Şimdi Ara

Neden Passat B8 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
2.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Onyargisiz

neden passat cunku bizim ulkede ne kadar arabadan anlamayan fiyat performans nedir bilmeyen motor sanziman uyumundan bihaber parasi mercedes bmw ye yetmeyen ama hava atmaktan da geri durmak istemeyen insan varsa passat alir golf alir polo alir bu kadar acik ve net!
    birakin alsinlar dsg nin dogusun tadina varsinlar yahu passati c180 den golfu 1.16 dan a3 ten iyi diyen hiz sabitleyicisi olmayan sadece 2 hava yastigi bulunan poloya tapan insanlar var ne anlatsaniz bos...
    Yanlış anlamadıysam golf 1 serisinden iyi diyenlere isyan etmişsiniz şimdi golfün 1 serisinden ve en sondan bir önceki a serisinden kat be kat iyi olduğu bir gerçek bunu her birininin içine binen herkes rahatlıkla anlar 1 serisi c segmentinin üst sıralarında bile değil malzeme kalitesi vs olarak ZF şanzımanı iyi o kadar.Eğer adı volkswagen olmasaydı kesinlikle C premium bir araç sayılırdı.Millet sırf ismi bmw mercedes diye aynı paraya daha kalitesiz arabaya binmek zorunda değil.Golf her zaman c sınıfının kalite standartlarını belirleyen bir arabadır öyle kolay kolay yabana atılamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-041FF024C -- 22 Ekim 2019; 18:4:27 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Hangi D segmenti aracı alıp 2 sene kullanıp 25.000-TL kar ile anahtarı havaya atıp yere düşmeden satabiliyorsun?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-007649809

130-140 bin liraya otobüs km’leri yapmış o araçları almaktansa Passat daha mantıklı, forum ne derse desin, hatta benim yorumuma her like bir eksi olsun yine de söylemekten imtina etmeden diyorum ki Passat D segmentinin kralıdır. Rakibi çoktur, Tr’de hepsi boştur. Forumda trafikte hiç görmediğimiz araçları öven bir tayfa var, en çok tutulan araçları sürekli kötülüyorlar, bunlar derin forumcu.
    2 ay önce makyajlı w204 1.8cgi araç aldım.En dolusu.130 bin km'de.Servis bakımlı.Boyasız.Bakiyorum Passat fiyatlarına nerdeyse benim aracımın modelinde kmsinde.Tas çatlasın 2-3 yaş 20-30 bin km fark ediyor.Ne alaka ???? Passat ne C class ne ?
    Ayrıca rakiplerine göre kötü bir araç olmayabilir ama Türkiye pazarında ederinin çok üstünde satıldığı çok net
    Ben beğenmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benzinli belki de LPG’li, muhtelif yerleri Yozgatlı Nedim ustanın çekiç dokunuşlarıyla yeniden yorumlanan, kalıpları mercedes arşivinde yerini almış bir model nereye, wolfsburg’un milli duruşuyla şekillenmiş, Tdi motoruyla mutmain eden, ekonomi, fiyat, performans, kalite gibi dört eğilimi birleştiren Passat nereye.

• Çünkü yanında nargile ve dar paça pantolon hediye.

• Sadece ABD'de ortaya cikan emisyon sahtekarligindan dolayi bile, VW grubunun sadece Passat degil, herhangi bir urununu almaktan uzak dururum. Hem parami, aldatmacayi kasti ve kurumsal olarak yapan bir firmaya vermek istemem, hem de ortaya cikmamis baska aldatmacalari olmadigini bilemem.

Tabi bu benim kendi gorusum; geneli itibariyle yalansever bir topluma anlatilacak mevzu degil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onyargisiz

