Şimdi Ara

Neden yarış içindeyiz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkes birbirini geçme 1. 2. olma derdinde kimse birbirinin sorununu çözmeye çalışmıyo sadece onu ezmeyi ve geçmeyi düşünüyor.
    Bıktım yarışçı sistemden,bıktım maratondan cidden diyorum insan olduğumuzun farkına varmak istiyorum.Bir gün olsun yarışmayıp onu bunun aldığı maaşı konuşmayıp mutlu olmayı istiyorum.
    İnsanın en büyük maaşı mutluluktur.Ne kadar mutluysanız kazanırsın çok çevre veya çok para sizi mutlu etmez.Düşünün küçücük birşeyden bile mutlu olabiliyorsunuz.Bir an olsun yarışmaktan vazgeçin
    ve yanınızdaki sevdiklerinize destek olun

• sana katılıyorum insanlar para kazanmak uğruna onları mutlu eden şeylerden vaz geçiyolar ve bunun farkında olmuyolar
  • İnsanlar yaptıkları bütün eylemleri kendileri için yaparlar dostum biriine yardım mı ettin mutlu hissedersin bunun gibi yarış olmalı daha iyi işler daha iyi bir eş falan filan uzar gider böyle
  • Bu yüzden gelişemiyoruz. Birlik olmak yerine birbirimizi kemirip duruyoruz. Ülkemiz kendi içinde mücadele verdiği için dünyaya karşı güçsüz durumda kalıyor. Aynı parelel bağlanmış ama gerilimleri farklı olan piller gibi, dışarıya birşey veremiyoruz
  • Merak etme yarışanlar hep olacaktır ama ne sen ne de üst kulvarda yarışanlar mutlu olmayacaktır. Çünkü hep bir üst kulvar var olacak.

Birde en üst yer var ki orada Bill Gates ler falan var onlarda servetlerini dağıtma yoluna gidiyor. Çünkü para birikirken değil paylaşılırken mutluluk veriyor...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mutlu insan, parayı önemsemeyen insandır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xpef7 kullanıcısına yanıt
    Aynen olayın denklemini güzel çıkarmışsın birbirine yardım eden mutlu olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Birbirimize bunun onur kırıcı olduğunu söylemediğimiz ve ellerimizi çiçek yapmadığımız için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.