Şimdi Ara

neden mersedesler rezalet durumda

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 90 öncesi tum mersedesler berbat durumda, ilanlara bakıyorum full orijinal diyip uçuk fiyatlara sattıkları mersedeslerin farlarını jantlarını gectim vites kollari bile ordan burdan ayarlanmış.
    bu memlekette hiç bi adam mı kıymet vermez bir şeyin aslına gerçekten anlamıyorum.
    geçen gun gordugum bir ilanda adamın biri yemin etmis ilk gunku gibi olduguna, jantlar baska, doseme baska (190e 2.3 16v dosemesi bulmus hatta), direksiyon baska, tamponun biri baska, ondeki izgara baska, ön cam dahi merso degil.

bu piyasada herkes yalan (sozum meclisten dısarı) soylediginden o. araba almıstım istemeyerek. simdi eski model bir arac arıyorum ancak gorunen o ki bulmak pek mumkun degil.

• Temizine denk gelmemişsin..
  • Ali hocamın dediği gibi temizi denk gelmemiş..

temizini bulmak zaten biraz zahmetli,biraz da şans işi,nasip
  • istendiği zaman temizi bulunur ama illaki biraz uğraştırır. Birde mercedes e binmek için aracı en az %50 tanımak gerekir . Arızasını tek belli etmeyen marka mercedes dir . Arızayı zamnında yakalayıp tamir edebilirseniz baş ağrıtmaz ama arıza tespiti bayağı bir geçerse ki son safhasına gelmiştir . Bayağı bi masraf çıkarır . Hayırlısıyla en temizini bulursunuz inşallah.
  • quote:

temizini bulmak zaten biraz zahmetli,biraz da şans işi,nasip
    Kesinlikle..
  • 20 yaşında temiz bir araç bulmak zor ama bulunamaz diye bişey yok şans işi tabi.ama mercedeslerde özellikle ruhsat tarihide sizi fikir verebilir.
  • slm benim war 1983 200d tamamıyla orjinal mootr yapılmıştır serviste araç. 300.000 km de resimde atabilirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Focus neden bu kadar pahalı !
    5 yıl önce açıldı
    Neden bu kadar ucuz?
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 20 yaş araç gerçekten zor
  • temizini bulmak zor ama iyice araştırırsan bulursun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.