neden passat cunku bizim ulkede ne kadar arabadan anlamayan fiyat performans nedir bilmeyen motor sanziman uyumundan bihaber parasi mercedes bmw ye yetmeyen ama hava atmaktan da geri durmak istemeyen insan varsa passat alir golf alir polo alir bu kadar acik ve net!
    birakin alsinlar dsg nin dogusun tadina varsinlar yahu passati c180 den golfu 1.16 dan a3 ten iyi diyen hiz sabitleyicisi olmayan sadece 2 hava yastigi bulunan poloya tapan insanlar var ne anlatsaniz bos...
    Golf 1 serisinden iyi zaten. Şanzımanı iyi olan araç daha iyi olmuyor, Golf birçok noktada a3 ten ve 1 serisinden öndedir. Komple bir araçtır.Tüm zamanların en çok satan 2. aracıdır.
    Bizim ülkede algı var millet hava atmak için golf,passat alıyor gibi bir şey saçmalamışsın. Madem bizde algı yüüznden bunlar çok satılıyor. Avrupaya da mı biizm algıyı yaydık ? Dünyaya da algıyı yaymışız galiba ki satış rakamlarında passat d sınıfını golf de c sınıfını açık ara önde götürdü,götürüor ve götürmeye de devam edecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: canlee89

Yeni Passat 1.6 TDI 120 PS DSG
    Elegance
    319.700,00 TL
    Extra r line ile 285.000 tl ye veriyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Melikşah_38 M kullanıcısına yanıt
    Ula hadi 1 serisini anladımda a3 ten nasıl iyi oluyor abi nasıl bi fanboyluktur kardeşim vw bile diyor audi bizim premium üst sınıfımız sana passat a4 ten iyidri..

• quote:

Orijinalden alıntı: Melikşah_38

Golf 1 serisinden iyi zaten. Şanzımanı iyi olan araç daha iyi olmuyor, Golf birçok noktada a3 ten ve 1 serisinden öndedir. Komple bir araçtır.Tüm zamanların en çok satan 2. aracıdır.
    Bizim ülkede algı var millet hava atmak için golf,passat alıyor gibi bir şey saçmalamışsın. Madem bizde algı yüüznden bunlar çok satılıyor. Avrupaya da mı biizm algıyı yaydık ? Dünyaya da algıyı yaymışız galiba ki satış rakamlarında passat d sınıfını golf de c sınıfını açık ara önde götürdü,götürüor ve götürmeye de devam edecek.

Alıntıları Göster
    emisyon sahtekari dsg sorunlu sanzimani fahis fiyatlarıyla laf ettirmiyor toz kondurmuyorlar gelmis gecmis dunyanin en cok satan araci corolla sizin kafaya gore teneke sizin bu anlayisiniza hersey mustehak DAYA DOGUS...

• Passat çılgınlığı sadece bizim ülkemizde var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bethesta

Kimse kimseye zorla mal satamaz. Kimse daha kötü bir malı daha pahalıya almaz. Ben Passat en iyi araba veya D segmentinin kralı da demiyorum, ama Avrupa'daki 30 ülkeyi de incelerseniz hepsinde Passat'ın satış rakamlarında lider olduğunu görürsünüz...

Herkes mi salak? Kimse mi araştırmıyor? Siz şahsen Insignia'yı daha çok beğeniyor olabilirsiniz, ama rakamlara bakınca insanların sadece %1'inin sizin gibi, ezici çoğunluğun ise Passat'ı savunan arkadaş gibi düşündüğünü görürsünüz.

Talisman çok daha fazla donanıma sahip, bilmem şu araba çok daha iyi şanzımana sahip vs.vs. diyebilirsiniz, ama sadece Türkiye'de değil, Avrupa'da da kimse almıyor bu araçları, herkes gidip Passat alıyor... bunun mutlaka haklı nedenleri vardır, sadece Türk insanını örnek göstererek genelleme yapamazsınız.

Alıntıları Göster
    Neden Avrupa satışları baz alınıyor ??

Mesela ABD'de bu segmentte Passat, Camry, Accord, Ford Fusion (Mondeo), vs. satılıyor. İçlerinde açık ara en az satılanı Passat. Buna göre en kötü araba Passat, en az satılıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: zeytinkoy

Mesela ABD'de bu segmentte Passat, Camry, Accord, Ford Fusion (Mondeo), vs. satılıyor. İçlerinde açık ara en az satılanı Passat. Buna göre en kötü araba Passat, en az satılıyor.

Alıntıları Göster
    Nedeni basit, ABD VW'ye karşı , daha doğrusu Avrupa araçlarına ek gümrük vergisi uyguluyor. Sadece Passat'a has bir durum değil, tüm Avrupa markaları için geçerli. Fazladan ek vergi olunca da ancak maddi durumu yerinde olanlar Premium'ları (BMW, Mercedes, Porsche vs.) getirtiyor. Ford Mondeo ile VW Passat'ın baz fiyatları aynı olsa, VW alman olduğu için %100 ek vergi ile satılıyor.

