Şimdi Ara

Neden olmuyor anlamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sayısal öğrencisiyim.Gerçekten çalışan biriyim hakkıyla çalıştığıma inanıyorum.Piyasadaki en zor kitapları alıp çözüyorum yanında da çıkmış soruları çözüyorum az az.Ama deneme puanım 4 puan türündede yaklaşık 400 gibi bişey geliyor.Haftalık 1500 soruyu buluyorum.Hani kolay çözüp kendimi kandırıyorum desem o da değil en zor yayınları uğraşa uğraşa çözüyorum.Neden olmuyor anlamadım.Neden 420-430 alamıyorum.Bu çalışma nereye gidiyor?Gerçekten merak ediyorum.Bu arada ygs sıralamam 40 bin.

• Kademeli artışı dene kolay testlerle basla konu pekissin en son zor yayina gec kolayda pratik kazan elin alissin sonra zorlarda daha cabuk dusunursun hem hizli hizli cozmen deneme acisindan pratiklestirir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deniyecem hocam sağol.Çok zeki bi insan olduğumu düşünmüyorum ama yinede bu kadar çalışmanın heba olması koyuyor yani.
  • Hocam soru çözebilecek seviyedeysen dersane gibi gereksiz bir yerde vakit harcama.Sadece çözemediğin soruları hakkıyla öğrenirsen başarıya ulaşacaksın bence.
  • Hocam alınma ama kapasite meselesidir adam az çalışır iyi alır bi başkası ne yapsa nafile , sen elinden gelenin en iyisine bak

• quote:

Orijinalden alıntı: cancanlakop

Hocam alınma ama kapasite meselesidir adam az çalışır iyi alır bi başkası ne yapsa nafile , sen elinden gelenin en iyisine bak

Yav he he ne alakasi var zeki olmayip cok derece yapan kisi var tek sebebi ineklemeleriydi.

• bu arkadaş çalışıp yapamıyorum diyor ama

• quote:

Hocam alınma ama kapasite meselesidir adam az çalışır iyi alır bi başkası ne yapsa nafile , sen elinden gelenin en iyisine bak

Katilmiyorum zekasi normal olan insanlar bile derece yapabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: ACIT

quote:

Katilmiyorum zekasi normal olan insanlar bile derece yapabilir

Ben zaten ilk 5k üstün zekadır gibi bişey söylemedim

• Tabi kapasite meselesi doğru diyosun.Ama ygs ye fazla kasmadan(ortalama diyelim) 40 bin yaptım sene boyunca lys yi aksatmadım diyebilirim.Ygs den 40 bin olmayı kabulleniyorum ama lys de 400 gibi bi puanı kabullenemem.Çok zeki olduğumu söylemiyorum asla ama ygs de ortalama bir çalışmayla 40 bin yapan biri olarak salak da olduğumu söyleyemem.Yani çalışıyorum ama bi yerde yanlış mı var bilemiyorum.Belkide erkendir tabi daha sınava epey vakit var diyebiliriz.Belki de kapasitem bu kadardır bilemeyiz tabiki
  • Hep deniyor lys calisma sinavi diye zeka fark etmez ha zeki insan 1 saat calisir sen o konuicin 3 saat harcarsin ama duzenli calistiktan sonra lysyi rahat halledersin. Sen onune bak ygs gecti gitti

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.