Şimdi Ara

Neden Vedat Muriqi için savaştık?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben iki büyük kulübün bu oyuncu için neden bu kadar uğraştığını anlayamıyorum. İyi oyuncu olup olmadığını Fenerbahçe'de göreceğiz. Vedat'ın Gençlerbirliği'nde 3-4 golle tamamladığı bir sezon da var. Ayrıca harcanacak 3-4 milyon euro var ve iki takımın da uğraştığı tek isim yine ligimizden. Eintracht Frankfurt Jovic'i satıp yerine 4 milyon euro'ya Dejan Joveljic'i aldı. Biz neden bunu yapmıyoruz? Biz önümüzde kabak gibi Emenike, Amrabat, Diagne, Tabata vb. örnekleri görmezden gelip neden hala ligimizden topçu alıyoruz? 3.5 çok fazla para değil ama Vedat bence asla 3 büyüklerin ilk 11 golcüsü olabilecek kalitede değil. Kendisi tipik bir pivot santrafor Giroud, Negredo, Eren gibi. Bu tarz statik, yavaş, top süremeyen adamlarla oynamak zor iş. Hayırlısı olsun. Almadığımız için çok mutluyum.

• Valla almadığımız için bende mutluyum. Şahsen birşey alıcaksak kesinlikle yurt dışından olması taraftarıyım. Kendi ligimizden değil. İstediği kadar iyi olsun tek parantez açıcağım nokta trabzondaki (yusuf vs gibi topçular) hariç şahsen öylelerini bizim ligden alalım dicem ama zaten hepi topu 3-4 çıkıyor ve 4 büyüklerde olunca almasıda zor oluyor.
  • Valla almadığımız için bende mutluyum. Şahsen birşey alıcaksak kesinlikle yurt dışından olması taraftarıyım. Kendi ligimizden değil. İstediği kadar iyi olsun tek parantez açıcağım nokta trabzondaki (yusuf vs gibi topçular) hariç şahsen öylelerini bizim ligden alalım dicem ama zaten hepi topu 3-4 çıkıyor ve 4 büyüklerde olunca almasıda zor oluyor.
  • Savaşmadık, teklif verdik ve bekledik. Fakat gelenekleri transfer şampiyonu olup sezon sonunda nal toplamak olanlar yine büyük bir vizyon örneği sergileyip bizden daha fazla şey teklif edip sosyal medyada kendilerini tatmin ettiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1AB9A40D5 -- 8 Temmuz 2019; 18:58:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1AB9A40D5

Savaşmadık, teklif verdik ve bekledik. Fakat gelenekleri transfer şampiyonu olup sezon sonunda nal toplamak olanlar yine büyük bir vizyon örneği sergileyip bizden daha fazla şey teklif edip sosyal medyada kendilerini tatmin ettiler.
    teklif verip beklediniz aynen.
  • Aynen ben de öyle dedim

• Anadolu takımından gelip büyük takımda iş yapamayan topçular ekseriyetle açık alan topçusu oluyor. vedat'in en büyük farkı oyun tarzının büyük takımlar için daha uygun olması. fatih terim'in de özellikle istediğine dair haberler vardı. iş yapar mı bilemem ama top tutan savaşçı duvar olan ve en onemlisi boyuna ve kilosuna gore hantal olmayan teknik bir forvet. çok büyük sansasyon yaratmasını beklemiyorum ama arkasında iyi bir hücum hattı olduğunda oldukça iş yapabilir.

• lig tarihinin en buyuk kazıkları
    -tabata
    -amrabat
    -vedat.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: FlyingHigh

lig tarihinin en buyuk kazıkları
    -tabata
    -amrabat
    -vedat.
    Henüz oynamayan Vedat i yazıp Djagne yi yazmamak ilginç olmuş...

• SouL InvictuS kullanıcısına yanıt
    Su nedenle degil 1 yada 2 sene sonra diagneyi aldıgın paraya yada yada biraz eksigine satarsın
    Ama bu verdıgım ısımlerin hıc bırı bu kapsama girmedi giremeyecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FlyingHigh -- 14 Temmuz 2019; 12:25:27 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hocanin oyun plani icerisinde parlayabilecek bir isimdi. ben katki alabilecegimizi dusunuyordum. ancak bahsedilen rakamlar çok fazla. bizim scoutlarin bir balkan turuna cikmalari sart :) ersun yanalin oyun sisteminin onemli bir parcasi olacaktir. yanal sever tam saha pres ile oynatmayi. vedat; moses, garry ve kruse uclusune alan yaratabilecek bir isim.

• Ersun istedi comoli aldı bu kadar ne savaşı ve kime

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi futbolcu ama çok da şişirildi. Ülkemizde iş yapar, ama avrupanın orta sıra takımlarında bile kadroya giremez.
  • FlyingHigh F kullanıcısına yanıt
    Diagneyi geçtim emenike,mehmet topuz,tarık çamdal gibileri duruyorken neden vedat?

• lustral seyahat kullanıcısına yanıt
    Iki tarafın da savaştığı yoktu ama medya gazına geldiler.

• vedat muric i ptt 1.lig den beri biliyorum ve takip ediyorum. çok yönlü,yaşı çok genç,hızlı,güçlü,zeki,topa vurmasını biliyor. ligin açık ara en iyi forvetidir. ptt 1.lig de yaşı 22 fiyatı 500bin euro iken bir tarafımızı yırttık GS alsın diye ama duyan yok scout bey efendiler klubun parasıyla yurt dışına tatile gitsin ancak.
  • dermeister01 kullanıcısına yanıt
    ligin en iyi forveti derken süper ligi kastetmedin inş.

gençlerde kaç defa canlı izledim. süper lig için iyi futbolcu ama takımı uçuracak mario gomez, gomis vs etkisi yapacak bir oyuncu değil olamazda.

konuya gelecek olursak.

gs için şamp ligi, süper lig rotasyonu için iyi bir tercihti.

ama bende iki takımında savaştığını düşünmüyorum. iki takımda teklifini yaptı rize başkanı biraz kurnazlık yapmaya çalıştı. o daha çok verdi bu daha istekli vs diyerek.
  • vedat çok kaliteli bir santrafor savaşmaya değerdi keşke diagne'yi satabilseydik alabilirdik o zaman ben çok yararlı olacağını düşünüyorum vedat'ın. 6-7 bile verilirdi.
  • Fatih terim beğenseydi alırdık bir şekilde gelecek sene yada bu sene ki vedat için galatasaray beklemeye tahammülü olmadığından büyük ihtimal yerimizde yok dediler(çünkü yerine transfer yapılacak bu yaz) ondan fenere gitti zorunlu olarak.
  • adam bir kere türk, sadece bu açıdan bile değerli. Alınsa da as kadro olarak düşünülmedi bana kalırsa esas forvetin yedeği olarak güzel alternatifti
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.