Yani Ford'un baz fiyatı %100 iken VW'lere %200 uygulanıp da neden VW satılmıyor demek çok çok komik kalıyor.

Aynısı şu an Türkiye'de BMW X5 için geçerli. Yeni X5 TR'de satılmıyor ve artık satılmayacak da. X5'ler ABD'de üretiliyor ve ABD'ye ek vergi koyduğumuz için korkunç rakamlara çıkıyor, kimse 2 tane Q7 fiyatına 1 X5 almaz. ABD'de kimse 2 Mondeo parasına 1 Passat almaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: zeytinkoy

Alıntıları Göster
    Bu arada satış rakamları demişken tüm dünya'daki global satışlarda D sınıfın lideri 660453 adet ile Passat. Yani TÜM dünya'nın en çok satılan D sınıf aracı Passat.

Pick-UP da Ford F, C sınıf da Corolla, SUV da Nissan X-Trail, küçük SUV da VW Tiguan, Compact sınıf da VW Golf, küçük sınıf da VW Polo 2018'de dünyanın en çok satılan modelleri.

Burada da genel sıralama:
    Neden Passat B8

NOT: Passat sahibi değilim, DSG'den dolayı VAG grubundan tamamen soğudum, ama bu gerçekleri görmeme engel değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bethesta -- 23 Ekim 2019; 12:8:10 >

• Bethesta kullanıcısına yanıt
    Nasıl da güzel sallamışsın öyle. Gelişigüzel vurmuşsun ama gol olmadı.

USA da satılan jetta passat nerede üretiliyor bir bakalım. Fiyatlarına da bak. Rakiplerinden pahalı mı değil mi

• Bethesta kullanıcısına yanıt
    Sürü psikolojisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Belash

Passat çılgınlığı sadece bizim ülkemizde var.
    Peki diğer ülkelerde, D sınıfında hangi araç en çok satıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bethesta

Kimse kimseye zorla mal satamaz. Kimse daha kötü bir malı daha pahalıya almaz. Ben Passat en iyi araba veya D segmentinin kralı da demiyorum, ama Avrupa'daki 30 ülkeyi de incelerseniz hepsinde Passat'ın satış rakamlarında lider olduğunu görürsünüz...

Herkes mi salak? Kimse mi araştırmıyor? Siz şahsen Insignia'yı daha çok beğeniyor olabilirsiniz, ama rakamlara bakınca insanların sadece %1'inin sizin gibi, ezici çoğunluğun ise Passat'ı savunan arkadaş gibi düşündüğünü görürsünüz.

Talisman çok daha fazla donanıma sahip, bilmem şu araba çok daha iyi şanzımana sahip vs.vs. diyebilirsiniz, ama sadece Türkiye'de değil, Avrupa'da da kimse almıyor bu araçları, herkes gidip Passat alıyor... bunun mutlaka haklı nedenleri vardır, sadece Türk insanını örnek göstererek genelleme yapamazsınız.

Alıntıları Göster
    Passat çok satılmıyor. Hangi avrupaymış bakalım?

Sallamak beleiş

• quote:

Orijinalden alıntı: Sedefci

Peki diğer ülkelerde, D sınıfında hangi araç en çok satıyor?

Alıntıları Göster
    Araştır gör kardeşim , kimse sana link atmak zorunda değil. Elinin altında internet var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-89183934B

Araştır gör kardeşim , kimse sana link atmak zorunda değil. Elinin altında internet var

Alıntıları Göster
    Daha sakin delikanlı, herkes senle aynı yaşta değil, biraz daha kibar ol lütfen. Ayrıca ben sana hitaben yazmadım, alıntı yaptığım arkadaş bir iddiada bulunmuş, ona sordum kaynağı nedir diye. Bak yukarda Amerika satış rakamları verilmiş, benim araştırmalarım sonucunda bildiklerim de Avrupada sınıfında lider Passat. Arkadaş farklı bir iddiada bulunmuş, kendisi cevap verir herhalde.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.