Şimdi Ara

Neden Lastik İşini Bu Kadar Sallıyoruz? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
3.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: PoloClassic75

Bizimkiler yapıyorlar,ben Michelin alıyorum babam gidip Kormoran alıyor tek farkı ismi diyor durumu ona anlatamadım ki bir türlü.Ha evet,iki lastik arasında afaki bir fiyat farkı da var doğru,lakin gerekirse binmem ama arabanın bakımlarını en iyi malzemelerle yapmaya çalışırım gücüm yettiğince.Accent Blue'da daha kendim harici Primacy 4 kullanana denk gelmedim
    Kormoran Michelin'in markası, Michelin tarafından üretiliyor.

• Polestar191 P kullanıcısına yanıt
    Testlerde gayet iyi geldi. Siz daha iyisini alırsınız

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bethesta

Kormoran Michelin'in markası, Michelin tarafından üretiliyor.

Alıntıları Göster
    Yav biliyorum da kalitesi,performansı aynı mıdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: 2jz1993

Testlerde gayet iyi geldi. Siz daha iyisini alırsınız

Ben daha iyisini aldım zaten burda çok yazıldı çizildi lassanın ne kadar berbat lastik ürettiği fiyatının hakkını vermediği barum kormaron vb markalar çok daha ucuza lassadan çok daha kaliteli lastik yapıp satıyorlar

• Polestar191 P kullanıcısına yanıt
    Etiket değerleri iyi, deseni güzel. Kullanan arkadaşım da var memnun. Niye kötü olsun ? Yazılıp çizilmesi umrumda mı sizce

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu arada lastik tavsiyesi isteyen olursa, 195 50 r15 ebatlarında aracım. Lassa greenways aldım. Küçük ölçü kullananlar için tavsiye ederim. Temmuz sonunda 330₺ ye almıştım

Neden Lastik İşini Bu Kadar Sallıyoruz?

• Konuyla alakali olunca buraya yazayim dedim

Lassa zirai alanda cok iyi. Ozellikle traktor lastiginde uzun omurlulukte bir numara diyebilirim.
    Good Yearin disler yari olmadan yanaklar catladi mesela

Lakin otomobil lastiginde ya ucuza kaciyorlar ya da kendilerini gelistirmiyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2jz1993 kullanıcısına yanıt

Etiket değerleri ve testleri güzel, fakat bu sadece ilk sene geçerli. Bende lassa greenways vardı, 3-4 sene kadar kullandım ve ardından direkt kışlık lastiğe geçtim, nokian wr d4 almıştım. Lassa ilk zamanlar gayet güzeldi fakat zamanla kendini salmaya başlıyor. Farklı bir lastiğe geçince fark ettim bunu da. Kışlık lastikle sıcak havalarda dahi daha kısa mesafede duruyordu araç greenways'e kıyasla.

Ama dayanıklılık yönünde oldukça başarılıdır. Çukur mukur dinlemez, o açıdan uzun ömürlü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nacker -- 3 Ekim 2020; 19:22:24 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.