Şimdi Ara

Nedeni ne olabilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar internetten Cod4 oynamaya çalışırken devamlı hata alıyorum, başlıklara göz gezdirdim, bu sorun benden başka kimsede yok.

Call of Duty 4 1.5 patch yüklü,
    Gerekli Punkbuster yüklü, update'i tam,
    Xfire yüklü ve üyeliğim de var.

Ama ne zaman oyun oynamaya kalksam,

1-) Xfire, server aramıyor

Nedeni ne olabilir?

2-) IP adresini alıp eklediğim serverlar boş görünüyor:

Nedeni ne olabilir?

3-) Bu boş serverlara tıkladığımda da 10-12 saniye awaiting connection diyor ve sonunda zaman aşımı oluyor:

Nedeni ne olabilir?

Yükleme için anlatılanları yaptımi eksiğim yok. Bunun nedeni ne olabilir peki? Güvenlik ayarlarımdan olabilir mi? Yurdun internetini kullanıyorum, onlar bir şekilde engellemiş olabilir mi?

Şimdiden teşekkür.

• xfire da ip leri ekle.server arama.sağ tıkla orda biyere add custom ip de ordan yaz ip yi favori lere ekle gir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: CCaaNN

xfire da ip leri ekle.server arama.sağ tıkla orda biyere add custom ip de ordan yaz ip yi favori lere ekle gir?

Yine bağlanmadı, oyuna girdi ama serverı beklerken zaman aşımı oldu.
  • Arkadaşlar başka yardım edebilecek kimse yok mu?
  • Arkadaşlar Allah rızası için, bu ara gerçekten oynamak istiyorum, dediğim gibi güvenlik ayarlarımdan olabilir mi?

Veya yurttan girişin kısılması gibi bir şey olur mu?
  • Windows un entegre güvenlik duvarı server lara erişmeni yasaklıyor. Bunun için ağ bağlantılarımdan iw3mp.exe ye izin vermelisin.
  • Onu da yaptım, yine bir şey değişmedi Neophron:

Nedeni ne olabilir?

Nedeni ne olabilir?

Benim Xfire'ım neden serverları göstermiyor sorun orada. Başlıktaki ilk resimde mesela kaç server olduğunu buluyor, ama "0 servers passed filter" diyor.

• yav senin xfire bi garip bendeki öyle değil acaba son sürümler mi böyle?
  • Arkadaşın Skin'i farklı.
  • Acaba Windows Vista'nın bir kıllığı olabilir mi?
  • Herhangi bir firewall,anti-virüs,spyware programı var ise kapatıp öyle bir dene ..
  • Aha buyrun. Firewall kapalı, antivirüsün guard'ı kapalı, pb açık:

Nedeni ne olabilir?

Yine aynı sonuç yine aynı sonuç.Awaiting connection'ı 12 değil de 30 saniyeye ayarladım o da bi halta yaramadı
  • arkadaşım xfiredan değilde herhangi bir ip adresini konsola yazıp girmeyi denedin mi hani şu esc'nin altında bulunan tuşa ana menüde basıpta(açılmıyorsa optionstan enable console yap) çift tırnağı silip sonra connect 87.87.87.87:7609(sallamadır) yazıpta girdiğimiz yer bu yol bunu denedin mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nemf2bone -- 7 Nisan 2008; 23:48:08 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: nemf2bone

arkadaşım xfiredan değilde herhangi bir ip adresini konsola yazıp girmeyi denedin mi hani şu esc'nin altında bulunan tuşa ana menüde basıpta(açılmıyorsa optionstan enable console yap) çift tırnağı silip sonra connect 87.87.87.87:7609(sallamadır) yazıpta girdiğimiz yer bu yol bunu denedin mi ?

Yine awaiting connection dedi ve sonunda zaman aşımı oldu.

Bir şey engelliyor bağlanmamı, ama ne?
  • yaw bu sorunun benzeri bende de var kaç server bulduuğunu söylüyor ama 0 server passed filter diyor napmamız lazım
  • apply e bastınmıydıx fire tools/detected games/not ınstalled/cod4 mp yi/ manual setup ı şeç/cod4 ün dosyasını bul apllymi ne var ona bas

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GanGstaStyLeZ16 -- 5 Mayıs 2008; 17:39:42 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.