< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatih617 -- 5 Ağustos 2017; 0:45:49 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatih617 -- 5 Ağustos 2017; 0:45:49 > |
Net söylüyorum saçmalıyorsunuz. Bilmediğin şey hakkında bilmiyorum diyememekten kaynaklı hep bunlar yahu. Bu ne ego tatmini merakı? Bu ne diğer insanları ezme çabası? Sizin özelinizde genel olarak insanlar için konuşuyorum hocam.
Bilgisayar Bilimlerinde onlarca yıllık bilgi birikimi size göre saçma geliyor diye, burda bilimsel verileri sizle paylaşan arkadaşları wiki okuyup gelmişsin diye küçümsemeniz sizi sadece sizi küçük düşürüyor. 3. Sınıf bilgisayar mühendisi öğrencisi olarak kız arkadaşım için bu forumu takip ediyorum. Ama gece gece dayanamayıp yazdım gerçekten. Kimse c dilini ezmeye çalışmamış, bu komplekslere girmeniz çok saçma olmuş. Bence kendinize saygınızı yitirmemeniz adına bundan sonraki hayatınızda bilmiyorum, yanlış söylemişim, haksızım kelimelerini kullanmaktan korkmamanız ciddi manada sizin yararınıza olur. İyi geceler, selametle |
Hocam bu bilgiyi bilmemeniz tabii ki meslekten para kazanmanıza engel değil ancak hatalı olduğunuz zaman bunu kabul edip kendinizi değiştirmemeniz gelecekte size engel olabilir. Bu kadar karşı çıkacağınıza vay be, insan her gün yeni bir şey öğreniyor deyip hayatınıza devam etmeniz ve size doğru yolu gösterenlere laf atmamanız daha iyi olmaz mıydı? Arkadaşın üslubu da doğru değil ancak sizin cevabınız da değil maalesef.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMechanicalEngineer -- 5 Ağustos 2017; 2:28:22 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wehrmachtxx -- 5 Ağustos 2017; 2:52:18 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wehrmachtxx -- 5 Ağustos 2017; 3:8:41 > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimmm78 -- 5 Ağustos 2017; 6:6:4 > |