|
Neden Lastik İşini Bu Kadar Sallıyoruz? (4. sayfa)
-
-
Testlerde gayet iyi geldi. Siz daha iyisini alırsınız
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Yav biliyorum da kalitesi,performansı aynı mıdırquote:
Orijinalden alıntı: Bethesta
Kormoran Michelin'in markası, Michelin tarafından üretiliyor.
Alıntıları Göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: 2jz1993
Testlerde gayet iyi geldi. Siz daha iyisini alırsınızBen daha iyisini aldım zaten burda çok yazıldı çizildi lassanın ne kadar berbat lastik ürettiği fiyatının hakkını vermediği barum kormaron vb markalar çok daha ucuza lassadan çok daha kaliteli lastik yapıp satıyorlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Etiket değerleri iyi, deseni güzel. Kullanan arkadaşım da var memnun. Niye kötü olsun ? Yazılıp çizilmesi umrumda mı sizce
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bu arada lastik tavsiyesi isteyen olursa, 195 50 r15 ebatlarında aracım. Lassa greenways aldım. Küçük ölçü kullananlar için tavsiye ederim. Temmuz sonunda 330₺ ye almıştım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Konuyla alakali olunca buraya yazayim dedim
Lassa zirai alanda cok iyi. Ozellikle traktor lastiginde uzun omurlulukte bir numara diyebilirim.
Good Yearin disler yari olmadan yanaklar catladi mesela
Lakin otomobil lastiginde ya ucuza kaciyorlar ya da kendilerini gelistirmiyorlar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Etiket değerleri ve testleri güzel, fakat bu sadece ilk sene geçerli. Bende lassa greenways vardı, 3-4 sene kadar kullandım ve ardından direkt kışlık lastiğe geçtim, nokian wr d4 almıştım. Lassa ilk zamanlar gayet güzeldi fakat zamanla kendini salmaya başlıyor. Farklı bir lastiğe geçince fark ettim bunu da. Kışlık lastikle sıcak havalarda dahi daha kısa mesafede duruyordu araç greenways'e kıyasla.
Ama dayanıklılık yönünde oldukça başarılıdır. Çukur mukur dinlemez, o açıdan uzun ömürlü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nacker -- 3 Ekim 2020; 19:22:24 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X