Baslik aslinda "Neden sevgilisi olanlar kendi isimleri ve sevgililerinin isimlerini duvarlara yazar?" olacakti.
El Cevap 1 : Demek istedikleri aslinda " Her ne kadar öküz gibi gorunsem de benim bile sevgilim olabilir" demektir.
El Cevap 2: Bu durum aslinda disariya mesaj vermektir. Şöyle ki : Yazan kişi kendisiyle ilgilenen platonik bir asiği oldugunu zannetmektedir. Fakat bir muddet sonra boynuzlandigini (?) gorunce "Sen mi beni boynuzladin !? Al sana, aha bi boynuz da sana" deme yontemidir.
El Cevap 3: 20'li yaslarda gorulen, kendini "erken bunamış" (erken bunama degil) gibi hissetme sonrasinda, ilk onune gelenble buyuk ask yasamak icin kendini zorlama, hatta tum dunyaya (tum dunya = duvar) haykirma hissidir.
El Cevap 4 : "Herkes yaziyor, ben de Kamber'im" deme bicimidir.
El Cevap 5 : "Ben Türk'üm" demnin baska bir yontemidir
El Cevap 6 : "Yahu yazacak bi b.k yok, bari sevgilimin adini yazayim" dusuncesinin hayata gecirilme bicimidir.
El Cevap 7 : Sevgilisi olmayanlari kiskandirma yontemidir. "Sevgili bulmak ööle her babayigidin harci degildir" deme hissidir.
El Cevap 8 : Erkeklerde kucuk yastaki "amcalara gosterme" baskisinin buyuyunce elde edilen meyvesidir.
El Cevap 9 : Bulundugu cemiyette yer edinme cabasinin kucuk hamlelerinden biridir. (Mesela kantin, sinif ortamlari gibi.)
El Cevap 10 : Bazilari da oylesine, iş olsun diye yazar. Nedeni bilinmiyor.
El Cevap 11 : Bazilarinin yazma nedeni bile yoktur. "İş olsun diye yazdim" bile demezler. Nedeni bilinmiyor
El Cevap 12 : Bazilarinin durumu, el Cevap11'dekinden de kötüdür. Bunlara halk arasinda "dengesiz" derler. Beyinciklerinde bir lezyon, atrofi vardir. Etio(neden)? Tedavi?
Not : Bu yazi, igrenc otesidir. Hic okumayin bile. Eger sansli iseniz once bu son satirlari okumussunuzdur. Yok eger bu satirlari ilk once okumadiysaniz, sansiniza küsün.
Not'unu ilk başta okudum Allah'tan...Ucuz kurtardık.
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by surrenalist</i> El Cevap 5 : "Ben Türk'üm" demnin baska bir yontemidir<hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
yine mi? + hala mı? [ban]
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by berber</i> <br /><blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by surrenalist</i> El Cevap 5 : "Ben Türk'üm" demnin baska bir yontemidir<hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
yine mi? + hala mı? [ban] <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
<font size='5'>+1</font id='size5'>
dr olarak cevabı basit ruh hastası diyorum insan yaptığı işin arkasında durmalı, duvara zıçıp gitmemeli