Şimdi Ara

***Neden OTOMATİK ARKADAŞLAR*** (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
1.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • araba kullandınmı o zevki alıcaksın otomatik arabayı sürerken inanın ki hiç zevk almıyorum arabanın devrini tam tuturamıyorum patur putur vites değiştiriyo bayan ve yaşlı işi otomatik bizim gibi genç delikanlılara otomatik gitmez o kadar
  • quote:

Orjinalden alıntı: aLLyC

Yukarida Bir arkadasimiz Otomatik Icin Konfor+Emniyet demis.

Uzun yolda kaza yapma oraniniz daha yuksektir Otomatik vites bir aracta nedeni ise sag kol ve sol ayak surekli olarak bostadir Bu size Ekstra bir rehavet verir. Dikkat daginikligi daha cabuk olur. Vitesli aracta ise vucudunuzun neredeyse her bolgesi vites degisimi sirasinda oynadigi icin direksiyon basinda daha dikkatli olursunuz.

Tek Sebebi Zevk
    Ben otomatik viteste arabayi baskasi kullaniyormus gibi hissediyorum cok rahatsiz ediyor beni.

sağ kol boştamı !!! direksoynu tek ellemi tutuyorusunuz üstelik uzun yolda.
  • quote:

Orjinalden alıntı: emregulec_1905

araba kullandınmı o zevki alıcaksın otomatik arabayı sürerken inanın ki hiç zevk almıyorum arabanın devrini tam tuturamıyorum patur putur vites değiştiriyo bayan ve yaşlı işi otomatik bizim gibi genç delikanlılara otomatik gitmez o kadar

Milim milim ilerleyen bir trafikte görürüm ben seni araba kullanmaktan zevk mi alıyorsun işkence mi çekiyorsun?
  • artilari, vitesle isin olmuyor geri kaymiyor ist trafiginde yogunsa ozellikle rahat ediyorsun yorulmuyosun dur kalklarda.
    eksileri aslinda pek yok gibi ama son yeni cikanlar icin diyorum ...
    turkiyedede son zamanlarda tutulmaya basladi artis goruyorum
    evet fazla yaktigi dogru ama deger + bazi modellerde gene bu yakit tuketimi manuelden de ekonomik ;)

Selamlar

quote:

Orjinalden alıntı: ErEn ErKaN

Arkadaşlarım merak ediyorum neden otomatik vites diye == Artısı ne eksisi ne ? Niye türkiyede az tutuluyor ? Genelde fazla yakar diye bir kanı var bu doğrumudur ? Merakımı giderirseniz sevinirim
  • kullanınca anlarsınız neden otomatik sorusunun cevabını. 6 yıldır otomatik kullanıyorum. yıllardır meğerse boşa yorulmuşum diyorum. fazla yakmasına gelince, her güzelin bir kusuru vardır. ama bence değer. ayrıca da çok yakıp ne yakıyor ki? manuelinden en fazla 100 km de 1 lt fazla yakar. yani 100 km de 3 ytl falan. 3 ytl nedir ki? bu konforun yanında... ohhh sefam olsunnnn
  • 87 MODEL TAUNUSUMUZ VARDI otomatikti şanzumana anahtar değmedi daha 2 sene önce sattık
    otomatik vites herşeyi kendi ayarlarığı için sürücü hatası arızalarından kurtulmuş oluyorsunuz. baskı balatada olmayınca onun masrafı da yok problmsizdir otomatikler rahattır konforludur ama her güzelin dikenide vardır tabiki biraz daha fazla yakar ve biraz daha az ataktır.
  • Her ikisinide kullanıyorum. Şu anda altımdaki araba otomatik. Bence her ikisinin yeri de ayrı. Zaman zaman düz vites aracı aramıyor değilim. Ama düz vites kullanırken de otomatiği aradığım çok oluyor.

Birde "düz vites genç işidir" olayına katılıyorum. Kontrol sende. Hiç bir şekilde sınırlanmıyorsun. Otomatik biraz daha olgunluk getiriyor insana.
  • İmza derim.
    Cahille tartışma cahil sanarlar diye bi laf var. Her otomatik başlığında olduğu gibi zırvalıklar almış başını gidiyor, cevap vermekten yoruldum...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.