Şimdi Ara

Neden Superonline ADSL seçeyim? TTNET daha mı iyi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yeni bir eve taşındım ve yalın internet kullanmak istiyorum
    Buralarda fiber yok, KabloNet'in de kötü bir şey olduğunu tahmin ediyorum (Beşiktaş, Cihannüma Mah.)

TTNET'ten bıktığım, devlet kurumu hantallığında olduğunu düşündüğüm için Superonline ADSL almayı düşünüyorum.
    Peki superonline'da sorun olunca gerçekten daha hızlı mı çözüm bulurlar? TTNET mi Superonline ADSL mi almalıyım sizce?
    KabloNet kötü bir seçenek mi? (apartmanda kutusu var)

• superonline adsl ttnetin altyapisini kullaniyor.

bi sorun oldugunda direk ttnet le muhattap olmak varken araya niye 2.bir firmayi sokuyorsunuz ?

adsl alacaksaniz ttnet alin. kablonet olayini bilen arkadaslar yanitlarlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uydunet(kablonet) iyidir. tavsiye ederim önceden kullanıyorum. alt yapısı alsa kullanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: michael_knight

Merhaba arkadaşlar,

Yeni bir eve taşındım ve yalın internet kullanmak istiyorum
    Buralarda fiber yok, KabloNet'in de kötü bir şey olduğunu tahmin ediyorum (Beşiktaş, Cihannüma Mah.)

TTNET'ten bıktığım, devlet kurumu hantallığında olduğunu düşündüğüm için Superonline ADSL almayı düşünüyorum.
    Peki superonline'da sorun olunca gerçekten daha hızlı mı çözüm bulurlar? TTNET mi Superonline ADSL mi almalıyım sizce?
    KabloNet kötü bir seçenek mi? (apartmanda kutusu var)

hocam Superonline da bişey indirmek(özellikle torrent)tam bir işkencedir video izlerken habire takılırsın 480 p de bile!!boşver hocam ttnet de kal derim ben download olayı video izleme gibi olaylarda tt net gene iyidir...9 yıllık müşterisiyim öle aman aman bi problem yaşamadım ben,ama tabi keyif senin para senin

• bulent hocamiza ben de katiliyorum...
    yillar boyunca (belki ttnet ilk kuruldugundan beri) 8mbps limitsiz kullaniyodum, sadece AKK dolunca sorun yasiyordum. daha hizli ve daha fazla akk var diya superonline de 16mbps/75GB pakete gectim ve cidden iskence gibi, cok yakinda iptal edicem gibi duruyor, tamamiyle ise yaramaz ve kotu bir servis veriyorlar en azindan adsl kisminda. dusmanima bile onermem o derece yani.

Ekleme: bende hani hic sorun yasamiyordum ttnette, hangi akla hizmet gectiysem.
    "if it aint broke, dont fix it"
    (bozuk degilse tamir etme)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamblerbarbo -- 2 Temmuz 2014; 11:05:31 >
  • benim yorumla birliktede şu ISS seçme konusunun da şans topundan farklı yanı yok :D bende 5 yıldır falan hep ttnetteydim sorunlar yaşardım hep arardım arardm kayıtlar olusturulurdu ama sorun çözülmezdi hep ya evdeki kablonuzda modeminizde diye işin içinden sıyrılırlardı 1.5 ay öncesinde en son yaptıgım 14 aylık taahhüt bitti netlimitsiz paket kullanıyordum 1 sene önce ayın basında 800 görüyorken hızı son 1 senedir 4 ün üstüne çıkmıyordu onun üstünede nekadar arasam sorunu çözmediler hatta en son takım liderine hız vermeyi bilmiyorsunuz ama faturayı tam tamına alıyorsunuz dediğimde "faturada sorun yok hızınız 2 mbitte olsa bu faturayı ödeyeceksiniz" demişti. geçen ay tahhüt biterken 1 ay sabit 8mbit denedim hızım 6 dan yukarı cıkmadı ki ttnet tarafından da dogrulanmıstı ve paketiniz değiştirilcek denmesine ragmen hiçbirşey yapmadılar ben aradıgımda ise cezai işlem yapmaya calıstılar. Derlerdi hat yogunlugundan düşüyodur falan tamam düşmüş bellki yoksa sabit 8 vermek zorundalar da bu sabiti verirken güzel güzel 6-6,5 mbitte indiriyodumda netlimitsizde iken ayın basında neden 4 ün üstüne cıkmıyordu dimi ama. Sonuç olarak bıktım yine bi 20 günlük iptal ettirme sürecinden sonra superonline+digitürk e geçtim superonlinede baglantı kuruldugunda hız 2 mbitti aradıgımda direk kademe kademe alabildiğim max hız olan 6 ya kadar cıkardılar onun dısında 3-4 kez daha bazı sorunlardan aradım ve her birine çözüm buldular ve yanında ttnet temsilcilerine göre çok daha kibarlar. superonlinede fatrurada sabit ilk yıl digiturk ile birlikte +3 tl modem parasıyla birlikte 63 tl 2. yıldan itibarende hd yayın için 7 tl ile 70 tl ödücem, ttnette netlimitsize 73 ödüyordum. Bana sorarsanız ttnetten sonra superonline geçtiğim için çok mutluyum rahatladım şu ana kadar da sorun olmadı, ama işte benim yazdıklarımın tam zıttını yaşayn arkadaslarda var ki buda ISS seçmeninde şans işi oldugunu cıkarıyo. Benmde tavsiyem uydunet falan almanız çünkü superonlineden önce ona basvurmustum fakat bulundugum bölgede hizmet veremiyolarmıs. kablonet kullananlarında cok memnun olduklarını görüyorum onu arastırmanızı tavsiye ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.