Şimdi Ara

neden okumuyo ki:S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • tvde film izlicem dvd player var usbye attım ama okumadı uzantı flv.. ne olması lazım veya neden okumuyor? lazımmm

• flv uzantısını dvd player okumaz avi ye çevirseydin ya..
  • şimdi de oynatılamayan format diyo..
  • flv player programını indirip pc de calıstır...
  • pcde çalışıyoda zaten bu annem için doğumgünü hediyesi pcden hiç anlamıyo ben de tvden anlamıyorum bunun olması lazım ama niye olmuyor anlamadım..
  • beyler gerçekten bu durum benim için çok önemli.. usbye avi olarak atıyorum listede çıkıyor ama oynatılamayan format diyo mp4 yapıyorum listede bile gözükmüyor cdye yazmayı denedim bi ihtimal olursa diye avi olarak attığımda nero kabul etmiyo mp4 olarak attığımda yine listede gözükmüyor lütfen biri yardım etsin bu televizyondur dvd playerdr hiç anlamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: qURa/

beyler gerçekten bu durum benim için çok önemli.. usbye avi olarak atıyorum listede çıkıyor ama oynatılamayan format diyo mp4 yapıyorum listede bile gözükmüyor cdye yazmayı denedim bi ihtimal olursa diye avi olarak attığımda nero kabul etmiyo mp4 olarak attığımda yine listede gözükmüyor lütfen biri yardım etsin bu televizyondur dvd playerdr hiç anlamıyorum

Dvd player ın üstünde desteklenen formatlar yazmıyor mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CMOS Ne Demek Arkadaşlar ??
    17 yıl önce açıldı
    Bu Ne Demek Şimdi?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • vlc media player ile calıstırabilirsin .
  • quote:

Orijinalden alıntı: KakaMolitan

quote:

Orijinalden alıntı: qURa/

beyler gerçekten bu durum benim için çok önemli.. usbye avi olarak atıyorum listede çıkıyor ama oynatılamayan format diyo mp4 yapıyorum listede bile gözükmüyor cdye yazmayı denedim bi ihtimal olursa diye avi olarak attığımda nero kabul etmiyo mp4 olarak attığımda yine listede gözükmüyor lütfen biri yardım etsin bu televizyondur dvd playerdr hiç anlamıyorum

Dvd player ın üstünde desteklenen formatlar yazmıyor mu?

malesef yazmıyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: kayaki

vlc media player ile calıstırabilirsin .

uzantı değiştir dediğimde vlc media file parantez içinde bi sürü bişiler çıkıyo bunlardan birini çalıştırır heralde ama hangisini çalıştırır bilmiyorum..
  • neroda veri diski yarat dersen atar karışmaz ne attına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tenth Doctor -- 2 Eylül 2009; 1:01:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr LoneLy

neroda veri diski yarat dersen atar karışmaz ne attına

denedim ama yine aynı şey okumadı listede göstermedi
  • Konu yanlış yerde. Lütfen konuları forumdaki uygun bölümlere açınız.

Bölüm Kuralları:http://forum.donanimhaber.com/m_21275389/tm.htm

2) Konularınızı lütfen ilgili bölümlere açınız. Teknik konular ilgili bölümlerine aittir.Sorularınıza hızlı yanıt almak için konu dışına ait olmayan konuları bu bölüme açmayınız. Bu konular taşınmayıp, silinecek ve konuyu açan üyeye uyarı verilecektir. Bu davranışın devamında üyeye Konu Dışı bölümüne bir daha mesaj atamama cezası verilecektir.Fıkra, komik olaylar ve eğlence ile ilgili herşey Mizah / Eğlence , Spor ile ilgili herşey Futbol ya da Diğer Sporların Gündemi , MSN ile ilgili herşey MSN ve türevleri , film, müzik ve kitaplar adına her şey Sinema - Müzik - Kitap bölümüne aittir.

İyi forumlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.