Şimdi Ara

Neden yükselmeye çalışıyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Açıkçası ben sırf kendi liginin altında ne kadar insan varsa ezmeye çalışan egoist insanlar yüzünden yükselmeye çalışıyorum. Sizin de nedenlerinizi merak ediyorum. Öyle profesyonel oyuncu olmayı hedefleyen çok insan yoktur herhalde.

• ben tamamen zevk amaçlı oynuyorum yükselme gibi bir amacım yok zaten hangi ligdeysem o ligi hakettiğimi düşünüyorum yenince seviniyor kaybedince üzülüyorum ama her ikisinde de eğleniyorum yükselmek kimin umrunda ?
  • Kendi seviyemi biliyorum ve bu yüzden daha kaliteli ve zevkli bir oyun için diğer oyuncularında benim seviyemde olmasını istiyorum.Hak ettiğim lige gelince zaten duruyorum, kazanma gibi bir amacım olmuyor, tek amacım düzgün ve keyifli bir oyun oynamak oluyor.
  • millet ego tatmini yapmak istiyor başka bişey degil
  • yapacak başka bişey yok
  • Oyundaki en yüksek seviyeye çıktım,şunu rahatlıkla söyleyebilirimki ego için yapılıyor.
  • Arkadaşlarıma artislik yapıp yeri gelince her istediğime sus lan bronze/silver/gold/plat/diamond/master diyebilip ego kasmak için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kripto can almaya devam ediyor
    3 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sarı çerçeve

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yükselince herşey daha güzel olacak sanıldığından.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çerçeve meselesi. Westte diamond olup birakmak istiyorum. Sonra Tr'de silverdaki flamerlarla eglenirim.

• Şanlı kostüm ve çerçeve için.

Not: Beni gold yapıcak var mı ?
  • Normal game de daha kaliteli rakipler gelmesi için.
  • Sezon ödülleri için. Benim yükselmek gibi bi derdim yok ama sezon ödülleri gayet hoş oluyor.

• Zevk,hırs var bende, kaybetmeye dayanamam ben ^^

• ben düşürmeye çalışıyorum.benle beraber diğer kişilerde kaybetsin.çok hoşuma gidiyor.kaybetmekten ilk defa zevk aldığım bir oyun.
  • Kendi ligimin altında ne kadar insan varsa ezmeye çalışan egoist bir insan olmak için
  • Kardeşim HERKES yükselmeq ister neden daymınd olmaq varqen bronz olalım?

• Şuan tek amacım westte dia 1 olup profesyonel oyuncularla oynamak benim amacım bu :(
  • bu sezon plat olmam gerekiyor o yüzden.
  • çerçeve ve simge son olarak ego var tabiki
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.