Şimdi Ara

Neden Passat B8

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66
Cevap
0
Favori
2.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Passat fiyatında 2.el bulabileceğiniz üst segment bmw f10 audi a6 tarzı passattan kat kat üstün e segment arabalar varken neden passat

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Kimse kimseye zorla mal satamaz. Kimse daha kötü bir malı daha pahalıya almaz. Ben Passat en iyi araba veya D segmentinin kralı da demiyorum, ama Avrupa'daki 30 ülkeyi de incelerseniz hepsinde Passat'ın satış rakamlarında lider olduğunu görürsünüz...

Herkes mi salak? Kimse mi araştırmıyor? Siz şahsen Insignia'yı daha çok beğeniyor olabilirsiniz, ama rakamlara bakınca insanların sadece %1'inin sizin gibi, ezici çoğunluğun ise Passat'ı savunan arkadaş gibi düşündüğünü görürsünüz.

Talisman çok daha fazla donanıma sahip, bilmem şu araba çok daha iyi şanzımana sahip vs.vs. diyebilirsiniz, ama sadece Türkiye'de değil, Avrupa'da da kimse almıyor bu araçları, herkes gidip Passat alıyor... bunun mutlaka haklı nedenleri vardır, sadece Türk insanını örnek göstererek genelleme yapamazsınız.
    neden passat cunku bizim ulkede ne kadar arabadan anlamayan fiyat performans nedir bilmeyen motor sanziman uyumundan bihaber parasi mercedes bmw ye yetmeyen ama hava atmaktan da geri durmak istemeyen insan varsa passat alir golf alir polo alir bu kadar acik ve net!
    birakin alsinlar dsg nin dogusun tadina varsinlar yahu passati c180 den golfu 1.16 dan a3 ten iyi diyen hiz sabitleyicisi olmayan sadece 2 hava yastigi bulunan poloya tapan insanlar var ne anlatsaniz bos...
    Hadi bi hesap yapalım. Şu anda en ucuz Passat 200.000 lira civarı dediler değil mi?

200.000 liramız olsa ne alırız; Mondeo güzel araba, Passattan daha kaliteli ama çok hem dizel hem benzinli çok yakıyor, piyasada yok, ikinci eli çok zayıf, hemen Passat önde. Insignia, Talisman hatta eski yeni farketmeden 508 hep ilerde ikinci el olarak ne olacağı belli olmayan araçlar. Sonra bakıyorsun en az 10 yıldır en çok satan D sınıfı araç Passat, satın aldıktan sonra satacak olsan hemen anında müşterisi hazır, ilave olarak satın aldığın fiyattan daha yükseğe satacağın tek araç.

Aynı fiyata BMW 5 , Mercedes E, Audi A6 hepsi ikinci el olacak, modeli düşük, kilometresi yüksek ve daha önce ne şekilde kullanıldığı hep kafada soru işareti.

Yine aynı fiyata BMW 3, Mercedes C, Audi A4 daha düşük kilometre, daha modelli fakat hepsi de daha dar, daha sıkışık. 40-45 + üzeri yaşlardaki herkes direk Passat'ı seçer.

Bazı ! partililerin kendi dışındaki herkesi cahil, eğitimsiz, bir şeyden anlamayan sanması gibi burada bazı gençlerin Passat alan herkesi böyle cahil sanması da kendi cehaletlerinin göstergesi.
  • 130-140 bin liraya otobüs km’leri yapmış o araçları almaktansa Passat daha mantıklı, forum ne derse desin, hatta benim yorumuma her like bir eksi olsun yine de söylemekten imtina etmeden diyorum ki Passat D segmentinin kralıdır. Rakibi çoktur, Tr’de hepsi boştur. Forumda trafikte hiç görmediğimiz araçları öven bir tayfa var, en çok tutulan araçları sürekli kötülüyorlar, bunlar derin forumcu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • D segmentin kralı mi
    Peki.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-007649809

