Şimdi Ara

Neden Opeth bu kadar iyi? (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
505
Cevap
17
Favori
22.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Severek dinlerim ama çok ağır metal olan şarkıları hariç. başım ağrıyor dinlerken.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wolves In The Throne Room

quote:

Orijinalden alıntı: Maggese

Son 2 album bence cok daha iyi, ilk albumu digerlerine gore zayif buluyorum.

Opeth'i hiç dinlemedim, bir iki şarkı hariç belki. İlk defa şu an Spotify'da Orchid albümünü dinliyorum, son parçadayım. Bitsin diye işkence çekiyorum yav çok amatör olmuş sanki ilk albüm. Ama diğer albümleri severim eminim. Çok sevilen bir grup.

İlk albümü sevmediysen neden zorluyon derseniz grupları ilk albümlerinden itibaren dinliyorum. Beğendiğim parçalar çıkarsa da listeme atıyorum.

Oh bitti.

Aboooooovv çok utandım şu an bu mesajım için. Mis gibi albümmüş lan, çok beğendim bu sefer. Amatör demişim bir de allah beni kahretmesin. Yukarıdaki sözlerimi geri alıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-368EFBB24 -- 21 Kasım 2017; 13:31:16 >

• quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Maggese

Son 2 album bence cok daha iyi, ilk albumu digerlerine gore zayif buluyorum.

Opeth'i hiç dinlemedim, bir iki şarkı hariç belki. İlk defa şu an Spotify'da Orchid albümünü dinliyorum, son parçadayım. Bitsin diye işkence çekiyorum yav çok amatör olmuş sanki ilk albüm. Ama diğer albümleri severim eminim. Çok sevilen bir grup.

İlk albümü sevmediysen neden zorluyon derseniz grupları ilk albümlerinden itibaren dinliyorum. Beğendiğim parçalar çıkarsa da listeme atıyorum.

Oh bitti.

Aboooooovv çok utandım şu an bu mesajım için. Mis gibi albümmüş lan, çok beğendim bu sefer. Amatör demişim bir de allah beni kahretmesin. Yukarıdaki sözlerimi geri alıyorum.

hosgeldın aramıza o zaman

• Hoşbuldum.

@Peace Sells.. arkadaş sağolsun, sayesinde tekrar dinledim ve gerçekten bu sefer çok hoşuma gitti gerek riffler, gerek akustik bölümler. Beğeneceğim zaman bu zamanlarmış. Zamanla tüm albümleri dinleyeceğim
  • quote:

Hoşbuldum.

@Peace Sells.. arkadaş sağolsun, sayesinde tekrar dinledim ve gerçekten bu sefer çok hoşuma gitti gerek riffler, gerek akustik bölümler. Beğeneceğim zaman bu zamanlarmış. Zamanla tüm albümleri dinleyeceğim

diger albumlerınde brutalı bıraksa da ben cok sevıyorum opethin her albumunu umarım sende dıger albumlerıde seversın.genelde bazıları ılk albumden sonrasını sevmez.

• Tuyuh kullanıcısına yanıt
    İlla brutal olsun diye bir takıntım yok hocam, biliyorum son albümlerinde biraz daha rock'a doğru evrilmişler. Dinledikçe kendim göreyim
  • Opeth muhteşem bir grup ama ben era yı beğenmedim, sorceress falan güzel burden A hiç girmiyorum zaten

• Dinlemeyin dinlettirmeyin yoksa birakamazsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: DaveMurray

Dinlemeyin dinlettirmeyin yoksa birakamazsiniz

Hocam 2 hafta önce blackwater park albümünü indirdim.Ben normalde brutal falan sevmem ama yavaş yavaş alışmaya başladım.Ama clean olsa daha iyi olurmuş sanki

• quote:

Orijinalden alıntı: CooperLoL

quote:

Hocam 2 hafta önce blackwater park albümünü indirdim.Ben normalde brutal falan sevmem ama yavaş yavaş alışmaya başladım.Ama clean olsa daha iyi olurmuş sanki

Clean olsa o tadı alamazsın ve bi numarası olmaz, ying yang keşke sadece beyaz olsun demek gibi
  • performans fevkalade
  • Hocam ben de still life i baya begeniyorum adamlar yapmis

• quote:

Orijinalden alıntı: The Mandalorian

quote:

Orijinalden alıntı: CooperLoL

quote:

Clean olsa o tadı alamazsın ve bi numarası olmaz, ying yang keşke sadece beyaz olsun demek gibi

Alıntıları Göster
    Bu mesajı yazdığımdan beri Orchid, Morningrise ve Pale Communion albümlerini dinledim tabi bi de balckwater park var.

Sanırım ben de yavaş yavaş Opeth fanı oluyorum

Night and the Silent Water, To Bid You Farewell, The Twilight Is My Robe, Blackwater Park, Black Rose Immortal, Cusp Of Eternity daha neler neler Opethin tarzında bi grup da bulamadım

Albümleri bitirmeye korkuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Einar Solberg

Bu mesajı yazdığımdan beri Orchid, Morningrise ve Pale Communion albümlerini dinledim tabi bi de balckwater park var.

Sanırım ben de yavaş yavaş Opeth fanı oluyorum

Night and the Silent Water, To Bid You Farewell, The Twilight Is My Robe, Blackwater Park, Black Rose Immortal, Cusp Of Eternity daha neler neler Opethin tarzında bi grup da bulamadım

Albümleri bitirmeye korkuyorum

Alıntıları Göster
    Opeth gibi bir grup değil ama ben ilk albümlerinde aynı tadı aldığım bir grup olan Orphaned Land'i öneririm.

• Metal müzikle hiç işim olmaz. Daha çok trip hop, down tempo dinlerim. Ama bu Heritage albümü bir başka. Hatta en sevdiğim albümler listesinde. Albümden Folklore, Haxprocess, Famine muhteşem. Damnation da çok mükemmel albüm.

Diğer albümlere de alışma evresindeyim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Italoman -- 23 Ekim 2018; 14:47:50 >
  • Burden'ın bir şaheser olduğunu düşünüyorum, hangi albümleri dinlemeliyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noel Gallagher

Burden'ın bir şaheser olduğunu düşünüyorum, hangi albümleri dinlemeliyim?
    Sen Damnation dinle
  • Bu bir meşaz mı bana lanetli mi demek istiyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noel Gallagher

Bu bir meşaz mı bana lanetli mi demek istiyorsun
    Bu bir espiri miydi?

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.