hERKESİN bİR hAYATI vAR vE hERKES iYİ yADA kÖTÜ bU hAYATIN iÇİNDE aMA mUTSUZ vE üZGÜN oLDUGUMUZ aNLARDA vAR bUNLARI bİRBİRİMİZLE pAYLAŞABİLECEGİMİZİ dÜŞÜNÜYORUM nE zAMAN mUTSUZUZ bUNUN nEDENLERİ nE biZİ mUTSUZ yAPAN dURUMLARDA nE yAPMALIYIZ bENCE biR dÜŞÜNÜN kENDİNİZE gELECEKSİNİZ.....
çok arandığımda , eve misafir geldiğinde bıkıyorum herşeyden
İlginç bir düşünce ama galiba seni anlıyorum...
quote:
Orjinalden alıntı: potasium
quote:
Orjinalden alıntı: respectrespect
quote:
yalnız kaldığımda mutluyum yani
eve gelenlerin neden geldigini düşün ve hayal etmeye başla hepsini teker teker counter stıreke oyunundaki gibi vurup öldürüyorsun sonra kendine gel ve aynaya bak işte ben yanlızım de
sadece bir bakış açısı tabi
inanmaksızın bu rüya hayatımı değiştiriytor o mesajı unutmak için bana bir şans veriyor rüyaysa gerçekten artık uyanmak istiyorum Mutluluk bile acı veriyor, çünkü sonu var BİLİYORUM
bunalmaktan nefret ediyorum... Bunaldığımda yapamayacağım şey yok resmen, sinirden gözlerimden yaş geliyor... Daralıyorum, kalbim sıkışıyor, başım dönüyor, bi anda kafayı yiyorum resmen... Konuyla alakasız ama içimden geldi. Anlayacağınızı umarım..
bazen çok mutsuz oluyorum çok düşünüyorum ama sebebini bulamıyorum hatta içimden aglamak geliyor neden hayatımdaki herşey düzgün ilerlerken mutsuzum ben
büyük harf..gözüm ağrıyo bea
quote:
quote:
quote:
siz hiç geröek anlamda yanlız kalmamışsınız belli
sonucunu kesin bildiğim şeylerden çok daha şüpheli yaklaşıyorum bu da beni mutsuz ediyor strese giriom bunalıyorum.Örneğin Öss ye çok çalışmıştım alacağım puan aşşağı yukarı belli ama mutsuzdum sınav öncesi.Şimdi üniv de her sınav öncesinde böle oluor.
Yalnızlıktan ne anladığına bağlı hocam.
quote:
Orjinalden alıntı: İstanbul
quote:
quote:
quote:
siz hiç geröek anlamda yanlız kalmamışsınız belli
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme