Şimdi Ara

Neden kimse Zotac'i önermiyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

forumda kimse Zotac ekran karti önermiyor, bunun nedeni ne? Gtx 1070 almak isstiyorum ve istedigim markalari stokta bulamiyorum. Zotac alsam ne eksileri var Asus, Msi ve Gigabyte'in ürünlerine karsi?

• Asus, Msi ve bu tür diğer markalar custom soğutma çözümleri uyguluyorlar kartlara.Böylece daha az ses çıkarıp daha iyi soğuyan kartlar elde ediliyor.Ayrıca genellikle oc performansları da iyi oluyor.Daha kaliteli ve dayanıklı bileşenler kullanılıyor.

Zotac ve sapphire diğer markalara göre daha uygun fiyatlı ve standart kartlar üretiyor.Alınıp kullanılabilir.Sıkıntı çıkma ihtimali diğer ürünlerle yaklaşık aynıdır.Kötü markalar değil kesinlikle.Ancak birde powercolor, vtx gibi markalar var.Asla almanızı tavsiye etmem.Daha ucuz ve düşük kaliteli ürünler üretirler.Arıza çıkarma ihtimalleri yüksektir.Daha önce powercolor hd 7870 ile kötü bir deneyim yaşamıştım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 980ti amp extreme'e asik biri olarak zotac bence iyi kartlar uretiyor ozellikle oc konusunda benim gibi cahillere yariyor
  • Almayı planladığım kartın MSI versiyonuyla Zotac versiyonu arasında 50-100 TL anca var.

Bu kadar düşğk meblağ için neden Zotac'la uğraşayım diye düşünüyorum ben genelde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zotac çabuk bozuluyor ve soğutması kötü. Eskiden olsa Zotac 1 numaraydı. Ama sonradan bozdu. Belki düzeltmiş olabilirler.

• valla 1070 amp extreme edition bekliyorum mükemmel görünüyor
  • İyi olduğundan amd fanlarını çıldırtıyor. Ondandır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hala i5 2500k Kullanan Var Mı?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hatchway kullanıcısına yanıt
    Hocam keşke göründüğü kadar mükemmel olsa. Zotac ın tasarımları beni de baya çekiyor fakat birçok vaka özellikle de 980 ti mevzusu beni soğuttu.

• expressimo kullanıcısına yanıt
    alınabilir bi gigabyte bide zotac gibi geliyor bana ama bilmiyorum biraz yaygınlaşsın.. sizce en alınabilir olan model hangisi 1070 ler içinde
  • valla diger zotac modellerini bilemem ama ben zotac gtx 980 kullandim asiri isiniyordu ve resmen boru gibi ötüyordu
    yeni kartlardanda zotac gtx 1070 ampnin sesli oldugunu duydum sadece
  • Hatchway kullanıcısına yanıt
    Gigabyte konusunda katılıyorum sağlam soğutması var ama pny,evga, galax veya msi tercih ederdim kaldı ki pahalı kartlar bunlar 3 e beşe bakmam. Kimi insanlar 3 5 yapıp zotac alabiliyorlar; elbette ki Extreme Edition olmuyor onlar. Belki de 980 ti a özgü bir durumdur zotac ı özellikle karalayan . Ne de olsa termik santral gibi kart. Genel olarak zotac pad kalitesini düşük tutuyor. 980 ti Extreme Edition ın yanmış olması ve evga versiyonun kütür kütür dayanması da bir etken zotac à karşı antipatik hissetmemde.

• expressimo kullanıcısına yanıt
    Evga ftw de iyiymiş aslında tr ye ne zaman gelir acaba bu kartlar :(
  • 3 yıl sonunda zotac gtx770 im arıza çıkardı değiştirmek zorundayım belki diğer markalarında ömrü bu kadardır

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.