Bişey indirecek oluyorum veya bi bilgi alacak oluyorum en ufak şeyde """ üye olmadan indiremezsiniz , göremezsiniz vs.. "" bir çok sitede böyle bende üye olup işimi halledip unutum gidiyorum noluyoki sanki üye olunca
asdasd kombinasyonunu dene...
Veya üye olacaksan kullanıcı adı :asdasd şifre asdasd olarak üye ol ki senden sonra faydalananlar olsun...
quote:
Orjinalden alıntı: 1860_h
Bişey indirecek oluyorum veya bi bilgi alacak oluyorum en ufak şeyde """ üye olmadan indiremezsiniz , göremezsiniz vs.. "" bir çok sitede böyle bende üye olup işimi halledip unutum gidiyorum noluyoki sanki üye olunca
ne kadar çok üye o kadar popülerite o kadar çok reklam ve sonuç olarak çok para.
quote:
Orjinalden alıntı: Kemal
asdasd kombinasyonunu dene...
Veya üye olacaksan kullanıcı adı :asdasd şifre asdasd olarak üye ol ki senden sonra faydalananlar olsun...
gruplaşalım o halde hemen kullanıcı adı tüm forumlarda asdasd olan üyeler grubu
Benim aklımada bu gelmişti
kullanıcı adı asdasd
şifre asdasd
bütün forumlara böyle üye olalım lütfen
BU TARZ SİTELERE GENELLİKLE ÜYE OLDUKTAN SONRA ORJİNAL VE BİR O KADARDA OKKALI BİR KÜFÜR EDİP ÇIKIYORUM.
[nick şifre asdasd asdasd 123123 123123 qwee qwee
Bir sürü forum sitesine üyeyim. Çoğu da sırf tam sürüm program indirmek için formaliteden üye olunan siteler. Adam akıllı üye olup ziyaret ettiğim, kullandığım 2 site var, Forum Donanım Haber ve Oyun Arşivi.
Hatta bazılarına daha önceden üye olduğumu unutunca, tekrar üye olmak istediğim zaman böyle bir kullanıcının zaten kayıtlı olduğuna dair hata çıkıyor.
Google'dan "teorock91" diye aratın.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme