çok görüyorum insanlar o tür kişilere oo buyur abi nasılsın gibi tavırlarla yakşıyolar kızlar ise o tür kişilerden daha çok hoşlanıyolar haksızmıyım?çok görüyorum durum böyle
çok görüyorum insanlar o tür kişilere oo buyur abi nasılsın gibi tavırlarla yakşıyolar kızlar ise o tür kişilerden daha çok hoşlanıyolar haksızmıyım?çok görüyorum durum böyle
Sakın ha özenip de başlama
Öyle bişe yok ayrıca daha çok tiksinç görüyor kızlar
Seni babana sölicem
quote:
Orjinalden alıntı: [C_a_N_e_R]
Seni babana sölicem
bende seni annene şikayet etçem çok nfs oynuyosun rekor kırana kadar git ders çalış
quote:
Orjinalden alıntı: daturkishulan
quote:
Orjinalden alıntı: fifilmis
kandırmadılar hep görüyorum diyorum
dalga geçmeyin lan çocukla
kızlardaki libido düşüklüğü bunun tek sebebidir araştıranlar hem libido ne onu öğrenir hemde zihindeki duygusal manasını anlar burdada bole bişi bilmeden kafadan sallamazlar konuyu açan arkadaşla dalga geçiyorsunuz fakat o içinizdeki bu konuda en bilgili kişi gibi görünüyor...
quote:
kızlardaki libido düşüklüğü bunun tek sebebidir araştıranlar hem libido ne onu öğrenir hemde zihindeki duygusal manasını anlar burdada bole bişi bilmeden kafadan sallamazlar konuyu açan arkadaşla dalga geçiyorsunuz fakat o içinizdeki bu konuda en bilgili kişi gibi görünüyor...
belki, sigara içenler daha erken ölüyolar ondan olabilir
Öncelikle yaş kaç ? Böyle birşeyin doğru olduğuna inanman bile saçma. Sigara içiyorum 6 yıldır. Hiç diğer arkadaşlarımdan daha iyi bir itibar gördüğümü hissetmedim sigara yüzünden.
Böyle şeylere takmayın kafanızı. Elinizdeyken de başlamayın sigaraya. İtibar göstermek isteyen herşekilde gösterir hakediyorsan.
ne alaka ya ne biçim onular bunlar alaalla millet ne yapıcağını şaşırmış
o itibar gösterenler OTLAKÇIDIR da ondan abi bi fırt versene
saçma bi şey. doğruluk , eli yüzü düzgün ve temiz olmak itibarı getirir.
bencede üniversitede yada lisede bile arkadaş grubu edinebilmek adına sigara içen arkadaşlar olduğuna çok içten inanıyorum birebir gözlemlerim olduğunuda belirtmek isterim