıda boş bırakmaz....
  • quote:

Alıntıları Göster
    kesin istiyosan yine olmassa bu sefer jumper ayarıyla oyna.clear jumper yapbi 10 dakka daha bekle.yani önce pili çıkar..jumper ı 2-3 konumuna getir.bekle 10 dakka.sonra jumperı eski konumuna getir.sonra pili tak.çalıştır gitsin.fişi çekili olsun pc nin

• quote:

Alıntıları Göster
    bios pilini çıkarınca tüm ayarlar sıfırlanıyor bildiğim kadarıyla şifre konusunu uzman arkadaşlar yanıtlasın:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZEUS__

kesin istiyosan yine olmassa bu sefer jumper ayarıyla oyna.clear jumper yapbi 10 dakka daha bekle.yani önce pili çıkar..jumper ı 2-3 konumuna getir.bekle 10 dakka.sonra jumperı eski konumuna getir.sonra pili tak.çalıştır gitsin.fişi çekili olsun pc nin

Alıntıları Göster
    yok yok oraya koymamıştır zaten babam fazla anlamaz amcam koymuştur bunu
    aklına gelmez oraya koymak eminim
    sağolun arkadaşlar şimdi eve gidip deneyeceğim o jumper dediğini yapamam ama pili çıkarıp deneyeceğim.teşekkürler arkadaşlar.1 saat içiinde kulaklarınız ansınız çınlarsa bilinki olmadı ya da ben yapamadım
    görüşürüz hepinize sonsuz teşekkürler.siz olmasanız bende olmazdım sizlerle varm

• quote:

bios pilini çıkarınca tüm ayarlar sıfırlanıyor bildiğim kadarıyla şifre konusunu uzman arkadaşlar yanıtlasın:D

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: cleaner80

herşey mi nasıl yani anlamadım neler sıfırlanır mesela?

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.