Şimdi Ara

Neden tüm siteler üyelik istiyor ki

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bişey indirecek oluyorum veya bi bilgi alacak oluyorum en ufak şeyde """ üye olmadan indiremezsiniz , göremezsiniz vs.. "" bir çok sitede böyle
    bende üye olup işimi halledip unutum gidiyorum noluyoki sanki üye olunca

• asdasd kombinasyonunu dene...

Veya üye olacaksan kullanıcı adı :asdasd şifre asdasd olarak üye ol ki senden sonra faydalananlar olsun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1860_h

Bişey indirecek oluyorum veya bi bilgi alacak oluyorum en ufak şeyde """ üye olmadan indiremezsiniz , göremezsiniz vs.. "" bir çok sitede böyle
    bende üye olup işimi halledip unutum gidiyorum noluyoki sanki üye olunca

ne kadar çok üye o kadar popülerite o kadar çok reklam ve sonuç olarak çok para.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kemal

asdasd kombinasyonunu dene...

Veya üye olacaksan kullanıcı adı :asdasd şifre asdasd olarak üye ol ki senden sonra faydalananlar olsun...

gruplaşalım o halde hemen kullanıcı adı tüm forumlarda asdasd olan üyeler grubu
  • Benim aklımada bu gelmişti

kullanıcı adı asdasd

şifre asdasd

bütün forumlara böyle üye olalım lütfen
  • BU TARZ SİTELERE GENELLİKLE ÜYE OLDUKTAN SONRA ORJİNAL VE BİR O KADARDA OKKALI BİR KÜFÜR EDİP ÇIKIYORUM.
  • [nick şifre
    asdasd asdasd
    123123 123123
    qwee qwee
  • Bir sürü forum sitesine üyeyim. Çoğu da sırf tam sürüm program indirmek için formaliteden üye olunan siteler. Adam akıllı üye olup ziyaret ettiğim, kullandığım 2 site var, Forum Donanım Haber ve Oyun Arşivi.

Hatta bazılarına daha önceden üye olduğumu unutunca, tekrar üye olmak istediğim zaman böyle bir kullanıcının zaten kayıtlı olduğuna dair hata çıkıyor.

Google'dan "teorock91" diye aratın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.