130-140 bin liraya otobüs km’leri yapmış o araçları almaktansa Passat daha mantıklı, forum ne derse desin, hatta benim yorumuma her like bir eksi olsun yine de söylemekten imtina etmeden diyorum ki Passat D segmentinin kralıdır. Rakibi çoktur, Tr’de hepsi boştur. Forumda trafikte hiç görmediğimiz araçları öven bir tayfa var, en çok tutulan araçları sürekli kötülüyorlar, bunlar derin forumcu.
    D segmentinin kralı olduğunu neye göre iddia ediyorsunuz? Evet konforlu bir araç, piyasası var doğru ama D segmenti kralı demek tamamen abartı.
  • Valla arkadaşlar d sınıfında iki tane fiyat performans arabası var biri passat biri superb bunlardan ucuz d sınıfı var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: DeliCingene

Valla arkadaşlar d sınıfında iki tane fiyat performans arabası var biri passat biri superb bunlardan ucuz d sınıfı var mı?
    ucuz mu :d
  • Diablo kullanıcısına yanıt
    Peki kral kim bayım ? Bayiisinde bile koltuğuna bir kez oturulan Gulia’mı ? Yoksa Aylık satış adedi Harezminin bulduğu sayı olan Honda Accord mu ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Peugeot 308 mi Audi a3 mü ?
    12 ay önce açıldı
    Peugeot 308 mi Vw Golf7 mi ?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kral olma kriteri çok satması mı ?

Bana göre Insignia Passat'tan çok daha iyi bir araba. Tasarım, donanım, motor, şanzıman bakımından Passat'tan daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeytinkoy

Kral olma kriteri çok satması mı ?

Bana göre Insignia Passat'tan çok daha iyi bir araba. Tasarım, donanım, motor, şanzıman bakımından Passat'tan daha iyi.
    Kimse kimseye zorla mal satamaz. Kimse daha kötü bir malı daha pahalıya almaz. Ben Passat en iyi araba veya D segmentinin kralı da demiyorum, ama Avrupa'daki 30 ülkeyi de incelerseniz hepsinde Passat'ın satış rakamlarında lider olduğunu görürsünüz...

Herkes mi salak? Kimse mi araştırmıyor? Siz şahsen Insignia'yı daha çok beğeniyor olabilirsiniz, ama rakamlara bakınca insanların sadece %1'inin sizin gibi, ezici çoğunluğun ise Passat'ı savunan arkadaş gibi düşündüğünü görürsünüz.

Talisman çok daha fazla donanıma sahip, bilmem şu araba çok daha iyi şanzımana sahip vs.vs. diyebilirsiniz, ama sadece Türkiye'de değil, Avrupa'da da kimse almıyor bu araçları, herkes gidip Passat alıyor... bunun mutlaka haklı nedenleri vardır, sadece Türk insanını örnek göstererek genelleme yapamazsınız.

• Cryin kullanıcısına yanıt
    Neresi pahalı ? 1.5 tsi dsg cam tavan orta paket passat 195 bin lira. Bide bunun bi boş paket cam tavansızı var onun fiyatını bilmiyorum. Bana daha ucuz d segment göster hadi bir tane?

• quote:

Neresi pahalı ? 1.5 tsi dsg cam tavan orta paket passat 195 bin lira. Bide bunun bi boş paket cam tavansızı var onun fiyatını bilmiyorum. Bana daha ucuz d segment göster hadi bir tane?
    katılıyorum makyajlı passat fiyatıyla en mantıklı D segment araba.2.El garantisi bitmiş Dsg li passat almam ama sıfır olanı gözüm kapalı alırım şu şartlarda..
  • Passat'ın bu kadar çok satmasının sebebi, zamanında Passatların şimdiki Fransızlar, Koreliler gibi gırtlak araba getirip diğerlerinden daha ucuza satmasından dolayı.

Halkta "Passat algısını" oluşturan araba Passat 5.5'tur.

Şimdi Passat 5.5 donanım tablosunu atıp, bunun neresi gırtlak diyecekler ergenler olacak.O zaman Passat'la getirilen standart donanımlar şimdinin şerit takibi, kör noktası diyeyim de en azından akıllıca karşılaştırma yapsınlar, anlasınlar.

