Şimdi Ara

Neden Neden Neden

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2006 yılından beri l2 oynuyorum tr deki bütün serverların hepsinde sizin gibi oynadım adminleri idi oyuncuları idi hepsini tanıdım hepinizde beni tanırsınız ama kimliğimin yada bir kimliğinizin ne yada kimler oldugundan ziyade herzaman merak ettiğim konu oldu neden tr deki adminler hiç bir zaman birleşip güçlü bir server yapamadılar neden tr deki lineage potansiyeli hep boşlukta kaldı donate yaptırıp para kazanmakmıydı amac yada benim serverim seninkini gecer veya ben bilirim onlar bilmez egosumu yazık madem soruların cevapları bunlar ozaman neden kapattınız soruda burda boşlukta kalıyorsa adminlerde gercekten başarısızmı oldu her zaman insanların her zaman adminlerin emekleri neden hep hebaa oldu ve sacılan okadar paralar hadi parayı dısarıdada harcıyoruz evimizde oturduk ve oynadık bu makul gorulebilir veya anlaşılabilir e ozaman cocuktuda adminler şimdi büyüyüncemi sıkıldılar oyundan bence tr adminlerini bir araya getirmek lazım tabi hala ozunde lineage2 oyuncusu kaldı ise veya lineage2 serveri hala kurmak isterim diyen bir admin kaldı ise ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi perfuda -- 20 Ağustos 2014; 19:43:37 >

• En sonunda açtırcanız bana bir midrate c6 :)
  • bu benim sorularıma cevap degildi ama
  • C4 İSTERİZ

• Valla bende merak etmiyor degilimde kardesim kimi adminler var kafasına bi kez vurunca item veriyolar hard dayak atsan serveri üstüne yaparlar eee burası turkiye her yer gangsta dolu kim olduğunu bilince millet bu tip seyler oluyor duydum bi kac kez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rusyada bir cocuk klan liderini kestiler diye bir kişiyi bıcaklamıstı boyle manyaklarda var tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi perfuda -- 21 Ağustos 2014; 13:52:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eRcn.

En sonunda açtırcanız bana bir midrate c6 :)

Sen acsan acsan konu acabilirsin burda ancak :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi perfuda -- 22 Ağustos 2014; 16:41:12 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Neden bu kadar ucuz?
    4 ay önce açıldı
    ekonomi beni delirtti
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: perfuda

quote:

Orijinalden alıntı: eRcn.

En sonunda açtırcanız bana bir midrate c6 :)

Sen acsan acsan konu acabilirsin burda ancak :D

Biraz daha gaz ver :D
  • ne alaka kaç kere server actın :) ben gercekci yaklaşmıstım sein yazına gore :D sen konu ac burda boşver server işini bileler acıyor zaten
  • Adam gibi server açmak gerçekten fazla maliyeti olan birşey homemade l2j serverlerden bahsetmiyorum olay sadece maddi değil tabi burda bir kaç madde daha var bu konuda

malesef bizler türk oyuncular genelde destek olmak yerine köstek olmayı tercih ediyoruz bu yetmezmiş servere destek olanlarıda yargılıyoruz donater zart zurt diye

oyuncuların herşeyi bildiklerini görüyoruz bilmeyen yok maşallah nazar değmesin oyun anlayışımız 3 bishop 6 archerden olusuyor :D

türk serverlerinde seviye yerlerde world chatten sadece küfür akıyor milletin anasına bacısına bi oyun için giydiren çok gereksiz velet var belki yaşları var ama ruhları velet adamların

adminlerimizde pek bi bilgili oluyor genelde java serverde hiçbirşey çalışmıyorken 3x 5x lowrate oynatmaya çalışanlarmı dersin oyuncular tarafından kandırılanmı dersin hayatında craft yapmamış adminlermi dersin yani daha bir çok şey yazılabilir ama zaman kaybı

• Bir serverin maliyetinin oyle cok yüksek rakamlara cıkacagını sanmıyorum orta derece takip edenler bile bu işin ilk etapta bin tl lik bir masrafı oldugunu bilir burda amac doru kişileri aynı hedefe yöneltmek mümkünatı ile cok iyi bir server yaratılabilir bununla beraber balanc ayarları cok iyi değilse tabiki 5 okcu 2 bishop olacak buda yine server adminlerinin eksikliğidir oyuncuların değil bence tr deki sunucuların bu hale gelmesinin neden server sahiplerinin yakındaki ve cevresindeki arkadaslarına itemleri bedava dagıtmasındandır zaten donate ile oynayanlar o harcamayı gözden cıkarmıstır tr de üç kişi değişik isimler altında off server yapmıstır kimi zaman kendi hataları kimi zamanda bıkkınlık ve takipsizlik serverlerin kapanmasına neden oldu ama bu üç kişi dısında java acıpta off server yaptım diyen biriside oldumu hatırlamıyorum .Şuanda server acarmı birisi bilmiyorum sonucta tüketim toplumuyuz bir servera 1 yada 2 ay oynayan direk başka bir server gördüğünde gidiyor tüketim toplumu olmamız burda gözle görülür bir hal almıs durumda hemen lvl alıp hemen takı alıp kale savası yapıp hero olup baska bir servera geciliryor ki busekilde oynayan malesef l2 oyunun benimseyen bir cok insan bulunuyor kezaa forumdada görmek mümkün merak ediyorum en son kaç yılında bir dino almak icin görev yaptılar bunun gibi tüketmeye ve hiç bir üretgenlik göstermeye meyili olmayan guruh icinde server acmak nekadar mantklıdır buda ayrı bir tartısma konusu burda su server bu server acılıyor diyenler misal en son hangi serverda pet yapmıstır bu bence güzel bir soru ve cevap o kişinin l2 yi neden oynadıgında saklıdır tüketmek icinmi yoksa diger oyuncularla birşeyler paylaşmak icinmi

• Tüketim toplumu olduğumuz ve karşımızdaki insanlara saygı gostermedigimiz konusunda hem fikirim.. verilen bir emek var ama nedense hep Türk playerlar tarafından kötüleniyorlar.. olmayan gerçekleşmeyen olayları gercekmis gibi anlatiyorlar.. istediklerini elde edemediklerinde, sonra çamur at izi kalsın hesabı öyle kaliyor. Kimse sahip çıkmıyor oynadığı yere admine inanmak yerine atılan çamura inanıyorlar..

L2 khadia da geçen bir diyalog.. server açılalı 1 hafta olmuş ve oyunda daha büyük bosslar açık değilken.

player(nickini hatirlayamadim) : adamda +10 baium gördüm..
    desecrate: öyle bir şey olması imkansız oyunda bosslar açık değil..
    player: yaf kardeşim yalan mı konuşcam adam tradede gösterdi...
    desecrate: öyle bir şey olmaz kardeşim...
    player : o zaman sen verdin...

Sonuç adam banlanir.. banlaninca yan karakterler açar globalden admin item dağıtıyor diye yazarda yazar..

• Sen hiç konusmasan abim dedigin o ile ittifaklar kurmadınmı kankanla bize karşı iyi hatırla player unutmaz tıpkı saitx ve kings in yaptıgı gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi perfuda -- 25 Ağustos 2014; 21:38:45 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.