• neden passat cunku bizim ulkede ne kadar arabadan anlamayan fiyat performans nedir bilmeyen motor sanziman uyumundan bihaber parasi mercedes bmw ye yetmeyen ama hava atmaktan da geri durmak istemeyen insan varsa passat alir golf alir polo alir bu kadar acik ve net!
    birakin alsinlar dsg nin dogusun tadina varsinlar yahu passati c180 den golfu 1.16 dan a3 ten iyi diyen hiz sabitleyicisi olmayan sadece 2 hava yastigi bulunan poloya tapan insanlar var ne anlatsaniz bos...

• Yeni Passat 1.6 TDI 120 PS DSG
    Elegance
    319.700,00 TL

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hadi bi hesap yapalım. Şu anda en ucuz Passat 200.000 lira civarı dediler değil mi?

200.000 liramız olsa ne alırız; Mondeo güzel araba, Passattan daha kaliteli ama çok hem dizel hem benzinli çok yakıyor, piyasada yok, ikinci eli çok zayıf, hemen Passat önde. Insignia, Talisman hatta eski yeni farketmeden 508 hep ilerde ikinci el olarak ne olacağı belli olmayan araçlar. Sonra bakıyorsun en az 10 yıldır en çok satan D sınıfı araç Passat, satın aldıktan sonra satacak olsan hemen anında müşterisi hazır, ilave olarak satın aldığın fiyattan daha yükseğe satacağın tek araç.

Aynı fiyata BMW 5 , Mercedes E, Audi A6 hepsi ikinci el olacak, modeli düşük, kilometresi yüksek ve daha önce ne şekilde kullanıldığı hep kafada soru işareti.

Yine aynı fiyata BMW 3, Mercedes C, Audi A4 daha düşük kilometre, daha modelli fakat hepsi de daha dar, daha sıkışık. 40-45 + üzeri yaşlardaki herkes direk Passat'ı seçer.

Bazı ! partililerin kendi dışındaki herkesi cahil, eğitimsiz, bir şeyden anlamayan sanması gibi burada bazı gençlerin Passat alan herkesi böyle cahil sanması da kendi cehaletlerinin göstergesi.

• ülkedeki saçma sapan 2. el kaygısı olmasa insanlar passat alır mı?
  • Sedefci kullanıcısına yanıt
    Mondeo ya hiç bindin mi ? Neresi kaliteli abi ?

• quote:

Mondeo ya hiç bindin mi ? Neresi kaliteli abi ?
    Bindiğim ve uzun süre kullandığım için söyledim zaten. İç konforu, sessizliği, yol sonundaki verdiği daha az yorgunluk hissi ve malzeme kalitesi olarak Passat'tan çok daha kaliteli, D değil E sınıfı ile yarışacak vaziyette. Sadece multimedia kullanışlılığı gibi daha çok elektronik malzemeler konusunda Passat'ın Mondeoya karşı üstünlüğü var, o da gözü yolda olan benim gibilerin çok da umurunda değil. Ama gel gör ki adı Mondeo işte. Bir de Ford satış temsilcilerinin yıllardır Mondeo'ya önem vermemesi gibi sebebler.

Ha tabi önceki mesajımda söylediğim gibi hem benzinli hem de dizel motorda Passat daha üstün. Hem az yakıyor, hem daha performanslı.
  • 2. el masarati, porsche ferrari de var o fiyatlara.
    Sıfır araçla 2 . el aracı karşılaştırmıyorlar mı ...

• Yanlız bir iki konuyu atlıyor herkes. Biz araç alırken aman da şu donanımı da varmış diye alabilen bir ülke değiliz.

1. Passatın baz modeli ele alınırsa bence gayet de rekabetçi. Kimse kusura bakmasın diğer özellikleriyle kıyaslarsak passat 100 birim iken kimse suberbe 90 veya insigniaya 110 birim vermek istemiyor kolay kolay.

2. İkinci el bizde önemli arkadaş. Evlatlık edinmiyoruz o aracı. Hele bir de bilmem kaç sene kullanacaksan önemli değil diyenler oluyor, aksine yaşlandıkça o aracı satmak daha zorlaşıyor. Km artacak, belki piyasadan çekilecek. Ciddi stres oluyor.

3. Belki en önemsizi ama bir de insanların tepkilerini de önemsiyoruz biz. Ciddi para verdiği bir araç için bir de ordan buradan laf duymak istemiyor çoğu insan.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.